Vzrušená v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
14.8.23 14:30

Od toho máme přece odbory.!Obrať se na oblastního vedoucího tvých odborů a oni ti přidělí výkonného pracovníka pro tuto činnost. :jazyk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4449
14.8.23 14:32
@114buba píše:
Když sinodskocim to vyřešit, tak je klid a zase normálně pracuju, ale fakt to začíná být často. Jsem sama kdo něco takového dělá?

Ja nikam neodskakuju, sef me zjebe pred celym tymem rovnou na meetingu. Ale ze by me to vzrusovalo, to nemohu rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:33
@unuděná píše:
No o to hůř. Protože průjem vůlí většinou nezastavíš, sexuální pud ale normální člověk ovládat dokáže. Dokáží to i vyšší primáti. Jestli nejsi ploštice, tak bys to měla zvládnout taky. Jako neříkám, že se mi to nikdy nestalo, když třeba byl zrovna chlap 14 dní na služebce, tak to bylo taky perné, ale denně několikrát fakt ne. Máš problém :nevim:
problém je ten průjem, tohle spíš chuť do života. A než bych čekala 14 dnů na manžela, to si to fakt raději udělám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:33
@Fukitol píše:
Ja nikam neodskakuju, sef me zjebe pred celym tymem rovnou na meetingu. Ale ze by me to vzrusovalo, to nemohu rict :nevim:

Jo, to je tak způsob 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
14.8.23 14:34
@114buba píše:
problém je ten průjem, tohle spíš chuť do života. A než bych čekala 14 dnů na manžela, to si to fakt raději udělám

Bože můj :roll: Kup si Venušiny kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 14:35
@114buba píše:
problém je ten průjem, tohle spíš chuť do života. A než bych čekala 14 dnů na manžela, to si to fakt raději udělám

Ne, problém je, že se neumíš 8 hodin ovládnout. Nikdo neříká, že si pak nemůžeš doma třeba desetkrát udělat dobře. Pokud ti ta tvoje radost do života ale ovlivňuje život natolik, že musíš kvůli ní prchat několikrát denně na záchod, tak prostě máš problém - ať už to nazýváš jakkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:39
@unuděná píše:
Ne, problém je, že se neumíš 8 hodin ovládnout. Nikdo neříká, že si pak nemůžeš doma třeba desetkrát udělat dobře. Pokud ti ta tvoje radost do života ale ovlivňuje život natolik, že musíš kvůli ní prchat několikrát denně na záchod, tak prostě máš problém - ať už to nazýváš jakkoli.
Žijem jenom jednou. Já nic potlačovat nebudu.Rada dělám to na co mám chuť i hned, pro to mě manžel miluju. že umím říct co chci a dělám to. Když mu řeknu v restauraci že mám co chuť, jdeme to vyřešit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 14:41
@114buba píše: Žijem jenom jednou. Já nic potlačovat nebudu.Rada dělám to na co mám chuť i hned, pro to mě manžel miluju. že umím říct co chci a dělám to. Když mu řeknu v restauraci že mám co chuť, jdeme to vyřešit

Aha, a sem jsi přišla teda proč? K čemu diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:45
@unuděná píše:
Aha, a sem jsi přišla teda proč? K čemu diskuze?

No k vůli tobě ne. Čekám na někoho normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:50
@Veselej kluk píše:
Od toho máme přece odbory.!Obrať se na oblastního vedoucího tvých odborů a oni ti přidělí výkonného pracovníka pro tuto činnost. :jazyk: :P

Nepotřebuji pracovníka, mám manžela, ale místnost s pohodlným gaucem by bodla 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.8.23 14:50
@unuděná píše:
No o to hůř. Protože průjem vůlí většinou nezastavíš, sexuální pud ale normální člověk ovládat dokáže. Dokáží to i vyšší primáti. Jestli nejsi ploštice, tak bys to měla zvládnout taky. Jako neříkám, že se mi to nikdy nestalo, když třeba byl zrovna chlap 14 dní na služebce, tak to bylo taky perné, ale denně několikrát fakt ne. Máš problém :nevim:

Ploštice taky trpí průjmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
14.8.23 14:54
@114buba píše:
Nepotřebuji pracovníka, mám manžela, ale místnost s pohodlným gaucem by bodla 😂

Hele, za tím odborníkem fakt zaskoč. Nejlépe v pracovní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:55
@ibis píše:
Bože můj :roll: Kup si Venušiny kuličky.

Dobrý nápad, to by šlo, ale nevím jestli to vyřešit problém, ale možná když bude nakrmená, tak dá pokoj 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.8.23 14:57
@114buba píše:
No k vůli tobě ne. Čekám na někoho normálního.

Tak to si počkáš, těžko se tady najde ženská která si během pracovní doby dělá dobře. A co skuhráš a jakou radu čekáš když to nehodláš potlačovat. Se obrať na Klopotkovou, ta už ji má projetou jak vjezd do hangáru, třeba ti poskytne své cenné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:57
@Fee-bee píše:
Ploštice taky trpí průjmy? [/čítá to se musíš zeptat unuděné paní ta tomu rozumí nejlíp 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí