Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:
@Katka86
Jo to si taky o sobě myslí kdekdo, ale holt nový koště je nový koště.
Ono nový koště je sice možná dobrý, ale neví co kde jak a hlavně jak hluboko
a taky samo do dna, že
A navíc staré koště už je pěkně ohebné, takže s ním jde daleko líp manipulovat, než s tím nový, neohebným ![]()
@Pherenike píše:
@Katka86 Tak to s tebou musim vyjimecne souhlasit!
vyjímečně ![]()
@Katka86
Jasný, proč chodit na párek, když je doma šťavnatej steak, že jo. Jenže jak říká můj kamarád, i toho steaku se člověk občas přejí, tak i změna v podobě párku bodne.
Ale o tebe přeci nejde, @wobludečka jen chtěla dodržet princip akce Pošli to dál. ![]()
@Camael píše:
@Katka86
Jasný, proč chodit na párek, když je doma šťavnatej steak, že jo. Jenže jak říká můj kamarád, i toho steaku se člověk občas přejí, tak i změna v podobě párku bodne.Ale o tebe přeci nejde, @wobludečka jen chtěla dodržet princip akce Pošli to dál.
Když máš ten stejk za rok stejně často, jako kapra na vánoce, tak se ti nepřejí
![]()
@Katka86
No tak jestli to je doma taková frekvence, bleskem bych vymyslela jinej dobrej skutek, nebo pomaže 2× rychleji. ![]()
Ahoj holky tak ja dala taky houby dal i kdyz se mi nechtelo
pak jsem uvarila a donesla to kamosce aby nemusela varit
pak jsem taky udelala manzelovi dobre ale to asi neberu jako dobrej skutek to je u nas na denim poradku a byl to i dobrej skutek pro mne
takze asi tak ![]()
@Camael píše:
@Katka86
No tak jestli to je doma taková frekvence, bleskem bych vymyslela jinej dobrej skutek, nebo pomaže 2× rychleji.
Nee, nepomaže, protože to co má doma, tak to nikde jinde nenajde
Za to dám klidně frndu do ohně
![]()
@jaja84 píše:
Ahoj holky tak ja dala taky houby dal i kdyz se mi nechtelopak jsem uvarila a donesla to kamosce aby nemusela varit
pak jsem taky udelala manzelovi dobre ale to asi neberu jako dobrej skutek to je u nas na denim poradku a byl to i dobrej skutek pro mne
![]()
takze asi tak
nechceš mi taky donést oběd? já bych ti to oplatila a vrátila ti prázdné hrnce ![]()
@Katka86
No při tomhle „zápřahu“ bych se ho bála pustit i do práce.
Hele, já než se svízt Rolls Roycem jednou za uherák a zbytek chodit po svých, zajezdím si radši ve škodovce, ale častěji. Tak držím pěsti! ![]()
@Camael píše:škodovka ti na každém rohu chcípne a provoz stojí tolik, že radši pěšky chodiš budeš
@Katka86
No při tomhle „zápřahu“ bych se ho bála pustit i do práce.Hele, já než se svízt Rolls Roycem jednou za uherák a zbytek chodit po svých, zajezdím si radši ve škodovce, ale častěji. Tak držím pěsti!
@blorchi píše:
Holky cauv
Zahajujio zitrejsi akci, zitra behem dne, mam naplanovano pomoci dvema lidem. Jakkoli, shrabat listi, posekat drevo, donest nakup, pomoci s kocarkem,atd.Co budete chtit.Ale oni musi zase pomoci dalsim dvoum.
Tak co dame se do tohoVecer zitra, si muzeme napsat, jak kdo komu pomohl. Berte to jako takovej malej dobrej skutek.
Tak jak u tebe zlatuše?
![]()
@Katka86
Když chlapy z tohohle chození strašně bolej ruce…totiž nohy jsem chtěla říct. ![]()
@Camael píše:
@Katka86
Když chlapy z tohohle chození strašně bolej ruce…totiž nohy jsem chtěla říct.
No když k tomu používají svoje ruce, teda nohy, tak to věřím
Můj po svý ne… chodí
![]()