Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@nebio píše:
každá kosmetička má svoji značku, kterou používá a upřednostňuje. Takže vlastně taky reklama
no právě
na kožním nám říkali (to je tak rok 2000), že celý kosmetický průmysl je jen balamutění
obsah přípravků obvykle stojí zlomek ceny obalu toho výrobku
některé výrobky jsou principielní nesmysl - například liposomy v mastném základu prý vydrží několik vteřin. a že si máme kupovat stáčenou kosmetiku na tržnici, že je to to samé
zřejmě velké množství výrobků půjde nahradit levnou variantou
zřejmě bude existovat nějaké racionální jádro péče, ale jak se k němu přes reklamní balast dostat
@nebio píše:
Všechny vás zdravím.Ráda bych znala váš názor na výrobky, které propagují známé osoby v rámci placeného partnerství. Hlavně na instagramu je spoustu žen (hereček, moderátorek i méně známých), které propagují různé kosmetické nebo čistící výrobky či potraviny a vitamínové doplňky.
Koupila jste si některá kosmetiku, kterou propaguje krásná a sympatická dáma v domnění, že toto už opravdu funguje a je to konečně to pravé? A opravdu jste byly spokojené s výsledkem?
Mám nutkání si něco pořídit, protože přece Lucie Černá nebo Iveta Kořínková vypadají suprově
![]()
Ráda bych věřila tomu, že to nedělají jen pro peníze, ale propagující výrobky jsou vyzkoušené a splňují svůj účel.
Díky za poznatky a krásné Vánoce všem
Dělají to pro peníze
Je to jen jiná latforma pro reklamu. když vidíš v televizi herce v reklamě je to naprosto to samé, jen jiná platforma a jiná forma.
Je tedy na svědomí každé „influecerky“ zda půjde i do značky kterou když vyzkoušela naprosto ji nevyhovovala… nemám iluze. Vždy jde hlavně o lukrativitu spolupráce.
@Born66 píše:
Vysvětli mi, prosím, to placené partnerství. Jak to děláš?
Oni zaplatí a ty zpropagujes.
Neřeším to 🤷🏻♀️ Jinak bych chodila oblečená jenom v Lelosi, jedla KetoBlabla, děcka navlíkala výhradně do Elodie - Lullalove a jezdila pouze Cybexem. Nic jiného sem totiž na IG dlouho neviděla 🙋🏻♀️
@shadowbabe píše:
Neřeším to 🤷🏻♀️ Jinak bych chodila oblečená jenom v Lelosi, jedla KetoBlabla, děcka navlíkala výhradně do Elodie - Lullalove a jezdila pouze Cybexem. Nic jiného sem totiž na IG dlouho neviděla 🙋🏻♀️
Lelosi
ty mi vyskakujou na FB asi 5× denně. Už jsem na to normálně alergická ![]()
Mně tohle placené partnerství dost protridilo instagramu. Některé profily už měly každý druhý příspěvek spolupráci. Tam už bylo naprosto viditelný, že to v žádném případě není autentický. Ale využila jsem třeba slevu na kávovar Philips, protože jsme ho chtěli, na spontex, Albi atd. Ale to jsou věci, co rada kupuju nebo potřebuju. Abych si ale pořídila krém na obličej za dva tisíce jen proto, že si ho maže na obličej Agáta, to fakt ne ![]()
@shadowbabe píše:
@kavenka já to furt blokuju na FB aj na IG a stejně furt dokola 🙈
Já taky, ale vůbec to nezabírá ![]()