Vzkaz pro miminko

10
10.3.05 14:53

vzkaz pro miminko

Moje milované miminko!
Kdypak se k nám nastěhuješ? My bychom Tě s tatínkem už moc rádi měli u sebe! Moc se na Tebe těšíme! Myslím, že už jsem na Tebe připravená. Přijď, kdy se ti to bude nejlépe hodit. Já se budu snažit dělat maximum, aby to bylo co nejříve. S láskou tvoje maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.3.05 15:51

Ahoj mami!!

Ahoj maminko!! Tady jsem! Neboj se o me, uz se me brzy dockate! Uz delsi dobu pokukuju po nejake vhodne mamince pro me a vyhlidl jsem si prave tebe, mooooc se mi totiz libis. Takze bud trpeliva, ja dorazim.
Pozdravuj tatinka a zatim ahooj.
Zatim „dusicka“ Tveho mimiska. :wink:

• Citovat
  • Upravit
10
10.3.05 16:13

Moc děkuju. Jsi zlatíčko! :P
Prodigy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
10.3.05 16:28

Prodigynomiminko :wink: ,
každé malé miminko má být u své maminky, tak koukej, ať tam brzy jsi! Maminka doma trne strachy a Ty se mezitím někde touláš :P
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.05 17:16

Ja jsem jeste ve svete nenarozenych miminek. Ale jak uz jsem psalo, zadny strachy, uz mam domov vyhlidnuty, ze Prodigy.. :P

• Citovat
  • Upravit
10
10.3.05 17:29

Jo, jo, miminko! Tak snad se ti bude u nás líbit. Tatínek je moc hodný člověk, který nás bude mít moc rád. A já taky nejsem k zahození! Pořádně si to užijeme!
Prodigyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.05 17:30

Milé Prodigonomiminko,
když se tedy teď pohybuješ v tom světě nenarozených miminek, nemohlo bys mi také jedno domluvit? Už na něj čekáme strašně dlouho, tatínek je netrpělivý, maminka nešťastná. Tak jestli tam někde to naše miminko je, ať už je u nás, mooooc se na něj těšíme.
A ty už tu svou maminku také navštiv, ať tě můžou s tatínkem milovat nejvíc na celém světě.
 Allen

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.3.05 18:27

Pry je po me shanka??

Prave mi bylo sdeleno mimcem Prodigy/atkem, ze je pry po me na nejakem „lidskem svete“ shanka? Ze pry ta moje mamka Allen s tatkou me uz chteji mit doma? Jeee, vsak ja uz se chystam, zadny strachy!! Hlavne kliiid, vsechno ma svuj cas. Nebojte, budu tam cuby dup, jeste par dni si tu budu hrat s ostatnimi a pak dam o sobe vedet, slibuju. :wink:
Jo a ze zdravim tatku. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí