Vzorky UM???

563
21.6.05 09:08

Vzorky UM???

Ahoj holky,

nedají se někde sehnat vzorky UM? Máme problém, že náš mrňous zatím bojkotoval Sunar a Nutrilon, teď zkoušíme Bebu a taky nic moc. Tak mě napadlo, jestli se někde ty vzorky nedají sehnat, aby člověk nemusel rovnou kupovat celou krabici a tu pak ani nevyužít. V lékárně se na mě koukali jak na cvoka, když jsem se na to ptala.

Díky!

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
21.6.05 09:11

Ahoj,
zeptej se svý doktorky. Pediatři někdy dostávají, aby dělali reklamu:-) Já dostala od naší doktorky pytlíček Nutrilonu (1 dávka). Víc nevím.

Jana + Kačenka 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.6.05 09:52

Ahojky, v lékarně určitě ne. Nám taky takhle něco zbylo. Zkus ale doktorku nebo se obrátit přímo na výrobce, přes internetové stránky. Držíme palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
21.6.05 09:56

Ahoj ULRIKO to bych také ráda věděla,jelikož Beba stále skoro tři stovky a co s tím pak a Hipp tedy jen stovku,ale přece a to už jsem raši další nekupovala kdyby vyráběli aspon na dvě tři dávky a né hned celou krabici za takový peníze!!!!!!
S pozdravem Eliška a Elinka 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.6.05 10:32

Nevim, jak je to v Cechach, ale tady v Nemecku jsou vzorky u detskeho doktora a taky je mozne je vyzadat u firmy. Alete, Milupa a jine nam poslali cele baliky, takze ani nevim, kam s tim.
 Pepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.6.05 11:48

Ahoj,

ja jsem dostala nejake vzorky UM od porodni asistentky, ktera me byla po porodu kontrolovat doma. Tusim, ze mi dala Nutrilon 1, Hipp a Bebu. Vlastne jsme je nevyuzili, protoze kojim. Chapu, ze ke to neprijemne, kupovat cele krabice, kdyz se nespotrebuji. Nebo pak poprosit nejakou znamou, ktera nejake UM pouziva o jednu davku…
 Veru

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.05 23:16

Ja jsem dostala vzorky Hipp mlek v lekarne v Praze na Letne. Ale jen Hipp.

• Citovat
  • Upravit
563
22.6.05 09:17

Ahoj Hanko,

právě Hipp jsme ještě nezkoušeli, takže vzorek by se hodil. Můžeš mi napsat, ve které lékárně to bylo? V té velké v polovině Milady Horákové?

Díky.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.05 13:04

ahoj Ulriko, je to je asi ta lekarna - v polovine M.Horakove naproti hotelu Belveder a pod Batou. Je fak, ze to bylo na podzim a zalezi na magistre. Nektere vubec nevedi - co se tyka detskych mlek a kasi, ktera bije…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure