Výživa Labradora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
21.5.10 19:59

ale znovu… kazdy pes je jiny…a treba ten tvuj se z toho posrat muze!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.5.10 12:46

Ahoj holky,
mám jednu zásadní otázku, ohledně kousání toho našeho štěněte!

Neustále atakuje děti i dospělé.U koho si to nedovolí jsem já, ale někdy má chuť i na mě! :-D

Všude čtu, že mám říct rázně „nesmíš“ a jít od toho, ale ona si nedá vůbec říct a kouše dál!

Koupila jsem bůvolí kost, takovou tu kost z provazu, hračky a nic nepomáhá.

Můžu poprosit o nějaký fígl nebo radu?

Děkuju! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
25.5.10 15:37
Emmaa píše:
Ahoj holky,
mám jednu zásadní otázku, ohledně kousání toho našeho štěněte!

Neustále atakuje děti i dospělé.U koho si to nedovolí jsem já, ale někdy má chuť i na mě! :-D

Všude čtu, že mám říct rázně „nesmíš“ a jít od toho, ale ona si nedá vůbec říct a kouše dál!

Koupila jsem bůvolí kost, takovou tu kost z provazu, hračky a nic nepomáhá.

Můžu poprosit o nějaký fígl nebo radu?

Děkuju! :mavam:

to mne taky vcelku zajímá, máme obdobný problém! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.5.10 16:55

Ahojda, i na kousání štěňátek má každý jinou radu. Já to pořád řešila u prvního psa. Bylo to na zbláznění, byla jsem ohryzaná jako kdyý prolezu trním. Známým jsem říkala přijďte se podívat na naši piraňu. Zkoušela jsem všechno možný, tahání za košich, plácání, „nevšímání si“,… nic nepomohlo, docílila jsem jenom toho, že jsem štěndo ubohý 80% času okřikovala.
Ustoupilo to s věkem, velká část s přezubením a za další chvilku přestal úplně.

Takže u druhého štěnda jsem to už neřešila. Pomáhalo mi, že jsem si ohrnula rukávy u trika dole přes ruku, aby mě těma zoubkama tolik nehryzala :roll: A s přezubením taky přestala. Ale do té doby je to fakt hrůza.

Třeba tady holky budou něco vědět, ale přijde mi to, že to je takové jejich přirozené chování(samozřejmě myslím to hryzání ze hry, né nic agresivního, ale to štěňata ani nedělají).
Jo a taky u druhého štěnda jsem už měla do jisté míry pokoj, bó hryzalo do velkýho psa a do mě je někdy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.5.10 08:16

Ahoj Nelao,
děkuji za radu.
Ona „malá“ u toho kousání docela hodně vrčí, tak jsem měla strach, aby se to nějak nezvrtlo.

Jinak jsme jí zakoupili Pro Plan Puppy s jehněčím masem, buvolí kost :mrgreen: a obojek pro klíšťatům.
S kloubní výživou počkám k veterinářovi, aby jsme to zase nepřepískli :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.5.10 08:24

To nemáš za co, taková reda nerada :oops:
Třeba ostatní ještě něco napadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.5.10 13:08

Nas beagle to taky delal, byla jsem cela poskrabana… prestal, jak vyrostl… ja mu dala na prani moje stary plysaky, tak se rval s nima, to trochu pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
17310
1.6.10 20:49

Ahojky,jsem ráda,že jsem narazila na tuhle diskuzi…máme labíka,5 měsíců kousek.Manžel mu koupil postroj :roll: Bože,kdo tohle vymyslel???Dávám za pravdu,že pes na tom rve jak blázen,vůbec nepomáhá trhnutí-což už je problém ,má přes 20kg :-x Máme koupit polostahovák nebo stahovák aby nerval jak blázen??

Kousání už je za námi,jsem přezubený,ale Adámke má skoro všechny trička roztrhaný a my taky chodili jako by jsme prolítli trním :mrgreen: Doporučuji kostičky na žvýkání na ryhlé přezubení..

