Výsledky imuna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
21.2.07 14:28

Tak se jdu pochlubit :lol:

Právě jsme se vrátili z genetického ultrazvuku, vše je v naprostém pořádku- srdíčko, funkce placenty, no vše :D Ten náš cvalík :lol: má už půl kila :P a má se čile k světu :D Pindíka máme potvrzenýho :lol:
Zítra začínáme 23tt, docela to letí :P

Koupili jsme toho hrajícího Pimbolíka na polštářku pro Mimísa a Péťa je z něj nadšenej- budeme hold mít doma dvě miminka :-)

No a fotečka- musíte uznat- celá maminka !!! 8)

http://family.cz/…s-22tt_1.jpg

http://bd.lilypie.com/b88Ap1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.2.07 19:47

Lenií úžasné zprávy :lol: moc ti to přeju

Jo a mimčo je opravdu celá maminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.2.07 10:38

:lol: :lol: :lol: :wink:
Dokonce nám dneska poskočil mimís i v metříku :P

http://tickers.baby-gaga.com/…177pr___.png

No a Libi, co ty a mimís ??? Šup sem taky návnadu pro další, ať vidí co je čeká po přeléčení imuna !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.2.07 22:46

Ahoj Lenii,pár dní jsem neměla počítač,ale už jsem zde.Gratuluji k dobrým zprávám o mimískovi.
Já mám zprávy špatné.Byla jsem včera ve svémCARu pro žádanku na imuno-obědnala jsem se už dřív do Podolí,protože jsem věděla,že to trvá ty čekací lhůty.A doktor mě řekl,že mě ušetří cestu do Prahy a že mě udělají imuno u nich příští týden a bez partnera,což se mě nezdá a žádanku mě nedal.Tak nevím co mám dělat.Oni tam možná tak dělají nějaký základní a výsledky jsou tak za 14 dnů.Nejhorší na tom je to,že tam chodím i na normální gynekologii.ještě mě Dr řekl,že mě raději udělají preimplantační genetiku za 15000kč.Nevím naco,když u nás nikdo s genetikou nemá problémy.Asi potřebují z někoho tahat peníze.Dáda :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.2.07 17:07

Dádo tohle je těžký :( jeden neví co na to říct, podle mého je k vyšetření imuna partner nutný, ale u IVF je to asi jinak, protože tvé tělo při oplodnění do styku se spermiema nepřijde, ty hlavně nesmíš mít protilátky proti trofoblastu a k tomuto vyšetření sperma partnera není potřeba. No a co se té genetiky týče, to je divný, ale to můžeš odmítnout, ne? Nejdříve bych počkala na to imuno. Je bezva, že ty výsledky budeš mít mnohem dřív :D DRŽÍM PALCE :wink:

Lenií já jdu na další kontrolu tento týden asi v úterý a to jen na ultrazvuk protože chceme vycestovat na pár dní mimo republiku a tak chci mít klid, že je vše ok. Do poradny jdu ten další týden, budou mi dělat odběry na 16 týdnu a tak doufám, že to bude ok i když těmto testům se nedá pořádně věřit :? Od záčátku těhotenství jdu poprvé na kontrolu až po měsíci, je to děsná doba i když je to normální a asi to značí, že je vše v pořádku, ale lepší byly kontroly po 14 dnech :) Už mi dokonce začíná růst bříško :D je to legrační, zatím je takový mrňavý :lol:
Ráda bych poslala i foto z ultrazvuku, ale jsem asi telátko, furt mi to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.2.07 19:40

Dádo - tak to se mi teda nezdá :roll: Imuno dělaj na více místech, ale četla jsem, že jen v Podolí a v Plzni je kompletní. Partner je k tomu samozřejmě potřeba- musí odevzdat sperma, aby zjistili, jestli proti nim nemáš vytvořenou imunitu. Zeptala bych se, jaký všechny výsledky dělaj a jak je možný, že nepotřebujou manželovo sperma- to je základ. I když je fakt, že jak psala Libi, při IVF se to dá obejít. Tak se na to pořádně optej a moc mačkám palečky !!!!!
A tu genetiku za 15 tisíc 8O Nám dělali nějaký základní genetický vyšetření- zcela zdarma ! Probrali rodinou anamnézu, zjistili moje a Petrovi karyotypy (?) z krve a pak řekli, že ty jsou v pořádku a nic dalšího není potřeba. Každopádně by mne zajímalo co to je, když chtěj za to takový prachy, klidně bych řekla že na to nemám a musím si půjčit, tak mne zajímá na co…

