Vyžijeme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
27.5.11 10:01

my to meli tak ze jsme dostali fakturu a ty penize banka poslala prodavajicimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
27.5.11 10:01

to asi není…jsem ráda že nemusíme do bytu že z něj půjdem pryč do baráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.5.11 10:07
Crystal87 píše:
to asi není…jsem ráda že nemusíme do bytu že z něj půjdem pryč do baráku :mrgreen:

My jsme na bytovce takze to jde.Neslysime se ani sousedy pod nama. Barak casem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
27.5.11 10:12
kattkka píše:
Crystal87 píše:
to asi není…jsem ráda že nemusíme do bytu že z něj půjdem pryč do baráku :mrgreen:
My jsme na bytovce takze to jde.Neslysime se ani sousedy pod nama. Barak casem.

my jsem taky v bytovce ale na to že není tka stará tka okna na houby naštěstí bába co jsme se nesnášeli je pryč jenže ted mi ej to už k prdu kdy my jdem taky pryč :mrgreen: a je tu vše slyšet navíc u náměstí tkaže opilce tu máme skoro každou noc :evil: ale to jsme OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.5.11 10:42

Crystal: odbocili.
No my jsme na vesnici.V nove zastavbe.Je tu klid.celkove.Na toze je to 10minut od Brna tak jedu klid.Takze si nestezuju.Ale chtelo by to n baracek.Jenomze pozemky jsou tu drahe.A my nemuzem kamkoliv prootze pritel ma jinde praci nez v Brne.A tady by jsme za 500m pozemku dali milion a 500metru je malo takze by nas pozemek vysel na 2miliony. Takze zatim jsme v nedohlednu.Takze zatim aspon tak.Snad casem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
27.5.11 10:44
kattkka píše:
No my jsme na vesnici.V nove zastavbe.Je tu klid.celkove.Na toze je to 10minut od Brna tak jedu klid.Takze si nestezuju.Ale chtelo by to n baracek.Jenomze pozemky jsou tu drahe.A my nemuzem kamkoliv prootze pritel ma jinde praci nez v Brne.A tady by jsme za 500m pozemku dali milion a 500metru je malo takze by nas pozemek vysel na 2miliony. Takze zatim jsme v nedohlednu.Takze zatim aspon tak.Snad casem.

uff tak to je teda pálka za ten pozemek 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.5.11 10:49
Crystal87 píše:
kattkka píše:
No my jsme na vesnici.V nove zastavbe.Je tu klid.celkove.Na toze je to 10minut od Brna tak jedu klid.Takze si nestezuju.Ale chtelo by to n baracek.Jenomze pozemky jsou tu drahe.A my nemuzem kamkoliv prootze pritel ma jinde praci nez v Brne.A tady by jsme za 500m pozemku dali milion a 500metru je malo takze by nas pozemek vysel na 2miliony. Takze zatim jsme v nedohlednu.Takze zatim aspon tak.Snad casem.

jako i ten 2+kk 60m+30 puda nas vysel na 1,854mil.
Ale v Brne by bylo hur tam 2+kk novostavba 47m vychazela 1,9.Takze des bes.Jako stary byt 2+1 se tu pohybuje 1,8.
Ale jako da se poridit za 1,8 3+1 na sidlisti ale to je fakt sidliste jedna 7patrova budova vedle druhe fakt hruza brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
27.5.11 11:21
kattkka píše:
Crystal87 píše:
kattkka píše:
jako i ten 2+kk 60m+30 puda nas vysel na 1,854mil.
Ale v Brne by bylo hur tam 2+kk novostavba 47m vychazela 1,9.Takze des bes.Jako stary byt 2+1 se tu pohybuje 1,8.
Ale jako da se poridit za 1,8 3+1 na sidlisti ale to je fakt sidliste jedna 7patrova budova vedle druhe fakt hruza brr.

tak to jsou pálky tady je to levněší no ale jsem malé město a bytů je tu na prodej asi dost na pronájem teda nic…jenže tu zas není práce takže se sem lidi nehrnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.5.11 11:47

Tak tady pronajmy jsou ale v te castce je to jako za hypoteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.5.11 20:42

bydlení u velkých měst, kde je práce dost je drahé.. logicky.. za to, kolik mě stál 3plsu 1 u brna, po rekonstrukci, bych koupil třeba v Hodoníne klidně barák.. ale zase bych tam nesehnal práci… takže je to kompromis… a jinak- každý má jinší nároky, někomu stačí měsíčně 20 tisíc, někomu nestačí 40… odkládejte si aspon pul roku částku, kterou potřebujete na hypošku a nezbytné poplatky a když nepojdete hlady a ještě ušetříte, tak si hypošku s klidem můžete pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elfrída
18.8.11 12:40

Holky tak my jsme si s přítelem brali hypo 500 000 na byt 3+1. Byt je po rekonstrukci a krásně udělaný. Hypo měsíčně 3000+1800 fond oprav+800 elektrika +1000 záloha na vodu a topení. Dohromady 6900 a teď platím za 1+1 6500, takže mě to vyjde úplně na stejno. Záleží ve kterým městě člověk bydlí no..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.11 13:39

Ahoj,myslím že 11 tis na vyžítí je dost,my máme na vyžití 4000 kč a musí to jít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel