Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky Vás to tak štve? Když prodávám třeba boty Ecco po jednom dítěti, vypadají jako nové. Nechápu jak někdo může nafotit ošoupané boty se sešlapanou podrážkou a napsat k nim ‚nošeny jen synem hlavně v kočárku‘. Chápu, že některé boty se ochodí během měsíce, ale znám boty Ecco a ty když začnou mít ochozenou podrážku, tak už musí být hodně jeté
Tyhle výmysly na bazárcích mi lezou na nervy.
Tak syn je skutečně mohl mít jen do kočárku a ochodily je ty tři děti před ním.
Mně spíš vadí přemrštěné ceny za onošené oblečení, to je doména hlavně mimibazaru, sepraný pyžamo za stovku a tak. A žádný značkový.
@ncc1701 píše:
Tak syn je skutečně mohl mít jen do kočárku a ochodily je ty tři děti před ním.Mně spíš vadí přemrštěné ceny za onošené oblečení, to je doména hlavně mimibazaru, sepraný pyžamo za stovku a tak. A žádný značkový.
u obleceni to ani tak nepozoruju, ale ty hracky…ne, ze bych to kupovala, me dite si hraje s kastrolama a suplikama ![]()
To je blbý, ale věřim, že nikdo takové pyžamo nekoupí. Prodávající tam nelže. Ale vymyslet si, že jsou boty po jednom dítěti, které jsou třeba po čtyrech, to je děs. Zrovna u ecca se to nedá poznat podle kolekcí, protože když mají něco vydařeného, tak to vrací třeba třikrát.
Příspěvek upraven 22.06.14 v 23:19
Mě nevadí vymýšlení ale vyloženě lhaní. Zažila jsem u kočáru. V inzerátu o vadách ani slovo, když jsem chtěla při předání všechno ukázat tak se majitel snažil udělat to rychle abych si toho nevšimla ![]()
No tak já na bazerech prodala komplet vše po obou dětech. V podstatě po holce jsem prodala tady na emiminu během snad týdne. Za sebe můžu říci, že vše opravdu nošené jen námi a ve 100% stavu. Prodala jsem i kočár, hračky a za všim si stojím. Ale za sebe, já bych na bazaru nekoupila nic. Protože slušných prodejců je mizivě málo.
Tak zase aspoň že je tam reálná fotka, horší by byl tento popis, fotka třeba stažená, a pak by v balíčku přišlo to co je na fotce
@jopo to jsi šikula. Já mám taky holku a kluka, tak že vše nové pro každého, většinou všechno značkové, ale nebaví mě to prodávat, tak mi to tu leží ![]()
@slavuska1 to jo, to je jasný, to by byl uplnej podvod. Ale věřim, že spousta lidí tuto značku třeba nezná a věří že ‚malinko šouplé podrážky‘ mohou být opravdu po jednom dítěti. U jiných bot by to tak třeba bylo.
@Liz píše:
@jopo to jsi šikula. Já mám taky holku a kluka, tak že vše nové pro každého, většinou všechno značkové, ale nebaví mě to prodávat, tak mi to tu leží
No po pravdě po klukovi jsem ty malé věci vyhodila, no ale pak jsem to zkusila a fakt jsem vše prodala, z oblečení jsem udělala balíky po velikostech a šlo to. No a věci typu kočár, jídelní židlička, lehátko atd. přes sbazar, vše osobní odběr a fakt vše prodáno. No a já zase jako prodávají nesnáším lidi, co napíšo, že maj zájem a pak nic. To mě může. Tady alespoň na emiminu je zpětná vazba, jak byl kdo spokojenej a to si myslím je docela fajn.
@marrlinka píše:
u obleceni to ani tak nepozoruju, ale ty hracky…ne, ze bych to kupovala, me dite si hraje s kastrolama a suplikama
když jsem kdysi byla těhotná, moje tchyně mi přinesla knížku pro o těhotenství a výchově dítěte, samozřejmě byla z domy kdy se narodil můj ex, takže 1965, pamatuji si obrázek prcka s vařečkou a poklicí a pod tím byl text: chytrá to matka co dává dítěti na hraní praktické věci z domácnosti, já osobně si při té vzpomínce na obrázek jako správná hysterka představím dítě jak má vařečku zapíchlou v bříšku
ale to jen já co na vše má katastrofické scénáře ![]()
@S.Ivanka píše:
když jsem kdysi byla těhotná, moje tchyně mi přinesla knížku pro o těhotenství a výchově dítěte, samozřejmě byla z domy kdy se narodil můj ex, takže 1965, pamatuji si obrázek prcka s vařečkou a poklicí a pod tím byl text: chytrá to matka co dává dítěti na hraní praktické věci z domácnosti, já osobně si při té vzpomínce na obrázek jako správná hysterka představím dítě jak má vařečku zapíchlou v bříškuale to jen já co na vše má katastrofické scénáře
Tu knihu nutně potřebuji, pokud je to ta, kterou myslím… Prodáš? ![]()
@Fjodorka píše:
Tu knihu nutně potřebuji, pokud je to ta, kterou myslím… Prodáš?
jsem se od té doby rozvedla a 4× stěhovala, nevím kam přišla, prtože dcera kterou jsem čekala má už 25 let, ale vím že byla hodně tlustá, vel A4 a klasické šedé desky potažené plátnem, také bych jí brala do sbírky vědět kam přišla
@S.Ivanka Tak to je škoda!
Holt antikvariáty, no, ale jsem líná ![]()