Vyrážka v podpaží

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.10 18:47

Vyrážka v podpaží

Omlouvám se za anonym kvůli manželovi. Toto se mu udělalo v podpaží. Tak se domníváme jestli to nejsou potničky?Jinak změnil ten den deodorant ale má to jen na jednom podpaží :think: a prý ho to bolí…Neporadíte?Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.7.10 18:47

Ještě foto :)

• Citovat
  • Upravit
2972
8.7.10 18:49
Anonymní píše:
Ještě foto :)

Tak to mi na potničky moc nepřipadá… Co ta piha? Ta je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.10 18:56

ta piha je v pořádku, ma ji tam od narozeni. Mel ten den tilko…No v pondeli s tim skoci. Zkousime to mazit Fenistilem, Calciem, bepantenem a nic :-?

• Citovat
  • Upravit
35545
8.7.10 18:58

Ahojky, raději bych tedy šla na kožní, ale já kdysi měla takové červené bouličky v podpaží a nechala jsem to. Pak mě začalo bolet celé rameno a bouličky se zvětšovaly. Byly to zanícené lymfatické žlázy. Doktorka napsala antibiotika a dobrý, akorát jsem se nesměla moc zpotit a nic dělat, už jsem to nechala hodně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 18:59

Taky si myslím,že to potničky nejsou,radši bych zašla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.7.10 19:37

anonymní -vypadá to jako zapařené nebo podebrané kvůli chlupům…co kdyby to oholil…bude se to lépe mazat a hojit..zkus to heřmánkovou mastičku..nebo vymačkat a nějaká voda po holení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.10 21:35

holky díky za rady, taky si myslí že má ty žlázy :( chjo snad to není nic vážného :think: zdrav.sestřička mu poradila mazat to betadine tak to tak dělá a hned v pondělí maže k doktorce

• Citovat
  • Upravit
2753
12.7.10 13:03

Jak to nakonec dopadlo?
Můj manžel měl to samé - vždycky po antiperspirantu… či prostě nějakém tom deodorantu do podpaždí.. Bohužel je tedy nemůže používat. Někdy to měl i od prášku na praní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.10 13:12

no holky manžel měl rpávě nový deodorant…A jemu to do neděle zmizelo takže nikam s tím nešel…zajímavé ale díky za info. Já se už bála abychom nemuseli snažilkování odložit :mrgreen:

musím pod anonymní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí