Vysoká výška

20.2.17 21:30

Vysoká výška

Ahoj holky, mojí dceři je teprve 13 a je větší než já a pomalu dorůstá i tátu. Já ani táta nejsme nějak extra vysocí ( já 172, manžel 181 cm) hodně se kvůli tomu trápí..hlavně kvůli tomu že se jí za to děti smějí. Nevíte jak by se mohl růst alespoň trochu pozastavit? Nebo co jí mám alespoň říct? To že jsou ty děti hloupé a že každý je takový jaký je nepomáhá… Děkuji za každou odpověď.

Příspěvek upraven 20.02.17 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27670
20.2.17 21:32

Kolik měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
20.2.17 21:32

Resila bych s doktorkou, muze mit poruchu rust. hormonu. Nebo taky proste muze mit geny k tomu byt vysoka.

Btw viska je fakt sileny slovo, vyska je od slova vysoky, s tvrdym Y - to kdybys treba psala mudr.mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.2.17 21:37
@Lucie Jelínková píše:
Ahoj holky, mojí dceři je teprve 13 a je větší než já a pomalu dorůstá i tátu. Já ani táta nejsme nějak extra vysocí ( já 172, manžel 181 cm) hodně se kvůli tomu trápí..hlavně kvůli tomu že se jí za to děti smějí. Nevíte jak by se mohl růst alespoň trochu pozastavit? Nebo co jí mám alespoň říct? To že jsou ty děti hloupé a že každý je takový jaký je nepomáhá… Děkuji za každou odpověď.

zajít za obvodní, dá doporučení na endokrinologii. Tam jí změří, zváží a vezmou jí krev. Nic strašného, zvládá to i mladší dítě.
Má už menstruaci? Pak prý holky přestanou růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
20.2.17 21:39

Ja jsem dosahla sve konecne vysky ve ctrnacti, prerostla jsem o centimetr i tatinka. Maminka je o patnact centimetru mensi nez tatka. Ja mam 187, nikdy me to netrapilo, blbe poznamky melo maximalne pribuzenstvo. Ja jsem hodne rada vysoka, nelibi se mi mali lide. Mozna by to chtelo jen zapracovat na sebevedomi, i kdyz chapu, ze nekdy to neni tak jednoduche. Ono je docela pravdepodobne, ze brzy rust prestane, ale prerust tatinka klidne muze a to nemusi byt porucha, ktera by se dala nejak resit. 180cm opravdu v CR neni zadna rarita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.2.17 21:41

Kristepane…taková hrubka, mě tu někdy fakt porazí, jak lidi neumí česky.. Řeště to s lékaři, může jít o poruchu v podvěsku mozkovém a nebo geny…nebyl někdo vysoký u předků??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 21:42

@ka2ka 174 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 21:45

@bublinek ne, mentruaci ještě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
20.2.17 21:45

Do 180 je to v pohodě bych řekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27670
20.2.17 21:47

Zkusit endokrinologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 21:48

@pannda myslím že nikdo nejsme dokonalí a každý se může zmýlit. Ne, nikdo z našich rodin nikdy nebyl a není vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.2.17 21:50

Vlezla jsem sem jen kvuli nadpisu :oops: to uz je ale okomentovano.
@Lucie Jelínková za a - urcite bych resila s doktory. Za B - ve trinacti uz by mohla dobre pobrat film treba „Forrest Gump“, kde maminka rikavala „pro hlupaka kazdy hloupy“. nebo zkusit pro ni vybrat zajimave zivotopisne knihy - nikdo z vyjimecnych lidi nebyl šedý do davu zapadajici prumer. Je vyjimecna a to se musi umet nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378

Jen technická - když jsem viděla název diskuze, přemýšlela jsem, co to znamená - zda je to blbě napsaná malá věž nebo nějaká vysoká, mne neznámá škola…že se tu bude mluvit o výšce mi došlo až po přečtení úvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346

Moje kolegyně v práci má dceru, která v 11 měří 182cm…rodiče vysocí jako vy. Má nohu 43… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.2.17 21:51
@ELIbeta píše:
Ja jsem dosahla sve konecne vysky ve ctrnacti, prerostla jsem o centimetr i tatinka. Maminka je o patnact centimetru mensi nez tatka. Ja mam 187, nikdy me to netrapilo, blbe poznamky melo maximalne pribuzenstvo. Ja jsem hodne rada vysoka, nelibi se mi mali lide. Mozna by to chtelo jen zapracovat na sebevedomi, i kdyz chapu, ze nekdy to neni tak jednoduche. Ono je docela pravdepodobne, ze brzy rust prestane, ale prerust tatinka klidne muze a to nemusi byt porucha, ktera by se dala nejak resit. 180cm opravdu v CR neni zadna rarita.

Jé, kolegyně, já mám 186 cm 8) Máma má 168, táta 180. Také jsem ráda, že jsem vysoká, má to své výhody. Ale v pubertě jsem ráda nebyla, mám strašně dlouhé nohy, byla jsem vychrtlá, tak se mi smáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí