Výtok u měsíc staré holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
10.6.11 22:43
sajinda píše:
beed, jak jste poznali ty kvasinky?
ditto - taky díky a taky máme Eminku :dance:

No udělaly se Váji na pipce takový pupínky, asi jen tři nebo čtyři. Vypadaly jakoby malinký červený stroupky. A hrozně řvala, když jsem jí na to sáhla - třeba při natírání Sudokremem.
Neboj, s výtokem to nemá nic společnýho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 22:44

beed,díky,tak já to nechám být a jen se na to pro jistotu za těch deset dní na ko zeptám :palec: zrovna jdeme na šestitýdenní kontrolu až v sedmi týdnech… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 22:45

tý jo a ted koukám na metřík, ty máš dvojčátka holčičky dva a půl měsíce starý, to musí být princezničky :huban: ale taky docela dost náročné, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.6.11 22:51
sajinda píše:
beed, jak jste poznali ty kvasinky?
ditto - taky díky a taky máme Eminku :dance:

No však já vím :palec: :palec: :palec:že máte Eminku…na Emimču si pamatuju snad všechny mainky co mají Emičky-a že jich přibývá :palec: Četla jsem tvůj deníček :kytka: malá je slaďounká.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 22:56

ditto - díky. :hug:
to jméno se mi líbí už roky, když se ema ještě vůbec nedávala. jenže před osmi lety se mi narodil kluk a ted už je emiček jako máku. ale to nevadí, já na tohle při výběru jména nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 23:04
sajinda píše:
tý jo a ted koukám na metřík, ty máš dvojčátka holčičky dva a půl měsíce starý, to musí být princezničky :huban: ale taky docela dost náročné, že?

jsou to naši andílci.. :andel:
Náročné to je jen v tom, že všechno musím dělat dvakrát… kojit, přebalit, vykoupat, uspat… jinak jsou straaašně hodné… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 23:08

ježíš beed - ty jsou náááádherné :andel: takoví andílci. a je každá jiná, vid? nejsou jako vejce vejci. jsou droboučké, kolik váží? naše malá už má 4300 g 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 23:10

a nebo jsou stejné a jen se každá jinak tváří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 23:12
sajinda píše:
ježíš beed - ty jsou náááádherné :andel: takoví andílci. a je každá jiná, vid? nejsou jako vejce vejci. jsou droboučké, kolik váží? naše malá už má 4300 g 8-o

Díky :) většině lidí se zdají stejné… ale já je rozeznám. Občas se spletu :mrgreen: i když jsou teda dvojvaječné.

Jsou malinké, no, PV byly 2150/43 a 2300/44. Ze začátku špatně přibíraly, teď už nám to celkem jde :) řekla bych že mají tak kolem 3,5 kg a 52 cm obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 23:15
sajinda píše:
a nebo jsou stejné a jen se každá jinak tváří :think:

No ona Kája - vlevo - je takový třeštidýlko, na skoro každé fotce se různě ksichtí :mrgreen:
A Vája, to je zase modelka, když vidí foťák, ztuhne a kouká do objektivu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 23:16

to jsou berušky malinké krásné :andel: :andel: tak gratuluji a přeji jim hodně štěstíčka. jsou kouzelné. moje malinká k vidění ve fotoalbu na mém profilu, pokud by ses chtěla podívat, ale nenutím Tě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 23:22
sajinda píše:
to jsou berušky malinké krásné :andel: :andel: tak gratuluji a přeji jim hodně štěstíčka. jsou kouzelné. moje malinká k vidění ve fotoalbu na mém profilu, pokud by ses chtěla podívat, ale nenutím Tě :mrgreen:

To ani nemusíš :mrgreen: já jsem se stihla podívat, ještě než jsi sem tohle napsala :mrgreen: zvědavka zvědavá jsem holt, no…
Eminka je taky panenka jako z cukru, jedna z těch fotek se mi hrooozně líbila - okometovala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 23:24

díky beed, kouknu :wink: tak díky za hezké popovídání a pohlad berušky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 23:25
sajinda píše:
díky beed, kouknu :wink: tak díky za hezké popovídání a pohlad berušky :huban:

už spinkají, a já jdu taky… :) je načase.
Tak dobrou a zase někdy někde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
10.6.11 23:26
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...