Vyučené maminky

Iuliana
11.10.12 15:20

Vyučené maminky

:mavam: :mavam:, najdou se tu maminky, které mají pouze výuční list? A můžu se popř. zeptat čím jste se vyučili? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
11.10.12 15:27

Ano ja mam jen vyucni list kuchar, cisnik-barman ale vubec mi to nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.10.12 15:29

Já byla vyučená, když jsem rodila. Výučňák mám na prodavačku. S dítětem jsem pak dělala nástavbu na maturitu, protože jsem se doma nudila :lol:, a teď pořád koketuji s vysokou, protože jsem pako :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.10.12 15:39

@tterka i ja delala nadstavbu ale v prvaku jsem otehotnela a pak uz se mi ´´nechtelo,, a kdyz jsem zadala o preruseni reditel rekl ne po porodu znovu zacit od O..A to uz se mi nechce =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.10.12 15:43

@janusenka
Moje sestra přerušila nástavbu ve druháku - nějak se jí nechtělo. A teďka nastoupila na nástavbu znova - v šestatřiceti letech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
11.10.12 15:50

Já má taky jenom vyučňák kuchař :D ale taky mě to nějak nevadí proč by mělo vařit mě baví ale problém je v tom že pouze doma :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.10.12 15:53

Ahoj já, jsem vyučená cukrářka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.10.12 16:12

Ahoj já jsem vyučená taky cukrářka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
11.10.12 16:24

Čauky :mavam: já su vyučená švadlena, vživotě sem to dělala rok a za ten plat :cert: sem stím sekla.Sem tam doma něco spíchnu nebo upravím-opravím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.10.12 16:27

AHojky já jsem vyučená prodavačka - obchodnice. A také chci si udělat nástavbu na maturitu. Otěhotněla jsem v ten rok co jsem se vyučila po létu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.10.12 16:29

Vyučená kadeřnice práci nedělám nemám na to abych si zařídila živnost a dneska každý chce abych dělala na křeslo na to nemám bohužel takže jsem docela sama na sebe naštvaná že jsem si maturitu neudělala dneska mám problém najít si práci všude chtějí minimálně maturitu nejlépe ještě jazyk no tak to nehrozí jo a maturitu jsem zkoušela dodělat při 2 dětech jsem se vubec nechytala dcera je hyperaktivní vubec nespávala ani jako miminko takže jsem akorát vyhodila 9000 kč oknem a nic z toho. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.10.12 17:03

Nevím jestli sem můžu ale 4 roky jsem dělala kuchař číšník měla jsem 3 letý obor ale jeden rok jsem opakovala kvůli těžké autonehodě takže jsem studovala skoro 4 roky ale 4 měsíce před skoužkama jsem to musela ukončit protože jsem už v té době byla těhule a já do školy dojížděla busem a to mi nědělalo dobře od té doby jsem ještě nikde v práci nebyla jsem pořád na mateřské už z druhým dítkem takže ještě 3 roky a uvidím jestli mi to bude chybět ale kuchařku ani servírku dělat nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
11.10.12 17:07

@brouček123 To bude problém najít práci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.10.12 17:13

@dajka16 Možná možná taky ne ale já bych neměnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
11.10.12 17:28

To dá rozum, kdo by taky měnil :mrgreen: a je fakt že znám pár holek co nejsou ani vyučené a práci mají, jedna se dokonce vypracovala na vedoucí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová