Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zajdi si ještě na revmatologii a pokud máš jako antikoncepci tělísko, tak i na gynekologii. Zvýšené hodnoty budou souviset nejspíš s nějakou infekcí, nebo zánětem. Můžeš si i u svého doktora nechat udělat odběry ohledně zánětu - CRP, ty jsou hotové do druhého dne. Nejsem z lékařského oboru, jen po zdravotních problémech podobného charakteru.
@Mrg mě brali i crp a to zvýšené právě nemám..
Telisko nemám a ani antikoncepci neužívám.
Na co přišli tobě jestli se můžu zeptat?
@Anonymní píše:
@Mrg mě brali i crp a to zvýšené právě nemám..
Telisko nemám a ani antikoncepci neužívám.Na co přišli tobě jestli se můžu zeptat?
Leky na cholesterol neberes?
Reaktivní artritida díky tělísku. Začlo mi to taky nenápadně, rozbolel mě kotník u jedné nohy i když jsem věděla, že k tomu není důvod. A také to byla bolest v klidu i pohybu. A pak se přidávali další a další části, trvalo jim rok, než se přišlo na to co to způsobuje. Ale to jsem měla vidět na CRP.
@Mrg ahaaaa, no já právě zvýšené Crp vůbec nemám což je zvláštní.
Vůbec nevím čeho se to zvýšení může týkat, když nic dalšího zvýšeného nemám..
Hezký den holky 🌸
Uz měsíc a něco se potykam s bolestí nohou nejprve to byla noha jen jedna, později se nohy střídaly. Je to tupá bolest, spíše svalová kdy mi noha jakoby tuhle. Vše ujdu jen ta noha je pak taková hodně unavená. Včera už bolely nohy obě. Bolest se objevuje v klidu i v pohybu(ale ne při doslapu) je to bolet tupá. Občas mi probiji na různých částech nohou. Vždy jen na vteřinu a přejde to. Nedělá to každý den, jen občas. Samozřejmě na neurologii už jsem byla a řešíme co dále. Momentálně vyšetřena na tetanii, ta byla zamítnuta.
Udělany odbery krve na všechny vitamíny, borelióza atd.. a v krvi zvýšené IgA na 4,87 g/L svítící červeně. Hodnota by měla být do 4. Může mi někdo říct, co dál? Ceho se tento výsledek může týkat? Už jsem z toho na nervy