Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od toho máme přece odbory.!Obrať se na oblastního vedoucího tvých odborů a oni ti přidělí výkonného pracovníka pro tuto činnost.
![]()
@114buba píše:
Když sinodskocim to vyřešit, tak je klid a zase normálně pracuju, ale fakt to začíná být často. Jsem sama kdo něco takového dělá?
Ja nikam neodskakuju, sef me zjebe pred celym tymem rovnou na meetingu. Ale ze by me to vzrusovalo, to nemohu rict ![]()
@unuděná píše:problém je ten průjem, tohle spíš chuť do života. A než bych čekala 14 dnů na manžela, to si to fakt raději udělám
No o to hůř. Protože průjem vůlí většinou nezastavíš, sexuální pud ale normální člověk ovládat dokáže. Dokáží to i vyšší primáti. Jestli nejsi ploštice, tak bys to měla zvládnout taky. Jako neříkám, že se mi to nikdy nestalo, když třeba byl zrovna chlap 14 dní na služebce, tak to bylo taky perné, ale denně několikrát fakt ne. Máš problém
@Fukitol píše:
Ja nikam neodskakuju, sef me zjebe pred celym tymem rovnou na meetingu. Ale ze by me to vzrusovalo, to nemohu rict
Jo, to je tak způsob 😂 😂
@114buba píše:
problém je ten průjem, tohle spíš chuť do života. A než bych čekala 14 dnů na manžela, to si to fakt raději udělám
Bože můj
Kup si Venušiny kuličky.
@114buba píše:
problém je ten průjem, tohle spíš chuť do života. A než bych čekala 14 dnů na manžela, to si to fakt raději udělám
Ne, problém je, že se neumíš 8 hodin ovládnout. Nikdo neříká, že si pak nemůžeš doma třeba desetkrát udělat dobře. Pokud ti ta tvoje radost do života ale ovlivňuje život natolik, že musíš kvůli ní prchat několikrát denně na záchod, tak prostě máš problém - ať už to nazýváš jakkoli.
@unuděná píše:Žijem jenom jednou. Já nic potlačovat nebudu.Rada dělám to na co mám chuť i hned, pro to mě manžel miluju. že umím říct co chci a dělám to. Když mu řeknu v restauraci že mám co chuť, jdeme to vyřešit
Ne, problém je, že se neumíš 8 hodin ovládnout. Nikdo neříká, že si pak nemůžeš doma třeba desetkrát udělat dobře. Pokud ti ta tvoje radost do života ale ovlivňuje život natolik, že musíš kvůli ní prchat několikrát denně na záchod, tak prostě máš problém - ať už to nazýváš jakkoli.
@114buba píše: Žijem jenom jednou. Já nic potlačovat nebudu.Rada dělám to na co mám chuť i hned, pro to mě manžel miluju. že umím říct co chci a dělám to. Když mu řeknu v restauraci že mám co chuť, jdeme to vyřešit
Aha, a sem jsi přišla teda proč? K čemu diskuze?
@unuděná píše:
Aha, a sem jsi přišla teda proč? K čemu diskuze?
No k vůli tobě ne. Čekám na někoho normálního.
@Veselej kluk píše:
Od toho máme přece odbory.!Obrať se na oblastního vedoucího tvých odborů a oni ti přidělí výkonného pracovníka pro tuto činnost.![]()
Nepotřebuji pracovníka, mám manžela, ale místnost s pohodlným gaucem by bodla 😂
@unuděná píše:
No o to hůř. Protože průjem vůlí většinou nezastavíš, sexuální pud ale normální člověk ovládat dokáže. Dokáží to i vyšší primáti. Jestli nejsi ploštice, tak bys to měla zvládnout taky. Jako neříkám, že se mi to nikdy nestalo, když třeba byl zrovna chlap 14 dní na služebce, tak to bylo taky perné, ale denně několikrát fakt ne. Máš problém
Ploštice taky trpí průjmy?
@114buba píše:
Nepotřebuji pracovníka, mám manžela, ale místnost s pohodlným gaucem by bodla 😂
Hele, za tím odborníkem fakt zaskoč. Nejlépe v pracovní době.
@ibis píše:
Bože můjKup si Venušiny kuličky.
Dobrý nápad, to by šlo, ale nevím jestli to vyřešit problém, ale možná když bude nakrmená, tak dá pokoj 😂
@114buba píše:
No k vůli tobě ne. Čekám na někoho normálního.
Tak to si počkáš, těžko se tady najde ženská která si během pracovní doby dělá dobře. A co skuhráš a jakou radu čekáš když to nehodláš potlačovat. Se obrať na Klopotkovou, ta už ji má projetou jak vjezd do hangáru, třeba ti poskytne své cenné rady.
@Fee-bee píše:
Ploštice taky trpí průjmy? [/čítá to se musíš zeptat unuděné paní ta tomu rozumí nejlíp 😂