Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Anonymní píše:
Ještě foto
Tak to mi na potničky moc nepřipadá… Co ta piha? Ta je v pořádku?
ta piha je v pořádku, ma ji tam od narozeni. Mel ten den tilko…No v pondeli s tim skoci. Zkousime to mazit Fenistilem, Calciem, bepantenem a nic ![]()
Ahojky, raději bych tedy šla na kožní, ale já kdysi měla takové červené bouličky v podpaží a nechala jsem to. Pak mě začalo bolet celé rameno a bouličky se zvětšovaly. Byly to zanícené lymfatické žlázy. Doktorka napsala antibiotika a dobrý, akorát jsem se nesměla moc zpotit a nic dělat, už jsem to nechala hodně. ![]()
Taky si myslím,že to potničky nejsou,radši bych zašla k doktorovi.
anonymní -vypadá to jako zapařené nebo podebrané kvůli chlupům…co kdyby to oholil…bude se to lépe mazat a hojit..zkus to heřmánkovou mastičku..nebo vymačkat a nějaká voda po holení
holky díky za rady, taky si myslí že má ty žlázy
chjo snad to není nic vážného
zdrav.sestřička mu poradila mazat to betadine tak to tak dělá a hned v pondělí maže k doktorce
Jak to nakonec dopadlo?
Můj manžel měl to samé - vždycky po antiperspirantu… či prostě nějakém tom deodorantu do podpaždí.. Bohužel je tedy nemůže používat. Někdy to měl i od prášku na praní…
no holky manžel měl rpávě nový deodorant…A jemu to do neděle zmizelo takže nikam s tím nešel…zajímavé ale díky za info. Já se už bála abychom nemuseli snažilkování odložit ![]()
musím pod anonymní ![]()
Omlouvám se za anonym kvůli manželovi. Toto se mu udělalo v podpaží. Tak se domníváme jestli to nejsou potničky?Jinak změnil ten den deodorant ale má to jen na jednom podpaží
a prý ho to bolí…Neporadíte?Díky