Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahojte, mám dotaz, chceme si otevřit autodopravu. Je možné získat leasing na ojeté auto, pokud jsem z úřadu práce (zisk 0,–) otevřela živnost (daňové přiznání zatím žádné). Je tu nějaká možnost, nebo jak by bylo možné postupovat. Už je vše nachystané, jen to auto mě brzdí ![]()
Děkuji
Záleží jak drahé auto to bude a zda cena bude úměrná hodnotě auta.
Jistě bude leasingovka chtít nějaký počáteční vklad-třeba 30% hodnoty auta.V případě že nebudeš splácet,tak aby na autě neprodělala.
Sem v téměř podobné situaci jako ty a leasing bych dostala. Ale rozmyslela sem si to a nechci ho, je to zlodějina, to už je lepší vzít si půjčku na financování auta a splácet raději půjčku než lízačku. Nejlépe je ale peníze bezúročně půjčit třeba z rodiny pokud je možnost, mě to nakonec takto fajn vyšlo. Ale autodoprava je těžký chleba, tu sem si otevřít chtěla jako první ale odradily mě od toho ostatní a teď sem ráda, leda že už máš nějaký zakázky předem to pak je jiná.
Inko s.
jj prace by byla jen auto není. a půjčku bez příjmů mi nedaji nikde, v rodině už vůbec bohužel není možnost.
tak uvidim snad to klapne.
Píšeš chceme autodopravu, teď půjčku mi nedají, tak si na to sama nebo ne?? Pokud ne, co manžel že by to vzal na sebe.. Mě nabídly v KB půjčku bez prokazování příjmů 147t. Ani sem nepotřebovala pokračovat, v plánu sem měla ještě českou spořitelnu, zkus..
Sem chtěla bejt tajná. Tak nic no, inko s.
chceme s manželem, ale živnost budu mít já, půjde to na mě a vyřizuji taky vše já
Ahoj, tak jak se dari v autodoprave, prave chci taky zacit tak by mi pomohli casem nejake informace.