Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu!
s manželem se nemůžeme rozhodnout zda-li dětem pod stromeček koupit Xbox, nebo playstation 4? Máme tři kluky,13,10,5 a 8 let. Díky moc za všechny rady!
![]()
Záleží, jak na tom kluci budou dál s hraním. PS4 je nová generace, takže her zatím není tolik, nedají se sehnat levněji. Zato na Xbox 360 nebo PS3 pořídíte všechno možné a ještě celkem výhodně. Konzole je ale na dost let, tak aby vás to časem nemrzelo?
My máme všechny tři, takže srovnání mám. Ale nemáme malé děti, takže si radši užijeme pokoukání na vymazlenější grafiku než že bychom upřednostnili to, kde je více méně náročných a přístupných her.
Já bych volila Playstation. Máme 3ku a chystáme se koupit 4ku ikdyž já na tom hraju teda jen občas. Kamarád teď prodal PS3, pořídil Xbox.. a je naštvanej, že to udělal
ale každej ať si koupí co chce ![]()
Jinak her máme fakt hodně. I jsem objednávala nový za polovinu ceny z Anglie (Wolfenstein, GTA V apod.) ale na 3ku takže hry na PS se dají sehnat i za míň a na aukru taky za pár šušňů
už teď tam vidím na PS4 hry kolem 200,– ![]()
Syn má PS4 už rok a pořád ho baví. A mimochodem všechny děti z okolí. Myslím, že to má tolik funkcí, že je nestačil ještě prozkoumat. Jediná nevýhoda je cena her, v okolí je jedinný kdo ho má, jinak stačí si hru půjčit a nahrát ji přímo do PS4, teda myslím
Já osobně využívám na PS4 pouze DVD přehrávač. Výběr her na trhu je mrak, ale stojí tak 1800kč.
Ty jo,je super že je zde téma či témata i o konzolových hrách a jejich přístrojích vůbec..
![]()
My mame ps4
brzy chce manzel dokupovat tu virtualni realitu,jeho kamarad to ma a je z toho nadseny ![]()
Dcerka hraje Spyra a s tatou Spidermana,rada se kouka jak hraje..
ale casto se tu nehraje, neni moc čas.
z hlediska věku dětí je to jedno. Xbox mi přijde celkově levnější a modernější, lepší ovladače, na PS4 je azse více exklusivních her. Graficky výsledek vypadá stejně.