Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechy a nemůžu jinak než se podělit o svou momentální radost, protože věřím, že někomu to pomůže (sama jsem se něco na netu nahledala, moc mě zajímalo jak je přeléčéní imuna úspěsné), tak věřte, že po 3měsících léčby je vše v normě a můžeme začít dělat mimi a tak moc doufám, že se nám brzy zadaří to naše vytoužené miminko:))) a to samozřejmně přeji nám všem snažilkám:))) Ahoj Libi
Ne že bych tušila, o čem mluvíš, ale výsledek zní rozhodně skvěle a gratuluji k prvnímu kroku a držím palce, ať se zadaří ![]()
To je fakt super, a závidím ![]()
Já se léčím od dubna, a pořád hůř nebo stejně špatně. I když vím na 100%, že léčbu dodržujeme.
To je smutný:( přesně tohodle jsem se hrozně bála, jsem hrozně ráda, že u mně léčba zabrala. Ted už jen, aby to byl ten hlavní problém a brzy to vyšlo. To čekání je dlouhé…
Libi moc gratuluju !!! Nám taky stačilo jen ono jedno přeléčení a pak hned se nám zadařilo
Tak mačkám palečky ![]()
A můžu jen doporučit Wobenzym, věřím, že měl na tom velký podíl ![]()
Lenii, taky doufam, ze se brzy zadari:) a moc děkuju za podporu:) o Wobenzynu jsem uvažovala, jestli se teď nezadaří tak ho asi zkusím.
Anonymní píše:
Lenii, taky doufam, ze se brzy zadari:) a moc děkuju za podporu:) o Wobenzynu jsem uvažovala, jestli se teď nezadaří tak ho asi zkusím.
A kdy budeš vědět, jestli se zadařilo ???
Jinak my jsme dneska měli den D- výsledky imuna, i krev a UTZ na vývojové vady- vše OK
Mám vysazovat Prednison i Duphaston- jupíííí
Jo a konečně jsem dostala těhu průkazku ![]()
A alespoň v malinkém nejnovější foto ![]()
Ahoj Lenii:)))
nebudeš tomu věřit (no i když ty asi ano), ale nám se taky zadařilo první měsíc po přeléčení:))) nyní jsem v 12týdnu:))) teď čekáme výsledky z imuna a taky již pomalu mám vy:,–(it Utrogestan, Prednison a kys. listovou zatím ještě baštím. Moc doufám, že vše bude v pořádku, máme v rodině rozštěpy patra, tak mám drobné obavy, ale doufám, že to bude vše ok.
Držím nám všem moc moc palečky:)
Ahoj Libi
Libi , no tak to je teda paráda !!!!! Moc gratuluju, jen tak dál
A neboj, vše bude v pořádku ![]()
Kocicko- anonymní - a co ty ???
Jinak my jsme v pořádku, vysazení prášků proběhlo v pohodě, mimís už nějakou dobu kope- no paráda ![]()
Lenii prosím tě v kolikátém týdnu jsi začala vysazovat léky? Já už ode dneška 12+3tt začnu také pomalu vysazovat Utrogestan, brala jsem ho 3×1 ještě chvilku budu brát 2×1 a pak 1×1 a snad to bude ok, práci léků už by měla přebrat placenta:)))
Už se taky moc těším na pohyby:)))
Ahojky
ahoj holky,gratuluji k mimískům.Taky mě čeká imuno.Máte pěkný obrázky-ten metr a to mimi ve vajíčku.Dá se to někde stáhnout? Dáda
Ještě k tomu Wobenzymu - on má celkově srovnávat imunitu. Od tý doby co ho beru (už od května) jsem nebyla ani jednou (!) nemocná a to jsem předtím marodila opravdu hodně, každou nemocí co přitáhl Péťa ze školky jsem si prošla taky. A teď už takovou dobu nic, kor teď v těhu když všude řádili chřipky a já nic, to přišlo opravdu vhod ! ![]()
Libi - Duphaston jsem začla vysazovat během 13tt a Prednison cca v 15tt. Byla jsem na imunu na kontrolních odběrech, tak pak dám vědět, ale mimísek to evidentně zvládnul na jedničku ![]()
Dádo - tak držíme palečky ! Měli jste nějaký problém ?
Metříků je na netu spousta, tyhle třeba zrovna na http://tickers.baby-gaga.com je tam dost hezkých ![]()
http://tickers.baby-gaga.com/…011009_1_Péťa+is.png
http://tickers.baby-gaga.com/…177pb___.png
A to mimi ve vajíčku jsem si schovávala dost dlouho
Ještě než jsme se začli snažit o mimi a pak se dlouho nedařilo…
No a nakonec jsem na něj málem zapoměla
Ale ještě ho užiju
A když si na něj klikneš pravým a dáš uložit, je i Tvůj ![]()
Lenii,díky za ty metříky a můj problém je v tom,že mám za sebou 6krátIVF a embrýskům se nedaří zahnízdění.Dáda
Dáda69 píše:
Lenii,díky za ty metříky a můj problém je v tom,že mám za sebou 6krátIVF a embrýskům se nedaří zahnízdění.Dáda
Ježiši
Tak snad to bude jen v tom imunu, přeléčíte se a pak to půjde, mačkám palečky !!! ![]()
A kdy budete vědět výsledky ???