Leasing pro začínající podnikatele?

6530
20.5.11 17:49

leasing pro začínající podnikatele?

Ahojte, mám dotaz, chceme si otevřit autodopravu. Je možné získat leasing na ojeté auto, pokud jsem z úřadu práce (zisk 0,–) otevřela živnost (daňové přiznání zatím žádné). Je tu nějaká možnost, nebo jak by bylo možné postupovat. Už je vše nachystané, jen to auto mě brzdí :(
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
20.5.11 18:14

Záleží jak drahé auto to bude a zda cena bude úměrná hodnotě auta.
Jistě bude leasingovka chtít nějaký počáteční vklad-třeba 30% hodnoty auta.V případě že nebudeš splácet,tak aby na autě neprodělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.11 19:06

Sem v téměř podobné situaci jako ty a leasing bych dostala. Ale rozmyslela sem si to a nechci ho, je to zlodějina, to už je lepší vzít si půjčku na financování auta a splácet raději půjčku než lízačku. Nejlépe je ale peníze bezúročně půjčit třeba z rodiny pokud je možnost, mě to nakonec takto fajn vyšlo. Ale autodoprava je těžký chleba, tu sem si otevřít chtěla jako první ale odradily mě od toho ostatní a teď sem ráda, leda že už máš nějaký zakázky předem to pak je jiná.

Inko s.

• Citovat
  • Upravit
6530
20.5.11 19:12

jj prace by byla jen auto není. a půjčku bez příjmů mi nedaji nikde, v rodině už vůbec bohužel není možnost.
tak uvidim snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.5.11 19:17

Píšeš chceme autodopravu, teď půjčku mi nedají, tak si na to sama nebo ne?? Pokud ne, co manžel že by to vzal na sebe.. Mě nabídly v KB půjčku bez prokazování příjmů 147t. Ani sem nepotřebovala pokračovat, v plánu sem měla ještě českou spořitelnu, zkus..
Sem chtěla bejt tajná. Tak nic no, inko s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.5.11 20:02

chceme s manželem, ale živnost budu mít já, půjde to na mě a vyřizuji taky vše já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.11 18:52

ještě dotaz, nahlížejí leasingove společnosti do registrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.17 17:57

Ahoj, tak jak se dari v autodoprave, prave chci taky zacit tak by mi pomohli casem nejake informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel