Vzít kočár do Prahy? 4roky

792
28.7.13 23:32

Vzít kočár do Phy? 4roky

Prosím o názory… chci jet zakamarádkou do Prahy asi na dva, tri dny, jedeme ze Zábřeha. Malej bude mit v zari 4roky, kamarádčina mala ma 2roky, takze pouzivaji kocar bezne. Premyslim, jestli vzit golfák nebo ne. Malej je docela umrcenej, když ma jit delší trasu, no nekdy se mu chce, nekdy ne. Co budeme delat a kam pujdeme se budeme rozhodovat az tam, takze podle toho se ridit nemuzu. Vzaly byste svému tak staremu ditku na tuto cestu kocar nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
549
28.7.13 23:40

Ve čtyřech letech? Určitě ne… Jelikož má kámoška dvouleté dítko, stejně asi nebudete pořádat vyloženě celodenní tůry takže si bude mít kdy odpočinout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
28.7.13 23:41

Ne, my ani dvouletakovi, ale to snad musis uznat sama, sve dite znas nejlip ty ne?

• Citovat
  • Upravit
1906
28.7.13 23:42

Podle svého čtyřletého syna, který mi pokaždé, když jedeme na celý den někam pryč, pravidelně usíná cestou zpět v MHD a já ho pak musím tahat v náručí nebo budit, bych si golfky vzala. Normálně je vůbec nepoužíváme, ale na celodenní výlety se mi na zpáteční cestě pokaždé hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.7.13 23:45

Malej taky ještě přes den spava, takze i toho se bojim, kocar jinak taky vůbec nepoužíváme… Chtela jsem jit z nadru do Benettonu na Vaclavak, to mi beztak taky neujde a predstavam ze ho budu tahat je desna… je tezkej… ja byla rozhodnutá, ze kocar vezmu, ze to tak bude pro me i pro nej lepsi, ale dve kamarádky mi rekly, ze by kocar nevzaly, tak nad tim porad dumám a proto taky ta diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.7.13 23:47

@eldarka Však si tam kočárek vezmi…když si bude chtít synek odpočinout, tak ho máš kam posadit. Při nejhorším si na kočárek dáš tašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
28.7.13 23:51

Každé dítě je jiné, já mám dvě a první mi od roka a půl přes den nespí, tudíž kočár byl zbytečný i na celodenní výlety a mladší ve čtyřech letech spí přes den každý den, tak je mi jasné, že vytuhne i na výletě. Sama znáš malého nejlíp a odhadneš co zvládne, kamarádky můžou mít úplně jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
29.7.13 00:06

@eldarka Hele tohle je dost individualni. Muj syn je o rok starsi, ale i ve veku tveho syna si nedovedu predstavit, ze by nedosel z nadrazi na Vaclavak. Ale to je prave ono, ja bych ti napsala, golfky neber, ale sveho syna znas nejlepe ty.
Jak te tak ctu, tak ten kocar proste vezmi. Co s tim ditetem vprostred Prahy? Jedine odnest a nez to, tak je lepsi kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
29.7.13 00:08
@eldarka píše:
Prosím o názory… chci jet zakamarádkou do Prahy asi na dva, tri dny, jedeme ze Zábřeha. Malej bude mit v zari 4roky, kamarádčina mala ma 2roky, takze pouzivaji kocar bezne. Premyslim, jestli vzit golfák nebo ne. Malej je docela umrcenej, když ma jit delší trasu, no nekdy se mu chce, nekdy ne. Co budeme delat a kam pujdeme se budeme rozhodovat az tam, takze podle toho se ridit nemuzu. Vzaly byste svému tak staremu ditku na tuto cestu kocar nebo ne?

Kočárek? Pro čtyřleté dítě? 8o 8o

Ne, nevzala, ani omylem.

Mladšímu budou 4 roky v listopadu, přes den ve školce spává - ale kočár mu nebereme ani na výlety do hor, natož do města, kde se dá program přizpůsobit jeho tempu.

Osobně mám v tomto určité meze - a zdravé čtyřleté dítě v kočárku je pro mne už mimo tyhle meze a známkou určité sobeckosti rodičů. Samozřejmě ale chápu, že toto má každý jinak - a jsem moooc ráda, že se svými kamarádkami a se svou rodinou se v tomto shodujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.7.13 00:15

@BohunkaP :? to je zase nazor Bohunko.

Zakl. ty znas maleho nejlepe, pokud se necitis a vis ze muze nastat problem, golfky vem. Lehko je nechas u kamaradky. Maximalne, jak uz nekdo psal, si na ne polozis tasku ;) preci jen nevis presne co budete delat, pokud pujdete na celodenni vylet tak budes rada, ze se do nich malej na chvilku posadi ;) Klidne je vem, pro klid. v
v
A uzijte si to :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
22258
29.7.13 00:21
@blorchi píše: :? to je zase nazor Bohunko.

Dotaz zněl „vzaly byste svému tak starému dítěti kočár?“

Mám prakticky stejně staré dítě, takže odpovídám podle vlastní situace a vlastního názoru. Nikomu ho nevnucuju, nikoho o něm nepřesvědčuju, pouze odpovídám. Takže bych ocenila, kdybys své připomínky k mému názoru buď formulovala konkrétně - nebo ještě lépe, odpustila si jeho komentování. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45803
29.7.13 00:27

Jestli nedojde z nádraží na Vaclavak tak bych ho teda určitě vzala;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.7.13 00:27
@eldarka píše:
Malej taky ještě přes den spava, takze i toho se bojim, kocar jinak taky vůbec nepoužíváme… Chtela jsem jit z nadru do Benettonu na Vaclavak, to mi beztak taky neujde a predstavam ze ho budu tahat je desna… je tezkej… ja byla rozhodnutá, ze kocar vezmu, ze to tak bude pro me i pro nej lepsi, ale dve kamarádky mi rekly, ze by kocar nevzaly, tak nad tim porad dumám a proto taky ta diskuze…

z nádraží na Václavák by ujít měl, to není ani kilometr, já bych kočár nebrala, můj 3leťák ujde v pohodě cca 8km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.7.13 00:48
@BohunkaP píše:
Dotaz zněl „vzaly byste svému tak starému dítěti kočár?“Mám prakticky stejně staré dítě, takže odpovídám podle vlastní situace a vlastního názoru. Nikomu ho nevnucuju, nikoho o něm nepřesvědčuju, pouze odpovídám. Takže bych ocenila, kdybys své připomínky k mému názoru buď formulovala konkrétně - nebo ještě lépe, odpustila si jeho komentování. ;)

Kočárek? Pro čtyřleté ditě? 8o 8o

Neprijde mi to jako vhodna odpoved. Spise - paneboze!!!jak je tohle mozne!!

Staci ti tato formulace? ;) ;) Ano i nektere ctyrlete deti potrebuji kocarek na delsi trasu.

• Citovat
  • Upravit
4022
29.7.13 00:57

No ja nebrala kocarek do centra ani pro 2mesicni dite… golfky sice nejsou takovej horor ty se daji lehce prenest, ale predstava ze se s nima kodrcam centrem mne nelaka…ale jestli by ses musela „kodrcat“ s ditetem a vlacet ho celej den za ruku tak bych je klidne vzala…sice teda 4roky…no nevim… ale je to tvuj syn a ty vis nejlip jak vydrzi a co ujde… ja proste nechapu jakou hledas tady odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí