Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Caaaauky ženy 🙂 nemám vůbec zkušenost v min týdnů jsem tu řešila zpoždění o několik dní (dneska už 14) a negativní test včera u dr, na ultrazvuku se mu něco zdálo
odebral krev na hormon, ale dneska výsledek negativní. Což mě ostrým hlasem řekla sestra ráno do Tel. A řekla, že tím to pro mě konci. Dodala že za týden něco píchne mě když se to nedostaví a položila tel
vyloženě je asi obtěžují, tak nějak nevim zda je birnalni že se injekce píchne za 3 týdny zpoždění
vždyť už přeci jede jiný cyklus a ovulace.. ![]()
No právě proto ti to pichnou pokud se nedostaví ms další cyklus dle me.
Těžko ti může jet další cyklus, když jsi ještě nedostala menstruaci… A tři týdny není nijak pozdě, prostě nechávají tělu čas, jestli to nepřijde samo..
Na mě vyvolávačky nefungovaly
Až úprava životosprávy, pupalkový olej atd. Pak se to srovnalo celé
@darekp píše:
Těžko ti může jet další cyklus, když jsi ještě nedostala menstruaci… A tři týdny není nijak pozdě, prostě nechávají tělu čas, jestli to nepřijde samo..
Proc by ji nemohl najet cyklus? První je ovulace a až menstruace. Nikoliv obráceně. Pokud byl předešlý cyklus anovulacni, tak klidně může začít další.
Ahoj, prave jsem také řešila dost spožděnou MS, 14 dni jsem meškala a pak pichnuta vyvolavačka po týdnu konečně MS přišla. Nechávají tělu čas aby se MS spustila sama, pokud ne tak je na řadě vyvolavačka, zatím ti “jede” ten jeden stejný cyklus, nový začíná až když přijde MS.
@mackA159 píše:
Proc by ji nemohl najet cyklus? První je ovulace a až menstruace. Nikoliv obráceně. Pokud byl předešlý cyklus anovulacni, tak klidně může začít další.
A když je cyklus anovulační, tak není ani menstruace, jo?? To asi těžko, že ![]()
@Hvězda13 ahojky díky z radu ale v tom. priapde nemůžu už otěhotnět dokud to nedostanu. Pokud to dobře chápu jede se cyklus a ovulace už nebude?. Nebo prostě paktu ovulace jak měla být v dalším cyklu, který ale nenastal? Nemam s tím
Zkušenost omluvam se. Šlo mi o to že teď od 10 jsem měla mít zase plodné dny
Miminko si moc prejeme snad jsem to vypsala dobre ![]()
@mackA159 šlo mi o to že teď měl být jiný cyklus a plodné období od 10. Dne v měsíci. Takže to vlastně ale neplatí? Protože stále dojíždí těm starý? Tím pádem nebudae vlastně ani ovulace? A možnost otěhotnění?
@Eliska Tt. píše:
Na mě vyvolávačky nefungovalyAž úprava životosprávy, pupalkový olej atd. Pak se to srovnalo celé
Děkuju já bych ji mela mit prvně v životě.. ![]()
@All18 Teď v tomto cyklu není šance otěhotnět. Jde o to, že pokud ovulace proběhla dejme tomu například po 14 ti dnech co jsi poslední MS dostala, tak jsi mohla otěhotnět, ale to už by bylo prokazatelné ať už TT nebo krvi, další možnost je, že ovulace vůbec neproběhla, to znamená, že jsi otěhotnět ani nemohla. Mohli se ti poplašit hormony ( bylinky, stres, hormonální nerovnováha atd..) Třetí možnost je, že ovulace proběhla dost pozdě - například až týden po meškání MS a pořad je možnost, že jsi otěhotněla později, ale to je dost nepravděpodobné a vzhledem k mé čerstvé zkušenosti s tím stejným, tak teď musíš proste jen počkat na MS ať už s vvycolavackou nebo bez ni. Jak to dostaneš tím konci ten dlouhý cyklus a nastartovává se nový. Já po téhle zkušenosti se rozhodla nakoupit ovulacni testy a zkusím tento cyklus kdy a zda vůbec ovulace probíhá, nevím jak dlouho se snažíte, jak pravidelně mas cykly, ale můžeš také zkusit a propadne řešit 🙂
@darekp píše:
A když je cyklus anovulační, tak není ani menstruace, jo?? To asi těžko, že
Představ si že taky není. Bez ovulace není menstruace, co na tom nechápeš? Pokud je anovulacni cyklus, tzv není ovulace, tak cyklus pokračuje za další měsíc ovulaci, a následuje menstruace. Proto ženy, co mají cyklus 1× za dva měsíce mívají anovulacni cykly. Prostě nemají ovulaci, a vynechá jim proto menstruace. Krvácet můžeš, nikoliv to není práva menstruace. Neuvolnilo se vajíčko, takže šance k otěhotnění žádná není.
Příspěvek upraven 07.05.21 v 19:23
@Hvězda13 moc moc děkuju! Cca rok, bez hlídání a nějakého soustředění. A od září permanentně. Cyklus je od ledna pravidelný v prosinci proběhlo biochemické těhotenství.. 😞 moc děkuji!!
@All18 nemáš vůbec za co. A bereš něco na podporu? Pokud už rok se snažíte, řešila bych s doktorem. My se snažíme půl roku a jsem domluvená s doktorem, že pokud se do podzimu nepodaří budeme řešit. Jednou jsem zkusila Gynex a akorát mi prodloužil cyklus, kotryhel to samé, tento měsíc poprvé užívám Inofolic tak uvidím zda nejak pomůže 🙂