Hlásí se stáž na ÚP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, hlásí se stáž na ÚP? Dělám ji bez nároku na mzdu. Nikde na netu jsem k tomu nic nenašla a zbytečně se mi na pracák nechce. (Aby mi něco nenabízeli, stačí jednou za měsíc).
Nenapsala jsi, jestli jsi v evidenci uchazečů o zaměstnání. Proč bys jinak musela cokoliv hlásit na ÚP? Co máš s ÚP společného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Nenapsala jsi, jestli jsi v evidenci uchazečů o zaměstnání. Proč bys jinak musela cokoliv hlásit na ÚP? Co máš s ÚP společného?
Jsem v evidenci.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem v evidenci.
Aha. No, aby tě tam nechytil Inspektorát práce a nepovažoval to za práci na černo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Aha. No, aby tě tam nechytil Inspektorát práce a nepovažoval to za práci na černo!
Mám smlouvu,je to od ministerstva. Tak asi nahlásit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám smlouvu,je to od ministerstva. Tak asi nahlásit
Radši asi jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale to je Studentská stáž. Já nejsem student.
Jasně, ale jako uchazeč o zaměstnání potřebujete být tím spíš krytý. Studentskou stáž bez papírů odskáče v případě kontroly z IP zaměstnavatel, pokud tam nachytají uchazeče o zaměstnání, tak to odskáče i ten uchazeč sankčním vyřazením. Vzít si z toho můžete to řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám smlouvu,je to od ministerstva. Tak asi nahlásit
Smlouvu z ministerstva? O té stáži?
Ono asi bude nejlepší, když svou situaci popíšete pořádně a pak vám někdo poradí. třeba i na ÚP. To je na prd, to takhle dávkovat po kouskách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, hlásí se stáž na ÚP? Dělám ji bez nároku na mzdu. Nikde na netu jsem k tomu nic nenašla a zbytečně se mi na pracák nechce. (Aby mi něco nenabízeli, stačí jednou za měsíc).