Vyřvávácí metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
11.1.10 22:32

Tak to jsem ráda,že to není jenom moje „měkota“. Jenom nevím jak ho uspat bez breku,když si zvykl na to houpání a záda a ruce mi už začínají odpadat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.2.10 14:28

Noo,vcera jsme s manzelem zkouseli vyrvavaci metodu moc se me do toho nechtelo:)ale mala plakala 20 minut pak usnula a spinkala od 19.30 do pul jedne.Ja malickou tahala az dve hodiny v ruce nez usla a to nekdy jsme ji polozili do postylky a zase se vzbudila.Mala ma 4700 a reknu vam ze uz se pronese co bych pak delala ze 7kg ditkem:)Pres den nam taky moc nevydrzela lezet jen tak v postylce proste chovani od babicek:)Jen se bojim,abych tim neco nepokazila:( :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.2.10 15:10

Ahoj, tak zrovna řeším stejný problém…Natálce teď bude 9 měs. a v noci se budí pořád na kojení. Byly doby, kdy spala už i 8 hod. v kuse, ale teď se to zase nějak obrátilo a já už jsem pěkně unavená :cry: nejdřív jsem si myslela, že rostou zuby…ale stále žádné nemá a budí se prostě ze zvyku! Uspáváme jí tak kolem deváté - dáme do postýlky, ale jelikož už si v ní umí stoupnout - dělá tam kraviny, pak tak 10 min. bulí a když přijdeme, chytne nás za ruku a během minuty dvou je tuhá. To by ještě šlo..ale pak se budí třeba kolem půlnoci - ve tři - v šest…někdy i častěji. Bez mlíčka neusne, dudák nepomáhá. A to už se vážně nedá…Spí max. do půl osmé. Bohužel nemáme dětský pokojíček, proto nechat ji vyřvat znamená, že se budeme stěhovat na pár nocí do obýbáku a uvidíme. Taky se mi do toho nechce, vím, že to budou nervy, ale nic jiného nezbývá…dětičky nás dovedou pěkně trénovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.2.10 15:20

Jasne to ja znam caste probouzeni se v noci:(jsme taky uz dosti unaveni.Jinac ted mame prdiky takze s metodou jsme museli zkoncit:(Nevim jak dlouho jeste potrvaji ,ale uz me je male lito snad bude lip:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
9.2.10 21:18

muzu se zeptat od kolikateho mesice je mozne tohle zkusit??malemu je mesic a musim ho tahat na ruce a nechavat ho dudat prso aby usnul!prsamam dosti bolestiva a vyrizena a to mu je musim davat jeste jen tak dudat.chtela bych zkusit tuto metodu!díky moc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
9.2.10 21:22

Míšo, takhle malé mimčo, to mi přijde drastické!!! Chápu, že to musí být pro Tebe hrozné, všechno Tě bolí a jsi unavená, ale ještě chvíli vydrž, ono se to ještě ustálí. Co dudlík, nevzal by? Někdy to nejde na první pokus, mně ho Mareček vzal až po třech dnech trpělivého zkoušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
9.2.10 21:40

Míšo, jestli se nepletu, tak se tato metoda doporučuje od 6 měsíců. Tvé miminko je na to ještě maličké. Já do půl roku uspávala malou na rukou, taky nic moc. Jinak s tím dudanem jsme taky bojovali, chce to zkoušet a zkoušet. Naše si ho vzala asi až po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.2.10 21:55

V měsíci by to myslím ani nepochopilo. Musí chápat systém akce reakce. To bych řekla, že je cca od 3 měsíců a i to mi přijde málo. Těch 6 měsíců je podle mě myšleno na spaní celou noc, do té doby má dítě nárok na noční buzení na jídlo. Na večerní usínání se v upravené variantě dá použít dřív. Já to s úspěchem zavedla ve 4 měsících. Brečel prvně asi 40 minut, ale to dřív řval taky i v mojí neustálé přítomnosti.

• Citovat
  • Upravit
7
9.2.10 22:09

Já bych tak malé miminko taky nenechávala „vyřvat“. Dudlík nám zabírá jen v kočárku a to se u něj taky vzteká.U dcery nezabral vůbec. První měsíc mě prsa z toho dumlání bolela strašně, ale teď už pohoda a uspávání u prsu je zatím to nejlepší co funguje.Uhoupávat 4-měsíčního cvalíka na balonu je hrůza a na to vyřvání už taky nijak nespěchám.Dceru jsme nechali v 7 měsíci,připraveni na nejhorší a ona brečela 10min. a spala, tak jen doufám, že to půjde znovu tak hladce :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
10.2.10 09:15

no, mně všichni doma říkají, že se na to (vyřvávání)mám připravit, že mě to poději taky čeká. Teď je holčička ještě malinka, takže k ní přiběhnu pokaždé, když se ozve,ale prý to nepůjde takto do nekonečna, já se obávám, že na to nebudu mít to srdce a sílu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
10.2.10 20:33
… prý to nepůjde takto do nekonečna, já se obávám, že na to nebudu mít to srdce a sílu :nevim:

Evi, takové řeči ignoruj, do toho Ti nikdo nemá co mluvit - půjde to tak dlouho, dokud Ty sama budeš chtít :-) Ty víš nejlíp, co holčička potřebuje. A třeba to ani nebude potřeba - že to malá potřebuje teď, neznamená, že to bude vyžadovat pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
10.2.10 20:41

Bohunka: že joooo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
10.2.10 21:12

To víš, že jo :lol:
U starší dcerky jsem si taky říkala, jak je to strašný, jak nespí, režim podivný, co s ní budu dělat - a ono to bylo za měsíc jinak a pak zas, najednou ona začala malinko chápat a já začala být malinko zkušenější, tak jsme se postupně nějak víc shodly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.2.10 21:34

tak u nás se nikdy neuspávalo na rukách nebo v přítomnosti osoby, prostě se šlo spát, tak jsem ji položila do postýlky, dostala dudel, šmudlíka, řekla jsem spinkej, zhasla a odešla, když se během noci vzbudila, tak do půl roku jedla a spala, pak dostala sem tam čajík nebo dudel a spala, pak se v pozdějším věku budila a byla vzhůru i 2hodiny a nakonec pomohlo ji v 9m dát spát do pokojíčku, holt chtěla mít svůj klid. sem tam jednou za několik měsíců zkouší, že po položení do postýlky stustí řev, ale já holt nepovolím, prostě vím, že mě zkouší a ji to zase přejde a usíná hned po položení do postýlky a když ne hned, tak si tam vykládá se šmudlíkem a ovečkou, co má v postýlce a pak stejně vytuhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.2.10 18:37

uřvánek

Ahoj holky,malej má skoro 3měsíce a chce se stále nosit.Já se pokouším o metodu vyřvání ale rve mi to srdce.Malej pláče a já s ním.Pláče třeba dvě hodiny v postýlce,pohladím ho odejdu a za pět min.začne řvát znovu.Chce se jen nosit,jsem už zoufalá.V noci mi teda spí ale u mě u prsa.V náruči mi usne hned ale jak ho položím tak se hned probere.Vydrží se koukat a smát max.půl hodky a pak zase pláče.A já pláču taky.Myslíte že to přestane?A kdy? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí