Vyučené maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
11.10.12 18:46

Ahojky..já jsem vyučená Svrškařka :mrgreen: Dělala jsem to jen 2 roky a pak s tím sekla..za hodně práce málo peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.10.12 19:05

Ja jsem taky kucharka, cisnice plus mam certifikat na profi barmana a jeste jsem to ani nedelala nejak jsem to nestihla hned po skole mimous :D ale ta prace me moc bavi a chci ji delat jenze kdovi jak to bude s malym klucinem delat v hospode od rana do noci nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.10.12 19:06

I já jsem vyučená - maminka a služka do domácnosti - a to do slova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Za 1. republiky se můj obor jmenoval Rodinná škola, za mně Provoz služeb pro domácnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Velmi vodná manželka pro milionáře, nicméně ten milionář pořád jaksi není :lol: :lol: :lol: :lol:. Pro jednoho sice dělám, ale nic mi od něj nehrozí :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.10.12 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.10.12 19:27

Přidávám se k vám :mavam: Jsem vyučená dámská krejčová a bavilo mě to po škole asi rok, teď se doma musím hodně přemlouvat abych opravila, upravila či dokonce ušila :oops: I když kvůli malýmu jsem se překonávala a teď při koupi velké postele budu muset znovu ( kapsář k posteli :D )jinak mám ještě rok a půl a bude mě čekat hledání práce a už teď z toho mám vítr… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
11.10.12 20:32

Ahoj, já jsem vyučená aranžérka :) Tak jestli se můžu přidat ráda pokecám. Ze školy jsem nastupovala rovnou na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.10.12 07:35

Na toho profi barmana jsem zapoměla tam dopsat to mám taky :mrgreen: to je pravda že to mě bavilo a hodně ale už jsem dlouho ani žádnej koktejl neochutnala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.10.12 07:38

Hmmm i jsem ted nejak dlouhej cas nic ani neochutnalano co uz ale za rok me ceka hledani prace tak to bude zajimavy ikdyz me to moc bavi do oboru asi nepujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
12.10.12 08:01

Jé tak holky barmanky, hoďte sem nějaký receptík na dobrý koktejl, něco co si zvládneme udělat doma a zároveň si pochutnat :-) a pro mě speciálně prosímk něco bez citrusů(alergie :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
12.10.12 08:07

@Lenka001 a nebo něco nealko pro děti a pro ty co kojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
30.10.12 00:02

Jsem prodavačka,

Když jsem se učila, představovala jsem si, jak budu zákaznicím dávat přivonět parfémy nebo rozkládat svetříky. Že budu ve všední den ve svátek 12hodin denně tahat palety v hypermarketu jsem si určitě nepomyslela. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.12.13 13:00

Narazila jsem na tuto diskuzi, jsem také vyučená - servírka. Mám i maturitu a práce se shání horko těžko. Zajímalo by mě jak to máte s prací vy vyučené? Mě přijde, že u mě by to bylo jedno zda maturitu mám nebo nemám, vesměs múžu jít jen do externích firem ve fabrice. No ale aspoň neco. I když s dětma to nebude snadné. Máte některá fakt super místo? I bez vyššího vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
15.12.13 13:07

Ja mam taky jen vyucak, jsem kadernice, otehotnela jsem ve tretaku, ve 4 mesici jsem delala zaverecky..Bavi me to, ale nezivim se tim, nemam penize do zacatku..Ted jsem na MD. Delala jsem v hospode, jak v kuchyni, tak na place, pak jsem delala na pile a v lese, nakonec vypomahala v kramu s drobnostma (precenovani zbozi, akce, doplnovani zbozi, preskladavani regalu,..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
15.12.13 13:09

@cica kdyz jsem delala v lese na manipulaku (merila klady, zapisovala do notesu, pak namerovala potrebne delky na rozrezani, skladala narezane na hromadu) tak jsem mela i 20 tisic za mesic. Byla to sice drina, ale super, moc me to bavilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.12.13 13:13
@Mauzik2 píše:
@cica kdyz jsem delala v lese na manipulaku (merila klady, zapisovala do notesu, pak namerovala potrebne delky na rozrezani, skladala narezane na hromadu) tak jsem mela i 20 tisic za mesic. Byla to sice drina, ale super, moc me to bavilo..

Za ty prachy by mě to bavilo taky a hlavně práce venku, a hlavně bych chodila s čistou hlavou domu. Bez starostí, jestli víš jak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová