Rehabilitace - Vojtova metoda

22
27.12.09 08:00

Rehabilitace - Vojtova metoda

Ahoj holky, nemáte prosím někdo kontakt na dobrou rehabilitaci, kde učí Vojtovu metodu v Praze? Malá je hodně prohnutá v zádech a doktorka to zatím neřeší (jsou jí 3,5) měsíce, tak bych se ráda někam objednala - pro jistotu. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
P.
2302
27.12.09 10:11

My jsme chodili do polikliniky Lípa na Praze 5 u metra Nové Butovice, jméno už nevím, ale fyzioterap. tam byla snad jediná paní..byla na mimca pripravena a dobre vybavena a moc mila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.09 12:27

Ahoj, my chodíme sem (bohužel nemaj webovky):
Centrum léčebné rehabilitace metodou Václava Vojty,
Horáčkova 1096/2, 140 00 Praha, tel. 261 225 434, ale tam asi musíš mít doporučení dětské mudr nebo neurologa. Je to tam fajn, milé fyzioterapeutky, mají tam i hernu i všelijaké stoly a cvičební pomůcky. Viděla jsem tam úplně malá mimi, tak i čtyřleté děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.12.09 13:24

Záleží, odkud jste. V Motole je obr dětská rhb a rehabilitaček nepočítaně. Musíš tam ale určo přes jejich rhb doktorku. V Krči se podle mě takz cvičí v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.12.09 19:04

Ahojky,my také chodíme tam co Gina108.Ale vím,že se tam šla přihláit kamarádka bez doporučení od lékaře a za 30 min.chtěli 850kč.Ale jinak jsou tam opravdu skvělí.I prostředí se nám líbí.Chodíme tam už od 2 měsíců.Je dobré ale mít to potvrzení,aby to šlo přes pojištovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.11 14:01

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Máme se objednat na rehabilitaci Vojtovou metodou v Praze. Jsem z Prahy 20 ( resp. 9 ) a na neurologii nám nabídli cvičení na poliklinice Prosek. To je pro nás, ale daleko. Nevíte o něčem, co by bylo někde blíže ideálně na metru B? Nejsem řidič, takže jsme s malým (2 měsíce ) odkázáni na MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
6.10.11 19:17

Ahoj já chodím do radotína a je skvělá dá se tam jet busem ze smíchova nebo vlakem ze smíchova. jo ale platím tam 250korun za návštevu ale chodila jsem jednou max dvakrát za měsíc takže to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.11 21:44

Díky za tip, je to taky dost daleko, ale třeba se to bude hodit. Ještě nevím, jak to bude s místem a časy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.4.14 14:17

Holky jak je to na té Praze 4 s kočárkama? Zítra tam jdu. Prý je to bez výtahu tak jak se to tam dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí