Vysoké platy vojáků?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
34 tis je vysoký plat? To je čistého nějakých 25t, pokud nemá děti a to mi teda jako vysoký plat nepřijde ![]()
A to že „může být nasazen“ - ony ty mise jsou realita, i čeští vojáci na ně opravdu jezdí, takže ta hrozba tam je dopravdy ne pouze potencionálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
…o co ti jde? Kdyby pracoval jako vyhazovac nebo ochranka prijde si temer na totez. K mestske policii v Praze berou kluky s ucnakem a platy maji velmi hezke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nasazování života je pro mě vysoký plat naopak naprosto pochopitelný. Navíc 34000Kč mi nepřijde jako až tak vysoký plat. Není to malá částka, ale zase ne astronomická.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jsi ještě zapomněla zmínit, že mají výsluhy…
@Kaliopa proč nejsi voják, když ti imponují jejich platy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše: …o co ti jde? Kdyby pracoval jako vyhazovac nebo ochranka prijde si temer na totez. K mestske policii v Praze berou kluky s ucnakem a platy maji velmi hezke.
- Citovat
- Upravit
@Kaliopa nemovitosti a krize už tě neberou? A škoda, ono se to zrovna znovu zvedlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa 34000 pro vojáka je vysoký plat
? Já bych to nedělala ani za 100000 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tyhle peníze bych život neriskovala.
I když, já bych ho vlastně neriskovala za žádné peníze… ![]()
34 tis. hrubého mi nepřijde jako nějaká astronomická částka. Navíc, jak jsi sama napsala, to síto, kterým musí uchazeči projít, je hodně přísné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka přesně tak. Kdyb měl VŠ, tak je to Ok? Každý máme jiné přednosti. Voják musí být fyzicky i psychicky na výborně úrovni. To mu titul nezaručí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten plat vysoký je, když si vezmete, že je to plat nástupní a dále poroste. Klukovi je něco přes 20 let. Tento plat on dostává po 3 měsících zaškolení. Nevím, kde jinde by s maturitou z nějakého ekonomickosprávního oboru bez praxe takový plat dnes dostal. Navíc se vůbec nejedná o Prahu. Myslím, že jide by chlapce s tímto vzděláním a s výsledky studia těžko vzali, opakovat ročník i maturitu a mít plno 4? Pro takového člověka vám přijde 34 tis. Kč málo? No nevím teda, je to pořád nadprůměrný plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
Tezko https://mppraha.cz/…-na-uchazece
Proč mi sem píšeš požadavky na strážníky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa píše:
Proč mi sem píšeš požadavky na strážníky?
Nereaguji na tebe .
- Citovat
- Upravit