Výsledky imuna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
7.3.07 14:13

:lol: ahoj Lenii,výsledky budou až příští týden.To máš fain vegetit na chatě.Tak ať ti to utíká.Pěknej den.Dáda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.3.07 21:34

Ahoj holky :P

Já se mám fajn, miluji takový krásný dny už aby bylo jaro :lol:
Zítra jdu na odběry v 16tt na vývojové vady a na ultrazvuk, nechám udělat foto a pokusím se Vám s mrňousem pochlubit :wink:

Tak se mějte moc fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.3.07 13:12

Tak toto je foto našeho mrňouska ve 12tt, dnes nemělo náladu na fotografovaní takže tu pro vás mám foto měsíc staré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.3.07 13:43

:P :P Ahoj Libi,mimísek celá mamka,že? :lol:
Už aby bylo pořád pěkně jak včera.Dneska je v Brně hnusně.
Přeji hezkej zbytek dne Dáda. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.3.07 14:10

AHOJ HOLKY KONTROLA DOPADLA DOBŘE :lol: večír napíšu víc :Phttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/140.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.3.07 14:12

Lenií asi budu potřebovat tvou pomoc, prostě se nám to s mamkou nepodařilo, zvládly jsme tam dát adresu, ale obrázek ne :evil: nejde mi to ani u fotky ani u podpisu :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.3.07 17:21

Ahoj holky, teď už v klidu domova :) Kontrola dnes byla rychlá, místo mojí doktorky tam byla její dcera, je moc milá a šikovná, ale… jsem asi mírně závislá na své doktorce, věřím v její zkušenosti v to, že mě zná už dlouho a zná můj příběh.
Miminko bylo užasné, jen se dnes nějak stydělo, bylo vysoko až u pupíku a nějak schované :lol: ale i přes to všechno mladá paní doktorka i sestřička viděly, že je to kluk :lol: já dnes mírně řečeno na té obrazovce dost tápala, spíš mě bavilo poslouchat jejich komentáře toho co tam to mrně dělá.

Taky je dnes taky hrozně ošklivo, uplakaný Jablonec :? Papa
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/140.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.3.07 21:26

Libi- super že to dopadlo dobře, mimísek je úžasnej ! :wink: A chlapák ??? No, mohli se i seknout, každopádně gratuluju :wink:

Obrázek se sem vkládá že nahoře nad tím kde píšeš klikneš na „tlačítko“ IMG pak vložíš adresu obrázku a uzavřeš to opět IMG.

Takže:

(jen bez těch mezer, to by se zobrazil rovnou obrázek :wink: )

No a do podpisu je to úplně stejně. Já si to celý vždy zkusím tady jako kdybych to chtěla napsat do tématu, pak si dám náhled a když je to OK, jen to zkopíruju do podpisu v nastavení :wink:
Nejspíš se ti ten podpis ale zobrazí až v nově napsaném příspěvku a hlavně musíš mít v nastavení zatrženo zobrazování podpisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.3.07 20:48

Tak jsme byli dneska poprvé v Imaxu na 3D filmu- Mise na měsíc

http://www.universetoday.com/…ion_full.jpg

http://filmpub.atlas.cz/…esic-3d.aspx
http://www.imaxpraha.cz/…eNaMesic.asp

Je to BOMBA :! Přistávali jsme na měsíci, procházeli se po něm a dokonce mne málem trefil jeden šutr :lol: Fakt je to super zážitek a i jsem se zasmála- vřele doporučuju !!!!!!
A už vybírám na co dalšího by jsme mohli někdy v budoucnu jít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.3.07 15:59

:lol: Ahoj Lenii,to muselo být super ten film.Taky musím na něco vyrazit do kina.Už je to rok co jsem byla na Základním instinktu2 a od té doby nic.
Jinak se chystám zítra ze svou fenkou na veterinu,protože má falešnou březost a má zduřelý cecíky,tak ať se něco nezanedbá. :roll:
Pěknou neděli Dáda. 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.3.07 16:07

:lol: 8) :lol: Libi pěknej smajlík s motýlkem.
Tak jsem si tady četla to vložení obrázku a zdá se mi to moooc složitý,ale třeba to časem vyšpekuluju jak na to.
Pěknou neděli Dáda. :P 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.07 19:34

Ahoj holky :D

Lenií moc děkuji, hned jak bude víc času se do toho pustím a vyzkouším to. MOC DĚKUJU :lol:

Dádo hlavně ať je fenka zdravá a hlavně ať jsou k něčemu ty tvoje výsledky, držím palce.

Dnes byl opět krásný den, mějte se :P Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.07 19:36

Lenií v kolikátém týdnu jsi učítila pohyby? já mám pocit, že už jsem mrňpose v pátek večír ucítila, ale zdá se mi, že je to příliš brzy, ale na prdy a jiné neduhy v břiše netrpím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.3.07 20:48

Dádo - no já v kině nebyla už asi 10 let :lol: ale moc mi to nechybí, vždycky mně bolí zadek :lol: No a k tomu ty ceny :roll: Ale 3D si doma hold nepustím a je to fakt bomba :wink:
Pak dej vědět co fenka.
A vložení obrázku není vůbec těžký- až to uděláš jednou, pochopíš :wink:

Libi - u toho druhýho IMG musí být lomítko :! Na začátku Pokud to děláš hned po sobě, ono to tam to lomítko dá samo automaticky :wink:
Pohyby jsem poznala na 100% koncem 18tého týdne. Předtím jsem měla kolikrát pocit, že by to mohlo ono, ale nebyla jsem si jistá. Od toho konce 18tt to je tutovka :! :wink: Pokud jsi prvorodička, poznáš je později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.3.07 19:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat