Vymýšlení na online bazarech

Liz
2064
22.6.14 23:06

Vymýšlení na online bazarech

Taky Vás to tak štve? Když prodávám třeba boty Ecco po jednom dítěti, vypadají jako nové. Nechápu jak někdo může nafotit ošoupané boty se sešlapanou podrážkou a napsat k nim ‚nošeny jen synem hlavně v kočárku‘. Chápu, že některé boty se ochodí během měsíce, ale znám boty Ecco a ty když začnou mít ochozenou podrážku, tak už musí být hodně jeté :roll: Tyhle výmysly na bazárcích mi lezou na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
22.6.14 23:10

Tak syn je skutečně mohl mít jen do kočárku a ochodily je ty tři děti před ním. :nevim: Mně spíš vadí přemrštěné ceny za onošené oblečení, to je doména hlavně mimibazaru, sepraný pyžamo za stovku a tak. A žádný značkový.

• Citovat
  • Upravit
2997
22.6.14 23:14
@ncc1701 píše:
Tak syn je skutečně mohl mít jen do kočárku a ochodily je ty tři děti před ním. :nevim: Mně spíš vadí přemrštěné ceny za onošené oblečení, to je doména hlavně mimibazaru, sepraný pyžamo za stovku a tak. A žádný značkový.

u obleceni to ani tak nepozoruju, ale ty hracky…ne, ze bych to kupovala, me dite si hraje s kastrolama a suplikama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
22.6.14 23:16

To je blbý, ale věřim, že nikdo takové pyžamo nekoupí. Prodávající tam nelže. Ale vymyslet si, že jsou boty po jednom dítěti, které jsou třeba po čtyrech, to je děs. Zrovna u ecca se to nedá poznat podle kolekcí, protože když mají něco vydařeného, tak to vrací třeba třikrát.

Příspěvek upraven 22.06.14 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
22.6.14 23:18

Mě nevadí vymýšlení ale vyloženě lhaní. Zažila jsem u kočáru. V inzerátu o vadách ani slovo, když jsem chtěla při předání všechno ukázat tak se majitel snažil udělat to rychle abych si toho nevšimla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
22.6.14 23:21

@Aletheia jo jo, to je taky hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
22.6.14 23:26

No tak já na bazerech prodala komplet vše po obou dětech. V podstatě po holce jsem prodala tady na emiminu během snad týdne. Za sebe můžu říci, že vše opravdu nošené jen námi a ve 100% stavu. Prodala jsem i kočár, hračky a za všim si stojím. Ale za sebe, já bych na bazaru nekoupila nic. Protože slušných prodejců je mizivě málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.6.14 23:27

Tak zase aspoň že je tam reálná fotka, horší by byl tento popis, fotka třeba stažená, a pak by v balíčku přišlo to co je na fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
22.6.14 23:32

@jopo to jsi šikula. Já mám taky holku a kluka, tak že vše nové pro každého, většinou všechno značkové, ale nebaví mě to prodávat, tak mi to tu leží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
22.6.14 23:35

@slavuska1 to jo, to je jasný, to by byl uplnej podvod. Ale věřim, že spousta lidí tuto značku třeba nezná a věří že ‚malinko šouplé podrážky‘ mohou být opravdu po jednom dítěti. U jiných bot by to tak třeba bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
22.6.14 23:43
@Liz píše:
@jopo to jsi šikula. Já mám taky holku a kluka, tak že vše nové pro každého, většinou všechno značkové, ale nebaví mě to prodávat, tak mi to tu leží :oops:

No po pravdě po klukovi jsem ty malé věci vyhodila, no ale pak jsem to zkusila a fakt jsem vše prodala, z oblečení jsem udělala balíky po velikostech a šlo to. No a věci typu kočár, jídelní židlička, lehátko atd. přes sbazar, vše osobní odběr a fakt vše prodáno. No a já zase jako prodávají nesnáším lidi, co napíšo, že maj zájem a pak nic. To mě může. Tady alespoň na emiminu je zpětná vazba, jak byl kdo spokojenej a to si myslím je docela fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
22.6.14 23:54
@marrlinka píše:
u obleceni to ani tak nepozoruju, ale ty hracky…ne, ze bych to kupovala, me dite si hraje s kastrolama a suplikama :mrgreen:

když jsem kdysi byla těhotná, moje tchyně mi přinesla knížku pro o těhotenství a výchově dítěte, samozřejmě byla z domy kdy se narodil můj ex, takže 1965, pamatuji si obrázek prcka s vařečkou a poklicí a pod tím byl text: chytrá to matka co dává dítěti na hraní praktické věci z domácnosti, já osobně si při té vzpomínce na obrázek jako správná hysterka představím dítě jak má vařečku zapíchlou v bříšku :D ale to jen já co na vše má katastrofické scénáře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.6.14 00:06
@S.Ivanka píše:
když jsem kdysi byla těhotná, moje tchyně mi přinesla knížku pro o těhotenství a výchově dítěte, samozřejmě byla z domy kdy se narodil můj ex, takže 1965, pamatuji si obrázek prcka s vařečkou a poklicí a pod tím byl text: chytrá to matka co dává dítěti na hraní praktické věci z domácnosti, já osobně si při té vzpomínce na obrázek jako správná hysterka představím dítě jak má vařečku zapíchlou v bříšku :D ale to jen já co na vše má katastrofické scénáře :palec:

Tu knihu nutně potřebuji, pokud je to ta, kterou myslím… Prodáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.6.14 00:30
@Fjodorka píše:
Tu knihu nutně potřebuji, pokud je to ta, kterou myslím… Prodáš? :)

jsem se od té doby rozvedla a 4× stěhovala, nevím kam přišla, prtože dcera kterou jsem čekala má už 25 let, ale vím že byla hodně tlustá, vel A4 a klasické šedé desky potažené plátnem, také bych jí brala do sbírky vědět kam přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.6.14 00:36

@S.Ivanka Tak to je škoda! :( Holt antikvariáty, no, ale jsem líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie