Vystouplé žíly na rukou - jak řešit?

Anonymní
8.7.25 08:19

Vystouplé žíly na rukou - jak řešit?

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s vystouplými žíly na rukách a jestli se toho dá nějak zbavit? Jestli není nějaka mast třeba? Na rukách je mám hodně vystouplý, jak jsem 2 roky zvedala syna + jak jsem hubená + asi věk, nevím, tak je to hodně vidět.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3201
8.7.25 08:25

Měla jsem to, když jsem byla extrémně vyhublá. Zkus přibrat. Nosila jsem i dlouhé rukávy i v létě, jak jsem se styděla. Pár kilo navrch ten problém z velké části vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
8.7.25 08:41

Jedině přibrat.
Syn to má také. Když nyní těch vedrech přijde z venku, tak bych podle něj mohla kreslit celý žilní systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33969
8.7.25 08:49
@Anonymní píše: Více

Fakt jedině přibrat :nevim: Mám to taky, ale nijak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
8.7.25 09:07

A víte, že je to teď moda a sexy?
Dcera to má taky a holky ji to těžce závidí.
A já taky. Kde jsou ty časy, kdy jsem takový ruce měla. Se současnýma nateklinama a vráskama jen vzpomínám na staré zlaté časy sexy rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.25 09:46

Já to mám celý život a nikdy jsem to nějak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
8.7.25 11:16

Mám to už roky a figuru mám normální, žádná vychrtlina. Teda na hřbetu rukou od prstů po zápěstí, nadělat se s tím nejspíš nedá vůbec nic, i když se mi to nelíbí. Pomůže dát ruce nahoru, to zmizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.25 14:26

Problém je, že jsem odjakživa štíhlá a po porodu, jak ten první rok byl šílený, jsem zhubla ještě víc a druhý rok jsem to pracně přibírala zpátky. Takže tudy cesta nevede 🙈 spíš jsem si říkala, jestli třeba laser by nepomohl, nevim no. Mně se to moc nelíbí, mám pocit, že to podtrhuje tu moji hubenost.

• Citovat
  • Upravit
18018
8.7.25 15:55

Takove ruce mela moje babicka :srdce: strasne se mi libily a prala jsem si takove mit. A uz je mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
9.7.25 09:45
@Anonymní píše: Více

Naopak, prosímtě podívej se, jak nádherná ta ruka je! Udělej si krásný nehty, vezmi si decentní náramek a prohlédni si svoje ruce ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí