Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, obracím se na Vás s dotazem ohledně malýho. Malej má 5 měsíci a už zhruba 4. měsíce, mel na rucicce nad loktem suchý červený flíček, a měl trošku červenou tvářičku. Řekla bych že se mu to ukázalo až po očkování. Byli jsme x krát u doktorky a pokaždé odpověď stejna: promazávat, může to být z příkrmu, z um, uvidíme. Akorat se mu to pěkně horší má to už i na druhé ruce, co by to mohlo být, nejsou to už suchá místa, ale spíš pupínky. Viz foto ![]()
@Nuspik já myslela že ae se dělá často v záhybech. U nás nikdo ae nemá, je nějaká šance že to zmizí nebo se s tím budeme potýkat furt?
@Dudyn náš syn měl ekzém na tvářích když byl malý. Docela dlouho. Teď má 9 měsíců a ekzém už delší dobu nemá
@Dudyn děti obě to měli cca do půl roka. Pak to samo mazáním zmizelo ![]()
Chci se podělit o mou zkušenost se Sirupy Harmonelo. Má skoro dvou letá dcerka měla atopický exem, což mě vyděsilo, protože jsem si tím prošla i se starší dcerkou ( kožní, milion mastí) nic se ale nezměnilo. Nyní ale Harmonelo změnilo můj pohled na pomoc dětem. Rozdíl mezi fotkami je týden! Pokud řešíte takový problém nebojte se a pojďte dětem pomoci - a nejen jim ![]()