Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky „moje“! prosím o podporu, byť jen virtuální. Stalo se mi toto - mám chuť zmizet z povrchu zemského.. ![]()
přítel mě seznámil s jeho kamarádem a přítelkyní, párkrát jsme se sešli, bylo vše ok. Jsou sympatický oba, ale že by se mi on líbil, to ne (proč to píšu..viz níže). Teď jsme byli pozváni do vedlejší vesnice k „muzice“. Zábava byla dobrá, dokud jsem nezahlédla jednoho chlapa - byl pěknej, starší a něco v sobě měl a tak zvláštně se na mě díval. (tím to pro mě haslo) Najednou jsem do sebe házela jednoho panáka za druhým (jako kdyby mi hráblo, či co
)pak jsem s oním chlapem tancovala, povídala, mlela nesmysly a najednou jsem byla nejhezčí, nejvtipnější a prostě ta nejlepší ze sálu - bohužel jsem si to myslela pouze já.) pak mě vyzval k tanci přítel nových známých a já ho začla balit!!!:zed:
nechápu proč, nevim co se stalo, ale začala jsem mu dělat návrhy) poté mě přítel odvlekl domů a už druhý den se se mnou nebaví. Nový známý už asi nebudou chtít se s námi-semnou vidět a když jo, tak se asi propadnu hanbou. Mám se omluvit? nebo dělat, že si nic nepamatuju(bohužel si pamatuju všechno)
Já bych si vlasy vytrhala, propadla do země a možná bych se nechala i vystřelit na měsíc ![]()
No alkohol je sviňa, taky jsem zažila pár podobných trapasů…
Každopádně já bych se určitě omluvila ![]()
Morální kocovina, to je sviňa! No, nezávidím…
a omluvou nikdy nic nezkazíš, i kdyby sis nic nepamatovala, je lepší se omluvit, než dělat, že nic… Postav se tomu čelem ![]()
Máš celkem pomalé vedení, když s tebou přítel druhý den nemluví a ty se ptáš, zda se omluvit… Omluvit by ses měla, i kdyby sis lautr nic nepamatovala, vzhledem k tomu, že si pamatuješ vše, tak jsi si měla začít sypat popel na hlavu okamžitě, jakmile ti došlo, že toto není v pořádku.
Představ si, co bys dělala, kdyby toto udělal tvůj přítel, co bys chtěla, aby udělal on, kdyby dělal explicitní návrhy tvojí kámošce, podle toho se zařiď
Díky za reakce.
svému příteli jsme se omluvila snad 1000×, možná vícekrát, říkal, že je rád, že jsem to přežila. Já to možná spatně formulovala, ale chtěla jsem se zeptat, zda se omluvit jim, těm známým. Přítel se s oním klukem docela dost baví, chodí polu do práce. Já jsem napsala sms jí, že pokud jsem jim něco špatného řekla, tak že se omlouvám, ale vůbec se mi neulevilo
![]()
@panenka87 píše:
No alkohol je sviňa, taky jsem zažila pár podobných trapasů…
Každopádně já bych se určitě omluvila
i když to vyzní blbě, tak jsem ráda, že nejsem sama. kamarádka se běžně jednou za měsíc tak opije, že se válí po zemi, říkala jsem, že by se měla nad sebou zamyslet a pak udělám tohle.. každej by měl začít u sebe zkrátka ![]()
@Renatt79 Já si myslím, že pokus si se mu omluvila, že by to mělo stačit.. Ono sice je to asi trapas tam někoho balit, ale pokud ses tam po někom vyložene neválela, tak prostě si byla v náladě a to se nakecá věcí.. ¨Zrovna včera jsme tam měli oslavu spíš maldých lidí večer a taky se tam docela odvážně tancovalo a někdo i plácl nesmylů.. Ono se to nemá zase tak brát všechno vážně.. Sice to každý bere jinak, ale pokud ses omluvila, tak zase tvůj by neměl trucovat..
A jestli se omluvit… možná nějak nerofmálně bych třeba ve vtipu řekla, že minule ti jazyk říkal, alkoholem všechno možné.. Věřím, že každý byl někdy v náladě, tak to pochopí..
@Renatt79 Víš co, já si myslím, že to nakonec dopadlo ještě dobře. Taky ses mohla probudit jinde než u přítele. Takhle myslím, že to omluva, pokora a čas spraví. Příště se víc kontroluj, nechlastej jak notor a bude to dobré. Pokud přítel uvidí, že se snažíš, měl by ti pro jednou odpustit.
Omluv se, řekni že jak byla ta prohibice, taks odvykla alkoholu a teď to s tebou zamávalo ![]()