Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký nápad.
A jak zařídíš, aby i člověk, kterému jsi pomohla, pomohl dalším dvoum lidem? ![]()
@suwari píše:
Hezký nápad.A jak zařídíš, aby i člověk, kterému jsi pomohla, pomohl dalším dvoum lidem?
Budu doufat, ze opravdu pomuze, reknu mu to ![]()
Takove trochu posli to dal? ![]()
Pokud jsi videla film.
Ja osobne jsem pro kazdy dobry skutek a snazim se ho delat deno-denne. Nicmene mi to vysvetli, to si mam nekoho vyhlednout a objasnit mu o co jde? Nebo, jak je to mysleno? ![]()
Asi jsem natvrdla.
@blorchi nemáš náhodou novej nick??
jinak klidně přijed, potřebuju uklidit a nakoupit, já pak sousedce vytřu schody
jinak já taky pomáhám, mám tady jednoho bezdomovce který ode mně pokaždé dostane 50kč když ho potkám. V životě jsem ho neviděla s alkoholem, tak proč ne ![]()
Tak trochu Pošli to dál po česku, což? Maličko ošizený, ale pořád hezký. ![]()
Ovšem myslím, že v kotlině české to moc fungovat nebude. Už vidím, jak s nějakou maminou řeším, že jí teda s tím kočárkem do busu pomůžu, leda když to pak ona dvojnásob oplatí někomu dalšímu. Mám tucha, že vím, jak to dopadne. ![]()
Zitra vezu nasim koprovku, plneny papriky a bramborovej salat, cimz pomuzu dvema lidem - mama nebude muset varit a tata bude mit teplou veceri. Oni se na oplatku budou ucit manipulovat s nasim prckem, aby ho mohli o vikendu hlidat a ja i pritel mohli pracovat. Tim pomuzou i nasi dvema lidem ![]()
@Silence píše:
Nápad je to hezkej, ale je to taky trochu o příležitostech… Snažím se pomáhat spontánně a moc si nedovedu představit, jak bych třeba při tahání kočáru z tramvaje stihla ještě někomu něco vysvětlovat. Jako pomůžu ráda, ale tramvaj si ujet nenechám
Jak chcete devcata, zapojovat se nemusite, ja to udelam rada a ano reknu, ze chci aby ona/on pomojl dalsim dve:-)Cesi maji vzdycky tri prd..e vymluv, na vsechno.Ja proste pomuzu, me se ten napad libi.Film jsem nevidela, jen ukazky, musim si ho pustit ![]()
Film byl naprosto dokonaly, ale ten smutny konec…Uz jsem se nedokazala podivat po druhe, bych rvala uz na zacatku
.
Ja pomaham kazdy den a snazim se byt na lidi mila, ikdyz si to obcas nezaslouzi
.
@sara1000 píše:
Film byl naprosto dokonaly, ale ten smutny konec…Uz jsem se nedokazala podivat po druhe, bych rvala uz na zacatku.
Ja pomaham kazdy den a snazim se byt na lidi mila, ikdyz si to obcas nezaslouzi.
Ja treba dneska pohlidala kamosce v porodnici mimco aby si mohla dat vanu, ta byla stastna
![]()
Ja myslim, ze by to slo, porad verim, ze lidi nejsou vsichni sobecti ![]()
@blorchi píše:
Ja treba dneska pohlidala kamosce v porodnici mimco aby si mohla dat vanu, ta byla stastna![]()
Ja myslim, ze by to slo, porad verim, ze lidi nejsou vsichni sobecti
To jsou prave ty malickosti, ktere bychom meli delat kazdy den. A hned by bylo na svete lepe ![]()
Nejsou vsichni sobečtí, jen se to nesmi s lidmi vzdavat. Pokud te nekolik lidi zklame, mela by se dat sance zase jinemu a nezanevrit na vsechny ![]()
@blorchi píše:čau kočko
Holky cauv
Zahajujio zitrejsi akci, zitra behem dne, mam naplanovano pomoci dvema lidem. Jakkoli, shrabat listi, posekat drevo, donest nakup, pomoci s kocarkem,atd.Co budete chtit.Ale oni musi zase pomoci dalsim dvoum.
Tak co dame se do tohoVecer zitra, si muzeme napsat, jak kdo komu pomohl. Berte to jako takovej malej dobrej skutek.
To se přece takhle nedá. Film Pošli to dál je nádherný, ale takhle mi to nepůjde. Pomáhám běžně, když je někdo, kdo potřebuje pomoci. Ale nevyžaduju, že to musí vrátit jiným, spoléhám na starou pravdu- chovej se k lidem tak, jak chceš, aby se chovali k tobě. A o tom to je.
Holky cau
v
Zahajujio zitrejsi akci, zitra behem dne, mam naplanovano pomoci dvema lidem. Jakkoli, shrabat listi, posekat drevo, donest nakup, pomoci s kocarkem,atd.Co budete chtit.Ale oni musi zase pomoci dalsim dvoum.
Tak co dame se do toho
Vecer zitra, si muzeme napsat, jak kdo komu pomohl. Berte to jako takovej malej dobrej skutek.