Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Uvažuji že odejdu od O2 a zaujal mě operátor mobil. cz máte s tím někdo zkušenosti… Láká mě to hlavně že je tam internet zdarma.
Já ho mám a naprosto v pohodě. Internet používám na běžné stránky (nestahuju) - email apod. a nevyčerpám ani 20% toho, co mám za dobití 200 kč. A neprovolám teď ani víc než ty 200 kč za měsíc. Takže za mne jsem ráda, že jsem k nim přešla. Sice si musím hlídat kredit, ať se nestane, že tam nemám málo, ale to není tak hrozné to uhlídat ![]()
Vyrtuální
jsem se zadusila…
já bych nepřešla k těmto operátorům… zůstávám u vodafonu a jsem spokojena ![]()
My ho máme s manželem víc jak rok a jsme spokojení. On využívá internet a je spokojený, já mám obyč. telefon bez netu. Odešla jsem od T-mobilu a za cenu, kterou jsem u nich platila provolám mnohem víc minut.
Já odešla od Vodafone. Mobil cz. je fajn, volání, sms levné a internet zdarma což je super a frčí bez problémů. Akorát volání do zahraničí je předražené, to se neoplatí vůbec.
Tak mě už O2 začíná pěkně štvat a to i se signálem. Internet používám většinou na facebook, email a odhlašování stravy ze školky, tak si tak říkám že bych mohla i ušetřit
Jen počkat než mi skončí s O2 smlouva ![]()
Musím se přidat s kladným názorem…u mobil.cz jsme já i muž snad od začátku, kdy se dostal na trh a jsme spokojeni…oba hojně využíváme net a díky tomu máme vlastně sms zadarmo a volání přes vocall je nejlevnější ![]()
takže za mě - jdi do něj ![]()
Tvl VYRTUALNÍ
dyť to tahá za oči a za mozek, zakladatelko oprav tu hrubku jak Brno v nazvu, prosím ![]()
Po 16ti letech odcházím od O2..díky jejich novince…máte někdo ještě nějakou novější zkušenost s Mobil.cz děkuji moc ![]()
@sunny1981 Ja mam sice jineho virtualniho operatora, ale mobil cz je hostitelem na siti Tmobile, takze nevidim zadny duvod si ho neporidit ![]()
Já ho dnes zrovna koupila…zaujal mne ten internet…tak jsem zvědavá. mobil mám na dvě simky, takže nic řešit nemusím. Buď se osvědčí nebo zůstanu a toho svého. (koupila jsem si ho hlavně kvůli pokemonům
)
Já mám Odorik a jsem též spokojená, odešla jsem od Vodafone.
Mala som mobil cz odkedy zacali a presla som inam len preto, ze mal manzel firemnu ponuku. Inak som bola spokojna, tiez som si ho brala kvoli netu.