Výška roštu v postýlce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
23.6.18 20:03

Výška roštu v postýlce?

Ahoj holky, chci se zeptat. Mám 10 mesicni dceru a v postýlce se už úspěšně staví. Dnes jsme tedy snížili rošt a spinká asi tak 20 cm nad zemí. Pořád tam stojím a nemůžu si pomoct. Není to moc nizko? Má tam sice koberec, ale nebude ji chladno? Ve vyšší poloze to už bylo nebezpečné. Má už 76 cm.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
23.6.18 20:09

@Reniska07 nebude… A pokud by bylo, 10ti měsíční by ti to jistě dala najevo. :palec: taky už máme rošt až dole… Od země je matrace, z vrchu peřinka (pokud ji malá neodkope nebo není vedro).
Proč se toho bojíš? Máte v pokoji dlažbu nebo bydlíte v chladnějším domě? Pokud ani jedno, tuplem bych se nebála. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
23.6.18 20:20

@Reniska07 proč by jí mělo být zima? a kdyby opravdu - jo teď se citelně ochladilo - tak jí obleč lepší pyžamko nebo zakryj, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.6.18 20:26
@Reniska07 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat. Mám 10 mesicni dceru a v postýlce se už úspěšně staví. Dnes jsme tedy snížili rošt a spinká asi tak 20 cm nad zemí. Pořád tam stojím a nemůžu si pomoct. Není to moc nizko? Má tam sice koberec, ale nebude ji chladno? Ve vyšší poloze to už bylo nebezpečné. Má už 76 cm. :nevim:

Nechapu,proc by ji melo byt zima na matraci a pod perinkou/ve spacaku.V lete??Vzdyt urcite i leze po po zemi,to ji mas obalenou termofolii? :lol: Omlouvam se za nadsazku,ale prijde mi to vtipne.Neboj,me spaly deti na nizkem rostu v mnohem nizsim veku,maximalne v 5m a v zime jsme doma meli v noci i 17st a jsou oba zdravi jako ripy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
23.6.18 20:32

@unuděná taky je mi dotaz zakladatelky trošinku směšný (omlouvám se), navíc už 2 měsíce bylo takové vedro, že má dcera spala v pleně a nátělníku, na sobě takovou malou dečku spíš pro okrasu a beztak ji vždy skopala, od včera teda se ochladilo, tak to už je potřeba něco obléct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.6.18 20:35

Asi to vyznělo blbě, mám spíše strach z prachu a tak. Vysavame každý den, to ano. Tak snad to bude ok no. Má pokojíček vedle hlavních dveří a profukuje tam. V noci se vždy odkope. Ale aspoň jsem pobavila při sobotě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.6.18 20:39

@Reniska07 strach kvůli prachu? Víš,kolik nečistot nadýchá venku a když leze po zemi. Asi nad tím moc přemýšlíš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.6.18 20:43

@Aduš8 presne. pruvan bych mozna resila, ale prach? To je jeste smesnejsi nez zima ;) kup pro klid duse teplomer, dej ji ho do postylky a hned uvidis. Idealni teplota na spani je 17-20st, ja at se snazim sebevic, tak ted v lete se pod 19nedostanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.6.18 20:47

@unuděná my máme v zimě i 16°C,malý nebyl nemocný ani jednou. Teď v létě je tam kolem 20°C a je chudáček vždycky úplně spocený. @Reniska07 Ale průvan je svině,položit do postýlky zapálenou svíčku a uvidíš,jestli tam protahuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
23.6.18 20:50

Já jsem dávala rošty dolů už v 7 měsících, kdy si kluci začali stoupat. Jediný, co mi vadilo, bylo to ohýbání až dolů :) Zimu ani prach bych neřešila, na spaní je lepší chladno, navíc dítě lze libovolně oblékat dle potřeby. A pokud denně vysáváte, prach tam nebude, mnohem víc ho nadýchá, když leze a válí se po zemi. Vím, je to nezvyk, „moje malý miminko roste“, stejnej pocit mám teď, když zařizuju školku :) Ale neboj, na pokroky si zvykneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
23.6.18 21:13

@chaela no to mi taky vadilo a vadí, to že se musím ohýbat tak hluboko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
23.6.18 21:16

@stinga Já už nemusím, starší spí na klasické posteli (jen má zábranu) a mladší sice ještě v postýlce, ale už jen s tou deskou dole, takže si vleze i vyleze sám. Ale už se těším, až zas budu nadávat na ohýbání se do postýlky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.6.18 22:28

Byla bych v klidu, můj syn jinak než v chladu nespí. Když je mu teplo, v noci se několikrát budí. Peřinu nesnáší :roll: a prach bych taky neřešila, snad pro něj nechceš vytvořit 100% sterilni prostředí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí