Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky reklamovala jsem boty v Deichmanu - začaly se rozlepovat na obou botách, prodavačka mě řekla, že se to bude dát opravit (slepit). Obávám se pouze toho, že to bude na botách vidět (jsou to 3 měsíce,,staré" boty) - zítra si je jdu vyzvednout. Byla bych radši, kdyby mě vrátili peníze - mám na to nárok? Děkuji moc za rady! ![]()
Nejsou to takový látkový balerínky??
ty si koupili tři kolegyně a všechny se šly reklamovat.
jinak tuším, že na vrácení peněz je nárok až po dvou reklamacích, pokud je to vždy opravitelné.
@jája428 já reklamovala jen jednou a rovnou mi vrátili peníze. jinak mi od nich botky drží krásně.
To se divím, manžel pravidelně již několik let, vždy po půl roce reklamuje boty a vybere si jiné. Je to šetřílek, a deichmann mu v tom jde na ruku. Nikdy se nestalo, že by to chtěli opravovat, jedná se o různé vady, včetně rozlepení.
A synovi jsme tam koupili loni zimní, urval přesku, co drží pásek na suchý zip. Manžel tam s tím šel a ještě byla prodavačka tak ochotná, ať si to necháme v opravně opravit a účet doneseme, že ho hned proplatí. Opravna obuvi je taky v tom obch. centru. takže super a nemuseli jsme čekat měsíc na vyřízení. A to jsem ani nečekala, že to uznají, protože syn za to asi moc rval.
Uvidis, jestli to opraví. Mne měli opravit zip a nakonec vrátili peníze. Nárok na ne ale mas az při třetí uznané reklamaci stejne vady. Me zatim v Deichmanu vrátili peníze pokaždé.
@kaczuska pokud to lze opravit, tak máš nárok na vrácení peněz až po a teď si nejsem jistá, druhé nebo dokonce třetí reklamaci. Pokud bude lepidlo příliš vidět, tak je vyreklamuj znova s tím, že buď nebudeš souhlasit s reklamací a nebo budeš reklamovat tu vadu, že po opravě jsou boty znehodnoceny tím lepidlem.
Pozor i když reklamaci uznají a boty neopraví, tak ti nemusí vrátit hotovost, ale například ti nabídnou, pro ně výhodnější, výměnu za jiný model nebo za stejný modela nebo třeba poukázku, aby si zaručili, že se k nim vrátíš.
@kaczuska nárok na vrácení peněz u opravitelné vady nemáš, nicméně oprava by měla být taková aby to nebylo vidět, doporučuji si to pořádně prohlédnout, deichman nemá žádné své opraváře kterým by to posílal, ale dávají to opravářům ve městech kde mají pobočky.
Nárok na vrácení peněz máš u opravitelné vady pouze když se ti stane stejná vada na tom samém místě, to málokdo ví, tzn když bys teď měla odlepenou podrážku na vnitřní straně u levé boty a za pár dní by se ti to samé stalo na pravé, bere se to jako dvě rozdílné reklamace.
Pořádně si botky prohlédni a případně to řeš dál, na slevu bych nepřistupovala, tím ztrácíš záruku na to lepení. Spíš pokud nejsi spokojená bych třeba kontaktovala přímo vedení podniku(myšleno centrálu) ti většinou vrací peníze, chtějí aby zákazníci byly spokojení
@lleennttiillkkaa píše:Pozor i když reklamaci uznají a boty neopraví, tak ti nemusí vrátit hotovost, ale například ti nabídnou, pro ně výhodnější, výměnu za jiný model nebo za stejný modela nebo třeba poukázku, aby si zaručili, že se k nim vrátíš.
to ale nemá tuším nikde oporu v zákoně, staví před to zákazníky tak že nic jiného nejde, ale pokud se to teď nezměnilo novým OZ nemá to nikde oporu v zákoně.
Takže pokud by vyžadovala peníze, tak jsou tuším u dobropisu povinní je vrátit
![]()
@myšák1187 to samozřejmě, ale třeba konkrétně v baumaxu si hrají na to, že na dobropis se vrací pouze tehdy, když má jejich kartu, jinak si musíš vybrat zboží ve stejné hodnotě. Bohužel většina lidí je hloupá a vybere si něco jiného…
Ty nemáš nárok na vrácení peněz, ale zrovna v Deichmanu mi je vrací vždycky a nic neopravují, proto je tam chodím kupovat… sice nic nevydrží, ale za chvíli mám nové
![]()