Dobré skutky - pomůžete dalším dvěma lidem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
11.10.12 12:35
@Camael píše:
@Katka86
Jo to si taky o sobě myslí kdekdo, ale holt nový koště je nový koště. :D

Ono nový koště je sice možná dobrý, ale neví co kde jak a hlavně jak hluboko :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: a taky samo do dna, že :jazyk: :jazyk: A navíc staré koště už je pěkně ohebné, takže s ním jde daleko líp manipulovat, než s tím nový, neohebným 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:35
@Pherenike píše:
@Katka86 Tak to s tebou musim vyjimecne souhlasit! :-)

vyjímečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.12 12:39

@Katka86
Jasný, proč chodit na párek, když je doma šťavnatej steak, že jo. Jenže jak říká můj kamarád, i toho steaku se člověk občas přejí, tak i změna v podobě párku bodne. :D Ale o tebe přeci nejde, @wobludečka jen chtěla dodržet princip akce Pošli to dál. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
11.10.12 12:39

@Katka86 Tak tak, opakovat uz se to myslim nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:41
@Camael píše:
@Katka86
Jasný, proč chodit na párek, když je doma šťavnatej steak, že jo. Jenže jak říká můj kamarád, i toho steaku se člověk občas přejí, tak i změna v podobě párku bodne. :D Ale o tebe přeci nejde, @wobludečka jen chtěla dodržet princip akce Pošli to dál. :D

Když máš ten stejk za rok stejně často, jako kapra na vánoce, tak se ti nepřejí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.12 12:43

@Katka86
No tak jestli to je doma taková frekvence, bleskem bych vymyslela jinej dobrej skutek, nebo pomaže 2× rychleji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
11.10.12 12:44

Ahoj holky tak ja dala taky houby dal i kdyz se mi nechtelo :mrgreen: pak jsem uvarila a donesla to kamosce aby nemusela varit :mrgreen: pak jsem taky udelala manzelovi dobre ale to asi neberu jako dobrej skutek to je u nas na denim poradku a byl to i dobrej skutek pro mne :twisted: :mrgreen: takze asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:45
@Camael píše:
@Katka86
No tak jestli to je doma taková frekvence, bleskem bych vymyslela jinej dobrej skutek, nebo pomaže 2× rychleji. :D

Nee, nepomaže, protože to co má doma, tak to nikde jinde nenajde 8) 8) 8) Za to dám klidně frndu do ohně :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:47
@jaja84 píše:
Ahoj holky tak ja dala taky houby dal i kdyz se mi nechtelo :mrgreen: pak jsem uvarila a donesla to kamosce aby nemusela varit :mrgreen: pak jsem taky udelala manzelovi dobre ale to asi neberu jako dobrej skutek to je u nas na denim poradku a byl to i dobrej skutek pro mne :twisted: :mrgreen: takze asi tak :mrgreen:

nechceš mi taky donést oběd? já bych ti to oplatila a vrátila ti prázdné hrnce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.12 12:50

@Katka86
No při tomhle „zápřahu“ bych se ho bála pustit i do práce. :D Hele, já než se svízt Rolls Roycem jednou za uherák a zbytek chodit po svých, zajezdím si radši ve škodovce, ale častěji. Tak držím pěsti! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:51
@Camael píše:
@Katka86
No při tomhle „zápřahu“ bych se ho bála pustit i do práce. :D Hele, já než se svízt Rolls Roycem jednou za uherák a zbytek chodit po svých, zajezdím si radši ve škodovce, ale častěji. Tak držím pěsti! :pankac:
škodovka ti na každém rohu chcípne a provoz stojí tolik, že radši pěšky chodiš budeš :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:55

A držte se laskavě tématu, ano? :P :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:56
@blorchi píše:
Holky cau 8) v

Zahajujio zitrejsi akci, zitra behem dne, mam naplanovano pomoci dvema lidem. Jakkoli, shrabat listi, posekat drevo, donest nakup, pomoci s kocarkem,atd.Co budete chtit.Ale oni musi zase pomoci dalsim dvoum.

Tak co dame se do toho ;) Vecer zitra, si muzeme napsat, jak kdo komu pomohl. Berte to jako takovej malej dobrej skutek. :mavam:

Tak jak u tebe zlatuše? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.12 12:56

@Katka86
Když chlapy z tohohle chození strašně bolej ruce…totiž nohy jsem chtěla říct. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.10.12 12:58
@Camael píše:
@Katka86
Když chlapy z tohohle chození strašně bolej ruce…totiž nohy jsem chtěla říct. :D

No když k tomu používají svoje ruce, teda nohy, tak to věřím :mrgreen: :mrgreen: Můj po svý ne… chodí :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová