Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Hypotéku máme pouze 4,3 miliony, ale nabízeli nám 85% odhadní ceny nemovitosti, tj. skoro 7mil. No a příjem je 140tis. měsíčně hrubého, já jsem toho času na mateřské s tříměsíčním synem, ale mám práci na dobu neurčitou a příjem jen o něco méně než manžel. A v pohodě by nám to dali, kdybychom na to kývli. Ovšem manžel má ještě zajímavé roční bonusy, byť nenárokové. Ale nějak to tam počítali…Tohle je fakt nutné?![]()
Dodatek - dvě vyživované děti do 3 let. Žádný problém nebyl.
Anonym B jako podpis
@Poustevnice píše:
Ukaž mi tedy barák za 6 milionů, co není až tak strašný luxus. Chci vidět, jak vypadá, „malý luxus“.
My takovej třeba máme v Brně
možná stojí i vic
Přítel osvč, já na rodičáku ted máme v hledáčku a začínáme řešit koupi nemovitosti za zhruba 11milionů (odhadní cena by měla být kolem 17milionů), hypotéku by jsme chtěli kolem tich 11-12milionů… přítel, to chce kupovat ale na s. r.o. které kvůli tomu ted řeší (v nemovitosti je v pronájmu kadeřnictví, autoservis, nějaké kanceláře, pronajímají se tam parkovací místa, jsou tam i dva byty pronajímané a mi si tam chcem taky udělat bydlení-takže příjmy má sama nemovitost veliké)jsem zvědavá jak to dopadne, protože příjem přítel nemá až tak hvězdný max. 40tisíc měsíčně
@Poustevnice píše:
Ukaž mi tedy barák za 6 milionů, co není až tak strašný luxus. Chci vidět, jak vypadá, „malý luxus“.
stačí zadat do vyhledavače. Dej si ostravu, dům a uvidíš, jak ty ceny lítají. POd 4 mega jsou to většinou staré bárky..