Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@violass píše:
Ona je jinak fakt velice pěkná holka, ale fakt začíná mít kompext a hlídá se
vysvětli jí že všechny modelky jsou vysoké a že rozhodně výška není žádný handicap ![]()
@violass píše:
Ona je jinak fakt velice pěkná holka, ale fakt začíná mít kompext a hlídá se
pokud je po obličeji pěkná, tak ji zkus tedy nějak navnadit na tu modelku, možná na to uslyší… já jsem hodně mladá takže si pamatuju pubertu, rozhodně to chápu, může to být velký problém jak nebude mít žádné sebevědomí, jsi ale super máma… že se tak zajímáš ![]()
Já měla ve 12 letech 174 cm. Pak jsem to dostala a vyrostla už jen na současných 175 cm. A jsem se svou výškou spokojená, ikdyž byly doby, kdy jsem chtěla být vyšší.
Manžel má 186 cm a naše dcera je zatím naprosto průměrné dítě. ![]()
@Lerista Ty jsi dostala menstruaci ve 12? Snad ju taky už dostane ona má v září 12 a má tak 164 bych řekla
@violass ja přestala růst ve 13cti, ve 12cti jsem mela 181cm a nic jsem s tím neudělala, ve škole na me pokrikovali - žirafa jde na oběd, nebo Eifelova vez, medvěda atd
taky jsem z toho byla nešťastná, ale pokusila bych ji vysvětlit to, ze do budoucna vysoké ženy bývají chtěné ![]()
@violass píše:
@Lerista Ty jsi dostala menstruaci ve 12? Snad ju taky už dostane ona má v září 12 a má tak 164 bych řekla
S menstruaci to nesouvisí ja ji dostala v 9ti ani ne, byl leden a v říjnu mi mělo byt 9
a rostla jsem do tech 13cti ![]()
Ja s menstruaci taky prestala rust, ve 12ti jsem se zasekla na 182cm, takze co ze to mate za problem?
Na zakladce mi to vadilo, ale na stredni uz pohoda-kluci to dotahli a me se zvedlo sebevedomi
Ted uz v tom vidim (krome tedy vyberu partnera) jen sama pozitiva ![]()
@violass píše:
No dostala jsem to nějak těsně před 13 narozeninami a pak jsem už fakt vyrostla minimálně. Nevím, jestli to má souvislost, nejsem doktor.
A 175 cm není žádná závratná výška, jsem takhle spokojená. Horší je to s váhou. Dcera má 3 roky a já vážím tolik, jako když jsem odcházela z porodnice. ![]()
@violass píše:
164cm není žádná závratná výška ani ve 12 letech - tedy ne taková aby z ní musela mít komplexy..
Mě je tedy teprve 14 let ale mám jen 167cm. Co já bych dala za to být alespoň o pět cm vyšší
Ať si z toho nic nedělá… Má být ráda! Já když jsem byla asi v páté třídě, tak mi říkali Žirafo. Pak jsem se nějak v růstu zpomalila a teď mě štve, že jsem tak malá! ![]()