Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
sajinda píše:
beed, jak jste poznali ty kvasinky?
ditto - taky díky a taky máme Eminku
No udělaly se Váji na pipce takový pupínky, asi jen tři nebo čtyři. Vypadaly jakoby malinký červený stroupky. A hrozně řvala, když jsem jí na to sáhla - třeba při natírání Sudokremem.
Neboj, s výtokem to nemá nic společnýho. ![]()
beed,díky,tak já to nechám být a jen se na to pro jistotu za těch deset dní na ko zeptám
zrovna jdeme na šestitýdenní kontrolu až v sedmi týdnech… ![]()
tý jo a ted koukám na metřík, ty máš dvojčátka holčičky dva a půl měsíce starý, to musí být princezničky
ale taky docela dost náročné, že?
sajinda píše:
beed, jak jste poznali ty kvasinky?
ditto - taky díky a taky máme Eminku
No však já vím
že máte Eminku…na Emimču si pamatuju snad všechny mainky co mají Emičky-a že jich přibývá
Četla jsem tvůj deníček
malá je slaďounká.....
ditto - díky. ![]()
to jméno se mi líbí už roky, když se ema ještě vůbec nedávala. jenže před osmi lety se mi narodil kluk a ted už je emiček jako máku. ale to nevadí, já na tohle při výběru jména nekoukala.
sajinda píše:
tý jo a ted koukám na metřík, ty máš dvojčátka holčičky dva a půl měsíce starý, to musí být princezničkyale taky docela dost náročné, že?
jsou to naši andílci.. ![]()
Náročné to je jen v tom, že všechno musím dělat dvakrát… kojit, přebalit, vykoupat, uspat… jinak jsou straaašně hodné… ![]()
ježíš beed - ty jsou náááádherné
takoví andílci. a je každá jiná, vid? nejsou jako vejce vejci. jsou droboučké, kolik váží? naše malá už má 4300 g ![]()
sajinda píše:
ježíš beed - ty jsou náááádhernétakoví andílci. a je každá jiná, vid? nejsou jako vejce vejci. jsou droboučké, kolik váží? naše malá už má 4300 g
Díky
většině lidí se zdají stejné… ale já je rozeznám. Občas se spletu
i když jsou teda dvojvaječné.
Jsou malinké, no, PV byly 2150/43 a 2300/44. Ze začátku špatně přibíraly, teď už nám to celkem jde
řekla bych že mají tak kolem 3,5 kg a 52 cm obě.
sajinda píše:
a nebo jsou stejné a jen se každá jinak tváří
No ona Kája - vlevo - je takový třeštidýlko, na skoro každé fotce se různě ksichtí ![]()
A Vája, to je zase modelka, když vidí foťák, ztuhne a kouká do objektivu ![]()
to jsou berušky malinké krásné
tak gratuluji a přeji jim hodně štěstíčka. jsou kouzelné. moje malinká k vidění ve fotoalbu na mém profilu, pokud by ses chtěla podívat, ale nenutím Tě ![]()
sajinda píše:
to jsou berušky malinké krásné![]()
tak gratuluji a přeji jim hodně štěstíčka. jsou kouzelné. moje malinká k vidění ve fotoalbu na mém profilu, pokud by ses chtěla podívat, ale nenutím Tě
To ani nemusíš
já jsem se stihla podívat, ještě než jsi sem tohle napsala
zvědavka zvědavá jsem holt, no…
Eminka je taky panenka jako z cukru, jedna z těch fotek se mi hrooozně líbila - okometovala jsem.
díky beed, kouknu
tak díky za hezké popovídání a pohlad berušky ![]()
sajinda píše:
díky beed, kouknutak díky za hezké popovídání a pohlad berušky
už spinkají, a já jdu taky…
je načase.
Tak dobrou a zase někdy někde ![]()