Výsledky imuna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
25.2.07 21:43

Dádo :lol: :lol: :lol: A já měla asi 3× zánět slepáku, pak mi ho vyndali- asi v 18ti. Pak jsem jela do lázní. Dokonce si moje šéfová myslela, že mám protekci, že mně tam sami poslali 8O Ale pak jsme 2× bez problémů otěhotněli, tak že by nám to nešlo kvůli tomu potřetí bylo vyloučeno… :D

Libi- jasně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.2.07 22:59

Dádo doktorka mě chtěla do lázní poslat, ale nakonec jsem nejela a to kvůli příteli, on by totiž asi nepřežil, že bych jela do lázní a sama :lol: viděl v tom bůh ví co :oops: no měla jsem kliku, že z toho nebyli nějaké problémy. Jsem moc zvědavá jak ti dopadnou ty testy. Držím palce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.2.07 13:20

:lol: Holky mě ani v tu dobu nenapadlo,že mám na nějaký lázně nárok.
No,už je to hodně dávno,takže teď musí vyjít to imuno a IVF.
Včera jsem pátrala na netu a našla jsem si na www.viameda.cz,že tam od podzimu dělají imuno i na trofoblast,zonu pelucidu atd.Je to v Brně kousíček od tam bydlím-za rohem a tak doufám,že to tam-tu krev co mi vezmou pošlou z mého CARu.
Jinak přeji vám oběma pěkný,zasněžený den z Brna. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.2.07 20:49

Dádo v Brně sněží? Já jsem z hor a tady po sněhu ani památka, dnes tu celý den pršelo :evil: kolegyně z práce si ze mně dělá legraci, že jsem si tu letošní zimu vymodlila, moc ráda totiž lyžuju a letos fakt nemůžu :lol:

Jinak jsem to dnes už nevydržela a vyrazila jsem k doktorce a vše je v pořádku :D mrňousek krásně roste, doktorka měla radost z mého balónu :wink: holky a nebudete tomu věřit, na vlastní oči jsem viděla pindíka :lol: :lol: :lol: za 10 dní tam musím znova tak jsem zvědavá zda tam bude stále :P Dokonce říkala, že pusinka se zdá celistvá, ale na to je opravdu moooc brzy.

paaaa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.2.07 15:57

:lol: Ahoj Libi,jasně včera u nás sněžilo,ale dneska už po sněhu ani památka. :P gratuluji ke klučíkovi a že je všechno vpořádku. :) Leni tebe taky zdravím musím se pochlubit za ikonku.
Jinak se mě porouchalo auto a do pátku budu jak bez nohy.
Hezkej zbytek dne Dáda. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.2.07 17:33

Dádo - mně lázně taky vůbec nanapadly, prostě mně na ně poslali a bylo to :D
Ikonka hezká :wink:

Tady je hnusně dneska- celej den prší :?

Libi - gratuluju k pindíkovi :lol: A fotečku nemáš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.2.07 20:07

Holky fotku si nechám udělat příští týden a snad se mi dodaří ji sem dostat :lol:

Tady dnes taky hrozně pršelo pak zase krásně svítilo sluníčko úplné aprílové počasí, příroda se fakt asi zbláznila :roll:

Začínají mi báječně bláznit hormony, myslím, že jsem občas pěkně na ránu :? vše si beru osobně, jsem jako časovaná bomba 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.2.07 22:11

:lol: Ahoj holky,dneska taky v Brně pršelo a bylo hnusně.
Ráno jsem šla na krev do CARu na to imuno.Výsledky do 14 dnů.
ahoj Dáda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.3.07 10:31

Libi, to znám :oops: :( :D

Dádo, tak mačkám palečky ať přijdou na nějakou maličkost ! :wink:

Já jsem byla dneska v poradně, vše je OK a vyzvedla jsem si přitom i výsledky imuna- vše OK :wink:

A když se mi metřík už nevejde do podpisu…
http://www.snugglepie.com/ezb/738723.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.3.07 13:51

:lol: Leni,Libi,ještě takový dotázek.Kolik vám brali té krve v Podolí?Dáda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.3.07 20:04

Dádo po pravdě nevím protože kdybych se na to koukala tak tam asi spadnu :? :lol: hlavně ti teď budu moc držet palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
2.3.07 08:23

Dádo, jéééé já to nepočítala :lol: :lol: :lol: Zezačátku je to určitě víc, tak 3-5 zkumavek, naposledy už jen 2 a to kvůli tý krevní mutaci, jinak by mi brali jen jednu :wink:
Ale jde o to jak komplexní vyšetření budou dělat, tak pak dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.3.07 15:10

Ahoj holky,já se ptám jen proto,že mě brali jednu větší zkumavku.Myslela jsem si totiž,že toho bude víc.Ale třeba tu krev rozdělí na víc částí až to budou testovat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.3.07 13:58

:arrow: Ahoj Leni a Libi,posílám vám pěkně prosluněný pozdrav z Brna. :lol: :lol: Jak vám jinak je?A co vaše miminka v bříškách,jak se jim daří?Dáda :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.3.07 09:23

Dádo, díky za optání :wink:
Máme se fajn, jen mám teď uklízecí, potřebuju vše stihnout nejpozději do konce dubna, pak doufám, že pojedeme na chatu a tam už budu jen vegetit :D Takže velkej úklid a pak připravit věci pro mimísa a je to :D

No nějak to letí…
http://tickers.baby-gaga.com/…177pb___.png

PS: Ty výsledky ještě nemáš ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest