Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky..já jsem vyučená Svrškařka
Dělala jsem to jen 2 roky a pak s tím sekla..za hodně práce málo peněz…
Ja jsem taky kucharka, cisnice plus mam certifikat na profi barmana a jeste jsem to ani nedelala nejak jsem to nestihla hned po skole mimous
ale ta prace me moc bavi a chci ji delat jenze kdovi jak to bude s malym klucinem delat v hospode od rana do noci nejde ![]()
I já jsem vyučená - maminka a služka do domácnosti - a to do slova
.
Za 1. republiky se můj obor jmenoval Rodinná škola, za mně Provoz služeb pro domácnost
.
Velmi vodná manželka pro milionáře, nicméně ten milionář pořád jaksi není
. Pro jednoho sice dělám, ale nic mi od něj nehrozí
.
Přidávám se k vám
Jsem vyučená dámská krejčová a bavilo mě to po škole asi rok, teď se doma musím hodně přemlouvat abych opravila, upravila či dokonce ušila
I když kvůli malýmu jsem se překonávala a teď při koupi velké postele budu muset znovu ( kapsář k posteli
)jinak mám ještě rok a půl a bude mě čekat hledání práce a už teď z toho mám vítr… ![]()
Ahoj, já jsem vyučená aranžérka
Tak jestli se můžu přidat ráda pokecám. Ze školy jsem nastupovala rovnou na mateřskou.
Na toho profi barmana jsem zapoměla tam dopsat to mám taky
to je pravda že to mě bavilo a hodně ale už jsem dlouho ani žádnej koktejl neochutnala
![]()
Hmmm i jsem ted nejak dlouhej cas nic ani neochutnalano co uz ale za rok me ceka hledani prace tak to bude zajimavy ikdyz me to moc bavi do oboru asi nepujdu.
Jé tak holky barmanky, hoďte sem nějaký receptík na dobrý koktejl, něco co si zvládneme udělat doma a zároveň si pochutnat
a pro mě speciálně prosímk něco bez citrusů(alergie
)
Když jsem se učila, představovala jsem si, jak budu zákaznicím dávat přivonět parfémy nebo rozkládat svetříky. Že budu ve všední den ve svátek 12hodin denně tahat palety v hypermarketu jsem si určitě nepomyslela. ![]()
Narazila jsem na tuto diskuzi, jsem také vyučená - servírka. Mám i maturitu a práce se shání horko těžko. Zajímalo by mě jak to máte s prací vy vyučené? Mě přijde, že u mě by to bylo jedno zda maturitu mám nebo nemám, vesměs múžu jít jen do externích firem ve fabrice. No ale aspoň neco. I když s dětma to nebude snadné. Máte některá fakt super místo? I bez vyššího vzdělání?
Ja mam taky jen vyucak, jsem kadernice, otehotnela jsem ve tretaku, ve 4 mesici jsem delala zaverecky..Bavi me to, ale nezivim se tim, nemam penize do zacatku..Ted jsem na MD. Delala jsem v hospode, jak v kuchyni, tak na place, pak jsem delala na pile a v lese, nakonec vypomahala v kramu s drobnostma (precenovani zbozi, akce, doplnovani zbozi, preskladavani regalu,..)
@cica kdyz jsem delala v lese na manipulaku (merila klady, zapisovala do notesu, pak namerovala potrebne delky na rozrezani, skladala narezane na hromadu) tak jsem mela i 20 tisic za mesic. Byla to sice drina, ale super, moc me to bavilo..
@Mauzik2 píše:
@cica kdyz jsem delala v lese na manipulaku (merila klady, zapisovala do notesu, pak namerovala potrebne delky na rozrezani, skladala narezane na hromadu) tak jsem mela i 20 tisic za mesic. Byla to sice drina, ale super, moc me to bavilo..
Za ty prachy by mě to bavilo taky a hlavně práce venku, a hlavně bych chodila s čistou hlavou domu. Bez starostí, jestli víš jak to myslím