Výtok

550
9.5.09 16:38

Výtok

Potřebovala bych poradit s výtokem.jsem 5+1tt a tak jednou za den mám narůžovělej výtok(aspoň si ho víckrát nevšimnu) a nevím jestli je to normální. Nevíte někdo? Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
9.5.09 18:58

Myslim ze i tohle holky mivaj. Ja teda krvacela a spinila. I kdyby to bylo zbarvene od krve, tak s tim stejne moc nenadelat, podle MUDr. Kouckeho zadny rezim ani prasky nemaji smysl, co se ma udrzet se udrzi. Kdy mas jit na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
9.5.09 19:04

Ja jsem taky mivala vytoky, sem tam to bylo nahnedle, ale vetsinou takovy ciryy.. Myslim, ze by to nic nemelo byt… Ale pred dr. se o tom zmin!…On ti rekne… Drzim pesti, at je vse ok !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.5.09 19:12

Holky,díky aspoň trošku jste mě uklidnili.Jdu na první kontrolu v pondělí,řeknu mu to a snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.5.09 21:59

Ahoj, taky jsem jedna z těch, co špiní s přestávkami, a v těch přestávkách mám narůžovělej výtok. Už mi to přijde i docela běžné, jen doufám, že už to přestane… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.09 23:54

Spineni

ahojky, ja jsem ve 15tem tydnu, a spinim uz od zacaku, radeji si promluv s lekarem, ale neverim, ze to bude nejaky problem. Hodne stesti :D

""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…300pr___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.6.09 22:18

ahoj holky, výtok mám taky ajsem v 5 - 6 tt , dnes jsem byla v nemocnici protože se mi zdálo že je to krvavé. na:,–(ili mi ascorutin a utrogestan a jsem v poho už byl vidět i plod - prý na nás mrkal…

výtok jsem nechávala být a dnes jsem se fakt lekla. raději bych vždy jela než něco zanedbat, ale prý to nic není - řekl dr.

takže nepanikařit, ale raději se zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky