Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, nemáte prosím někdo kontakt na dobrou rehabilitaci, kde učí Vojtovu metodu v Praze? Malá je hodně prohnutá v zádech a doktorka to zatím neřeší (jsou jí 3,5) měsíce, tak bych se ráda někam objednala - pro jistotu. Díky za rady
My jsme chodili do polikliniky Lípa na Praze 5 u metra Nové Butovice, jméno už nevím, ale fyzioterap. tam byla snad jediná paní..byla na mimca pripravena a dobre vybavena a moc mila!
Ahoj, my chodíme sem (bohužel nemaj webovky):
Centrum léčebné rehabilitace metodou Václava Vojty,
Horáčkova 1096/2, 140 00 Praha, tel. 261 225 434, ale tam asi musíš mít doporučení dětské mudr nebo neurologa. Je to tam fajn, milé fyzioterapeutky, mají tam i hernu i všelijaké stoly a cvičební pomůcky. Viděla jsem tam úplně malá mimi, tak i čtyřleté děti.
Záleží, odkud jste. V Motole je obr dětská rhb a rehabilitaček nepočítaně. Musíš tam ale určo přes jejich rhb doktorku. V Krči se podle mě takz cvičí v nemocnici.
Ahojky,my také chodíme tam co Gina108.Ale vím,že se tam šla přihláit kamarádka bez doporučení od lékaře a za 30 min.chtěli 850kč.Ale jinak jsou tam opravdu skvělí.I prostředí se nám líbí.Chodíme tam už od 2 měsíců.Je dobré ale mít to potvrzení,aby to šlo přes pojištovnu.
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Máme se objednat na rehabilitaci Vojtovou metodou v Praze. Jsem z Prahy 20 ( resp. 9 ) a na neurologii nám nabídli cvičení na poliklinice Prosek. To je pro nás, ale daleko. Nevíte o něčem, co by bylo někde blíže ideálně na metru B? Nejsem řidič, takže jsme s malým (2 měsíce ) odkázáni na MHD.
Ahoj já chodím do radotína a je skvělá dá se tam jet busem ze smíchova nebo vlakem ze smíchova. jo ale platím tam 250korun za návštevu ale chodila jsem jednou max dvakrát za měsíc takže to šlo.
Díky za tip, je to taky dost daleko, ale třeba se to bude hodit. Ještě nevím, jak to bude s místem a časy a tak.
Holky jak je to na té Praze 4 s kočárkama? Zítra tam jdu. Prý je to bez výtahu tak jak se to tam dělá?