Krmíme Bosch puppy large breed,vyhovuje :wink: Na ProPlan bohužel nemáme,máme jěště jednoho psa který je nemocný takže žere kloubní výživu…Taky si myslím,že dodávat kloubní výživu se nemusí.Sam(labík) měl trošku rotovanou packu,veterinář řekl,že dobrým žrádlem se to samo srovná…

Jo a chci se zeptat,mám dost velký strach,z onemocnění srdce…V únoru jsme museli jedno štěně labradora nechat uspat z důvodu srdeční vady,bylo to moc smutné.Nevíte jak je tohle onemocnění u labradorů běžené?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
2.6.10 09:18

vereniko,
polostahovák nekupujte nemá to na nic vliv. Kup normálná jednořadý řetízkový obojek. zapínej vodítko tak aby to nebylo na stahováku. Je to ideální - ty dáš povel pomalu a trhneš. Pes to cítí ihned a po pár zkušenostech bude stačit už říct jen pomalu. a pes se naučí chodit a netáhnout. ale musíš být pořád ve střehu a pokaždé jakmile natáhne vodítko tak povel a trhanec.
stahovám já používám pouze když potkávám háravou fenu a je riziko že by mi obojek stáhnul z krku. Labradoři jsouna harávé feny „ujetý“. chovatelka co znám říká, že plemneo labrador je na toto citlivý :mrgreen:

A s onemocněním srdce jsem se ještě nesetkala, takže bych se toho nebála hold jste měli smůlua už se nebude opakovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.6.10 09:23

Děkuji za odpověď,zkusím to jak píšeš a uvidíme zda to přinese ovoce :mrgreen: Trošku jsi mě s tím onemocněním srdce uklidnila,doufám,že nebudem mít znovu takovou smůlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lowa69
14.7.11 22:31

Ahoj. Taky používám BONO pro dva psy a jsme absolutně bez problémů. Vitalita,srst, prostě vše v pořádku. Jde o JRT a křížence Labrador+Ohař

• Citovat
  • Upravit
5
3.10.12 17:19

Krmivo pro štěňata velkých plemen

Vybrat kvalitní krmivo pro štěně je velice důležité a to obzvláště pro štěně velkého plemene. Značek na trhu je hodně a všechny říkají, že jsou nejlepší. Důležité je složení.
Doporučila bych značky: Arden Grange, First Mate, Brit Care - puppy large breed.
Dodržujte dávkování a nepřekrmujte, nedodávejte navíc ke granulím vámpík ani fosfor, spíše tím můžete uškodit. S ohledem na rychle roustoucí mláďata bych doporučila kloubní výživu jako prevenci kloubních onemocnění např. Hyalutidin DC je vynikající produkt, mohu vřele doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kikus56
26.3.13 21:33

My máme 12ctiletého teriera, granule žere úplně normální z Lidlu, zuby neměl v životě čištený a má je jak kanadská pila.Je třeba občas něco přidat, pamlsek i vitamín a hlavně lásku a čas. Pak už to zařídí příroda. V sobotu si přineseme štěně fletíka a nechystám se na žádné zvláštní zacházení. Náš pes je venku i v největších mrazech a ještě nestonal, kromě ucpaných análních žláz. Taže já radím moc je nehýčkat.

• Citovat
  • Upravit
28
29.10.13 16:41

Výživa pro měsíční štěňátko

Dobrý den, včera jsme si domů dovezli štěněcí slečku Labradora, která měla včera měsíc. Chtěla jsem se zeptat, co jí máme dát na jídlo? Zatím nám papá piškotky s tvarohem a mlékem nebo jen piškotky změkčené vodou. Tak byla naučená u předešlých páníčků. Můžeme už začít dávat granulky? Jestli ano, která značka je vhodná ke věci Sendynky? Nechtěla bych ji uškodit. Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
29.10.13 17:02

Máte doma tedy čtyřtýdenní štěně, jestli čtu správně?
Na krmení se zeptej množitelů, od kterých jsi měsíční štěně přivezla, oni určitě rádi poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný