Výrobky a placené partnerství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
16.12.21 13:47

Výrobky a placené partnerství

Všechny vás zdravím.

Ráda bych znala váš názor na výrobky, které propagují známé osoby v rámci placeného partnerství. Hlavně na instagramu je spoustu žen (hereček, moderátorek i méně známých), které propagují různé kosmetické nebo čistící výrobky či potraviny a vitamínové doplňky.

Koupila jste si některá kosmetiku, kterou propaguje krásná a sympatická dáma v domnění, že toto už opravdu funguje a je to konečně to pravé? A opravdu jste byly spokojené s výsledkem?

Mám nutkání si něco pořídit, protože přece Lucie Černá nebo Iveta Kořínková vypadají suprově :palec: :potlesk:

Ráda bych věřila tomu, že to nedělají jen pro peníze, ale propagující výrobky jsou vyzkoušené a splňují svůj účel.

Díky za poznatky a krásné Vánoce všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
188
16.12.21 13:49

Co je placené partnerství?
Omlouvám se, jsem jen d.e.bil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
16.12.21 13:59

Ja teda tohle moc nesleduju, občas na mě něco vykoukne, třeba z nějakého mamablogu, ale ne, nekupuju si nic na základě doporučení jedné známější osoby. Když už, tak bych si sehnala třeba další recenze. Ty známé osoby to právě dělají spíš pro ty peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.12.21 14:01

Já to chápu tak, že známé osobnosti nebo osoby s vyšší sledovaností propagují výrobky nějaké značky a mají z toho nějakou provizi, něco jako reklama. A doufám, že si to myslím správně :oops:

Ale jde mi hlavně o to, jestli někdo „obyčejný“ takovýto výrobek vyzkoušel a byl spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
16.12.21 14:03
@nebio píše:
Já to chápu tak, že známé osobnosti nebo osoby s vyšší sledovaností propagují výrobky nějaké značky a mají z toho nějakou provizi, něco jako reklama. A doufám, že si to myslím správně :oops:Ale jde mi hlavně o to, jestli někdo „obyčejný“ takovýto výrobek vyzkoušel a byl spokojen.

Tak zalezi o jaký jde výrobek, určitě si vše najde svého kupce a někoho kdo bude spokojený. Ale zrovna u kosmetiky třeba je to dost individuální, co sedí jednomu a vychválí to do nebes, druhému nesedne a vše jen zhorsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
16.12.21 14:05

@nebio nekupuji, ja tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4815
16.12.21 14:05

Je to reklama jako každá jiná. Influencer za ní dostane zaplaceno a myslím si, že ve většině případů ty produkty sám vůbec nepoužívá (čest výjimkám - vím o několika, kteří danou značku třeba kosmetiky sami používali a značka je na základě toho oslovila právě s placeným partnerstvím).
Já třeba tohle na instagramu úplně nesnáším a už jsem pár lidí, kteří mi jinak byli sympatičtí, kvůli tomu přestala sledovat. Jo když má někdo jeden dva produkty a občas to tam šoupne, proč ne, ale některé profily tím jsou naprosto zahlcené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20825
16.12.21 14:18

Je to reklama jako každá jiná. Tj. nereaguji na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
16.12.21 14:20

Ne, vždyť se s tím jen vyfotí, ani používat to nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
16.12.21 14:23

@nebio myslíš si, že Luicie Bílá ty výrobky užívá od dvaceti let a proto vypadá suprově? Já bych teda pochybovala, že je používá vůbec.
zamyslela ses, tak nejsi cílová skupina této reklamy. kup si její CD a nech si poradit od své kosmetičky - ačkoli by to asi měly být tvá známá, aby to nebylo stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.12.21 14:27

Jasne, ze to lidi kupujou, jinak by se to nedelo. Je to normalni reklama.

Neco jineho je, kdyz nekdo doporuci opravdu jen sem tam neco, protoze se mu to fakt osvedcilo, ale to jde docela poznat, vetsinou je to nejaky obor, ve kterem je ten clovek odbornik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.21 14:37

@nebio nesleduji a je mi fuk, co kdo propaguje a používá.. nedávno jsem si vzpomněla na lišku, jakou dostak sodu za Bohemia energy :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
16.12.21 14:46

Ne, je to jen placená propaganda. Asi tak jak dřív byla v casaku vyfocena nějaká herečka a u toho napsaný čím je nalicena. To bych si radsi koupila něco co mě doporučí Maruna od sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.12.21 14:48

Vysvětli mi, prosím, to placené partnerství. Jak to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.12.21 14:52
@Pudloslava píše:
@nebio myslíš si, že Luicie Bílá ty výrobky užívá od dvaceti let a proto vypadá suprově? Já bych teda pochybovala, že je používá vůbec.
zamyslela ses, tak nejsi cílová skupina této reklamy. kup si její CD a nech si poradit od své kosmetičky - ačkoli by to asi měly být tvá známá, aby to nebylo stejné

Zmiňuji Lucii Černou (za svobodna Šilhánovou) ne Bílou.
A každá kosmetička má svoji značku, kterou používá a upřednostňuje. Takže vlastně taky reklama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák