Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mišmiš,
to je elaborát a děkuji za něj
!!!
S těma piškotama jsem se zrovna včera na netu dočetla, že při nacvičování „malé strany“ venku, máme vždy pochválit a dát piškot
!
Tak co radíte za pamlsek, který má být jako odměna?
Emmaa píše:mikitaa píše:Tak super, mám to krmivo už v košíku, říkám si, že bych koupila rovnou i ten kloubní preparát!
emmo: tohle je pro stenata urcene http://www.zbozi.cz/…breed-20-kg/?…
jinak kdyz budes pridavat tu kloubni vyzivu tak rozhodne nic nepokazis
a vitaminem C taky nic nepokazis
S jakou značkou nebo typem máte zkušenosti?
ja kupuju gelaponny - ale to je pro kone…ale slozeni je stejne u techto preparatu u vsech..vyjde to nekolikanasobne levneji ale
…je jich zase ohromna skala na trhu..a vyber je zase jen a jen na tobe ![]()
Emma-jsem to blbě napsala-myslela jsem nedávat piškoty s mlékem jako část krmné dávky, samozřejmě piškotky jako odměna je ok!! .-))) jenom mám zkušenost že se psékům lepí na patro a mají tendence se následně dávit
ale je to levnější, asi i zdravější než kupované obarvované pamlsky.
Já dávám na malé kostičky tvrdý eidam.
Emmaa - nauč pejska raději na pochvalu a podrbání, než na pamlsek
S neustálým prokrmováním piškoty nebo něčím jiným pro něj budeš jen chodící krmítko a nebude to mít kýžený účinek. V důležité chvíli se může stát, že nebudeš mít pamlsek u sebe a on nepřijde. Neříkám nedat nikdy nic za odměnu, ale rozhodně ne vždy - musí za tebou přijít ze zvědavosti, cos pro něj za odměnu zrovna připravila - hození míčku, podrbání, nebo zmíněný pamlsek a hlavně velkou pochvalu ![]()
Emmaa píše:
Ahoj všem, co se nějakým způsobem zabýváte výživou psů.
Jsem majitelkou štěněte Labradora.Je mu 12 týdnů a chtěla bych se zeptat zkušených majitelů na výživu!Jaké je nejvhodnější krmivo?
Pomáhají takové ty přípravky od Pedigree na čištění zubů nebo je lepší nechat si zubní plak odstranit od veterináře?
A v neposlední řadě, co by jste doporučily zakoupit pro jeho blaho?
Speciální obojek, vitamíny, atd.Děkuji předem za užitečné rady.
Emmaa
Ahoj tak v první řadě pedigrie se vyhni to není výživa to je hnus. Do 1 roku se dávají granule pro štěňata,jsou to kaloričtější granulky,ale pejsek roste takže mu to jen prospěje. Pak jsou granulky pro dospělé ,pokuď ti pejsek bude tloustnout můžeš v dospělosti dávat leith granulky. Já se u kvality držím tak ,že nekupuju 15kg pytel granulí pod 500 a nekupuju v supermarketech,ale kupuju je buď u veterináře nebo v zoohoby..
No takový ty tyčinky na čistění zubů kupujeme a našim psíkum nepomáhají,ale zase ji to chutná,takže jim dáváme vždycky něco večer jako na přilepšenou …
Když už tu někdo vzpomínal že jim do granulí něco přidává tak já vlčisku přidávám lososový olej.
LeníkDOMO píše:
Když už tu někdo vzpomínal že jim do granulí něco přidává tak já vlčisku přidávám lososový olej.
Ten dáváme v línání taky. Výborná věc!
Žížala1 píše:
Emmaa - nauč pejska raději na pochvalu a podrbání, než na pamlsekS neustálým prokrmováním piškoty nebo něčím jiným pro něj budeš jen chodící krmítko a nebude to mít kýžený účinek. V důležité chvíli se může stát, že nebudeš mít pamlsek u sebe a on nepřijde. Neříkám nedat nikdy nic za odměnu, ale rozhodně ne vždy - musí za tebou přijít ze zvědavosti, cos pro něj za odměnu zrovna připravila - hození míčku, podrbání, nebo zmíněný pamlsek a hlavně velkou pochvalu
Chválit, chválit!
Je to fakt, že je úžasně hravý a všude se plete pod nohy, tak než našlápnu, tak se raději podívám
!
Pořád nás okousává, tak mu říkáme „nesmíš“ a když ani to nepomůže, dělám, že ho nevidím, prý je to přestane bavit, u nás tedy ani omylem
!
Zkoušíme to asi 14 dní.
JJ, my ji do dáváme na srst a ať trochu přibere, byla nemocná vypadala ji srst a zhubla, srst OK ale na výstavě se rozhodčímu nelíbilo, že ji trčí na pánvi kosti…
Včera už lovila mamce z rybníčku rybičky… asi si chce dát čerstvou
![]()
holky a neprůjmují vám po tom oleji? já se toho bojím, tedy přidávat nemusím, srst má moje čubina super a se psem jsme se shodli, že se vzájemně nebudeme spolu výstavně trápit
ale já když bych nehlídala aby nežrali ke granulím něco fakt tučného tak by asi hrozilo že se mi poserou:-)) nebo jestli má ProPlanka více tuku než jiné granule? a je taky pravda, že miláčkové jedi ProPlan s lososem.
Mišmiš píše:
holky a neprůjmují vám po tom oleji? já se toho bojím, tedy přidávat nemusím, srst má moje čubina super a se psem jsme se shodli, že se vzájemně nebudeme spolu výstavně trápitale já když bych nehlídala aby nežrali ke granulím něco fakt tučného tak by asi hrozilo že se mi poserou:-)) nebo jestli má ProPlanka více tuku než jiné granule? a je taky pravda, že miláčkové jedi ProPlan s lososem.
Mišmiš,
ty granule s tím lososem jsou až pro dospělý zvířata, viď? ![]()
Alice - i pro štěňata dělá PurinaProPlan s lososem a rýží,ale není to přímo řada pro štěňata velkých plemen
hážu odkaz
http://www.proplan.cz/…e-s-lososem/
Mišmiš píše:
Alice - i pro štěňata dělá PurinaProPlan s lososem a rýží,ale není to přímo řada pro štěňata velkých plemen
hážu odkaz
http://www.proplan.cz/…e-s-lososem/
Děkuju
!
Mišmiš - neprůjmují. My máme taky srst kvalitní, s hustou podsadou, lososa ProPlan krmím občas taky. Při línání ale přidávám Kronch lososový olej a řekla bych, že přelínají rychlej.
Emmaa píše:Žížala1 píše:Chválit, chválit!
Emmaa - nauč pejska raději na pochvalu a podrbání, než na pamlsekS neustálým prokrmováním piškoty nebo něčím jiným pro něj budeš jen chodící krmítko a nebude to mít kýžený účinek. V důležité chvíli se může stát, že nebudeš mít pamlsek u sebe a on nepřijde. Neříkám nedat nikdy nic za odměnu, ale rozhodně ne vždy - musí za tebou přijít ze zvědavosti, cos pro něj za odměnu zrovna připravila - hození míčku, podrbání, nebo zmíněný pamlsek a hlavně velkou pochvalu
Je to fakt, že je úžasně hravý a všude se plete pod nohy, tak než našlápnu, tak se raději podívám!
Pořád nás okousává, tak mu říkáme „nesmíš“ a když ani to nepomůže, dělám, že ho nevidím, prý je to přestane bavit, u nás tedy ani omylem!
Zkoušíme to asi 14 dní.
Jojo, chválit, chválit, a když dělá, co nemá, zakázat a nejlépe odpoutat pozornost něčím jiným. Ideální na to jsou právě třeba ty buvolí kosti - kouše papuč, nesmíš! Tady máš kostičku, hodný… A pořád dokola. Se štěndem je práce, ale vyplatí se to
To ignorování bych moc nezkoušela, za chvilku by ti mohl třeba zdemolovat bydlení ![]()