Vyrážka z Furolinu nebo stipanec od hmyzu?

18
10.5.23 18:06

Vyrážka z Furolinu nebo stipanec od hmyzu?

Dobrý den, chci se zeptat na zadech mi vyskakali takové cervene fleky vypadají jak stipance ale nijak mě to právě nesvedi. Tak se chci zeptat jestli nevíte co by to mohlo být? Už jednou asi cca 3 měsíce zpátky jsem měla to samé. Ještě mě napadlo jestli to není třeba nějaká vyrazka z antibiotik co teď beru Furolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12088
10.5.23 18:39

Vyrážku z léků řeším, když se osypu od hlavy k patě.
Nyní se osypávám pravidelně asi půl roku, možná z léků, možná ne, ale pokud mě to neobtěžuje, neřeším.

Před třemi měsíci jsi Furolin brala také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
10.5.23 19:24
@Gabrielacz píše:
Dobrý den, chci se zeptat na zadech mi vyskakali takové cervene fleky vypadají jak stipance ale nijak mě to právě nesvedi. Tak se chci zeptat jestli nevíte co by to mohlo být? Už jednou asi cca 3 měsíce zpátky jsem měla to samé. Ještě mě napadlo jestli to není třeba nějaká vyrazka z antibiotik co teď beru Furolin.

Něco podobného jsem mela teď po ATB. Svetle růžovou koprivku, ale i takový pupínky jako ty.Ale mě to teda svedilo fest, pomohly na to léky na alergii a kortikoidy. Akorat ještě to neustoupil úplně. Běž k lékaři. Už jsem doma plasila, jestli to není svrab. :zed: Ale nikdo jinej to neměl doma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek