Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Měla jsem to, když jsem byla extrémně vyhublá. Zkus přibrat. Nosila jsem i dlouhé rukávy i v létě, jak jsem se styděla. Pár kilo navrch ten problém z velké části vyřeší.
Jedině přibrat.
Syn to má také. Když nyní těch vedrech přijde z venku, tak bych podle něj mohla kreslit celý žilní systém.
@Anonymní píše: Více
Fakt jedině přibrat
Mám to taky, ale nijak mi to nevadí.
A víte, že je to teď moda a sexy?
Dcera to má taky a holky ji to těžce závidí.
A já taky. Kde jsou ty časy, kdy jsem takový ruce měla. Se současnýma nateklinama a vráskama jen vzpomínám na staré zlaté časy sexy rukou.
Mám to už roky a figuru mám normální, žádná vychrtlina. Teda na hřbetu rukou od prstů po zápěstí, nadělat se s tím nejspíš nedá vůbec nic, i když se mi to nelíbí. Pomůže dát ruce nahoru, to zmizí ![]()
Problém je, že jsem odjakživa štíhlá a po porodu, jak ten první rok byl šílený, jsem zhubla ještě víc a druhý rok jsem to pracně přibírala zpátky. Takže tudy cesta nevede 🙈 spíš jsem si říkala, jestli třeba laser by nepomohl, nevim no. Mně se to moc nelíbí, mám pocit, že to podtrhuje tu moji hubenost.
Takove ruce mela moje babicka
strasne se mi libily a prala jsem si takove mit. A uz je mam ![]()
@Anonymní píše: Více
Naopak, prosímtě podívej se, jak nádherná ta ruka je! Udělej si krásný nehty, vezmi si decentní náramek a prohlédni si svoje ruce ještě jednou…
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s vystouplými žíly na rukách a jestli se toho dá nějak zbavit? Jestli není nějaka mast třeba? Na rukách je mám hodně vystouplý, jak jsem 2 roky zvedala syna + jak jsem hubená + asi věk, nevím, tak je to hodně vidět.