Libi - neboj, vše bude v pořádku :wink: A co ti s fotečkou nejde ? Musíš jí mít někde na netu a pak se její URL vkládá mezi . Pokud nevíš jak, nebo namáš kam vložit, klidně pošli a já jí vložím :wink:

http://www.babysfirstsite.org/…birthdue.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.2.07 21:58

Ahoj LENII a LIBI,moc vás zdravím a děkuju za odpovědi.Ta PGD je to,že vezmou z 3denního embrya 1 buňku a zjišťují jestli nebude mít nějaké vady,ale to neřeší to zahnízdění.I když bude embryjko zdravé tak to může dopadnout jako doposud.A samozřejmě to můžu odmítnout.Ani pojišťovna to nehradí.A dělat si to nenechám.
Dočetla jsem se na stránkách imunologie,že imunita na spermie a další se dá obejít IVF ale imunitu na trofoblast to neřeší.
U vás obou to řešili jak po vyšetření na imunu? 8) :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.2.07 22:03

LENII a málem bych zapoměla fotečka-celá maminka.Dáda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.2.07 22:08

Aha, já byla tak vyděšená těma 15ti tisíceme, ža jsem si neuvědomila, že jde o PDG… :oops:
Můžu se zeptat- to vám zjistili nějakou genetickou příčinu u těch nepřijmutých embrií, že vám jí chtěj hned dělat ??? Pokud je opravdu problém jen v tom zahnízdění- imunita proti trofoblastu, je to zbytečný vyhazování peněz ! A nebo máte nějaký genetický poruchy v rodině ? Docela se divím, že hned PDG…
IVF samozřejmě imunitu proti trofoblastu neřeší, takže v tom případě by to byly vyhozený peníze ! Určitě bych řešila imunitu, až pokud by byla v pořádku (což já teda pochybuju), tak bych investovala do PDG…
A jak to řešili u nás ? No, dali nám léky na přeléčení a když bylo vše OK, vyřešili jsme to úúúplně sami :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.2.07 22:09
Dáda69 píše:
LENII a málem bych zapoměla fotečka-celá maminka.Dáda :lol: :lol: :lol:

:lol: Viď :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.2.07 12:30

Lenii,to PGD mě nabídli snad kvůli penězům,protože nikdy unás v rodině nebyly žádné genetické vady a ani nikdo neměl problémy s plodností.Spíš naopak.A já kdybych neměla ty srůsty,tak jsem jinak vpořádku.
Taky jsem teď začla chodit na akupunkturu k paní doktorce co se zabývá čínskou medicínou a homeopatií a hned jsem se cítila líp.
Dočetla jsem se na neplodnosti,že holky co teď procházely IVF po 8,9, a dokonce po10 byly přeléčeny Prednisonem a chodily na akupunkturu,tak jsou teď těhu!!!Tak doufám,že se zadaří.Dáda :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.2.07 12:38

Dádo, a jaký máš srůsty ? Ty můžou někdy způsobovat nepolodnost…
Každopádně jak už jsem psala, imuno by byl můj první krok, ostatní by záleželo na výsledcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.2.07 16:12

Lenii,srůsty mám na vejcovodech po slepáku.Operovali mě za 5minut12 a pak jsem nebyla ani v lázních.Bylo mě 20roků.A proto to jinak nejde než IVF. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.2.07 17:46

Dádo srůsty po slepáku to jsou radosti, já byla na akutním slepáku v 28 letech a taky jsem měla strach, ale u mně bylo vše ok :lol: až na tu imunitu. Já měla alergii na sperma partnera, na vzorek sperma ( trofoblast jsem měla v normě ) a ještě k tomu všemu si Petr tvořil protilátky proti vlastním spermiím což také dráždilo mojí imunitu. Přeléčení Prednisonem trvalo 3 měsíce + sex s kondomem, pak následovaly kontrolní testy, který dopadly dobře a jak to šlo tak jsme se pokusili a povedlo se :wink: Prednison už pomalu vy:,–(ím, jen sex s kondomem musíme provozovat do té doby dokud nebudeme mít počet dětí co chceme :lol:

Lenií jsi moc hodná s tou fotkou, ještě mi došlo, že moje mamina věčně dává fotky na net, takže se zeptám nejdříve jí a kdyby to stále nešlo využiju tebe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.2.07 18:54

:lol: Ahoj Libi,tak to jsi měla fakt štěstí,že se ti neudělaly srůsty.Byla jsi potom v lázních?Já si říkám ať mě tam najdou cokoli,hlavně aby mě pak přeléčili a bylo to všechno OK. :lol: 8) :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí