Nedůvěra v partnerku

Anonymní
14.8.23 10:13

Nedůvěra v partnerku

Ahoj, už nevím kam jít s mým problémem. Třeba poradíte holky ze zkusenosti.
Mám 27, přítelkyně 30.
Vztah krásný, jak z pohádky, ale jen z jedné strany. Já nevím kam dál a za kým jít. Jsme ve vztahu necelé dva roky. Přítelkyně nemá u mě důvěru, ne že bych jí lozil do telefonu nebo tak. Ale zatajila predemnou pár věcí. Ve vztahu jela na festival na týden s kamarády když jsme se dali dohromady, párkrát mi neřekla že jede za kamarádem na noc do bytu, řekl mi ti až on, ona tvrdí že zapomněla a já nemám v ní absolutně důvěru. Když je sama doma a já v práci tak moje hlava si domýšlí vše možné. Bohužel se má psychika promítá už i do fyzického zdraví. Ničí mě to. Dá se s tím ještě něco dělat? Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
14.8.23 10:15

Ano, dá se s tím něco dělat. Pomůže ti psycholog a psychiatr. Jen si musíš přiznat, že máš problém.

• Citovat
  • Upravit
13923
14.8.23 10:15
@Anonymní píše:
Ahoj, už nevím kam jít s mým problémem. Třeba poradíte holky ze zkusenosti.
Mám 27, přítelkyně 30.
Vztah krásný, jak z pohádky, ale jen z jedné strany. Já nevím kam dál a za kým jít. Jsme ve vztahu necelé dva roky. Přítelkyně nemá u mě důvěru, ne že bych jí lozil do telefonu nebo tak. Ale zatajila predemnou pár věcí. Ve vztahu jela na festival na týden s kamarády když jsme se dali dohromady, párkrát mi neřekla že jede za kamarádem na noc do bytu, řekl mi ti až on, ona tvrdí že zapomněla a já nemám v ní absolutně důvěru. Když je sama doma a já v práci tak moje hlava si domýšlí vše možné. Bohužel se má psychika promítá už i do fyzického zdraví. Ničí mě to. Dá se s tím ještě něco dělat? Děkuji za odpověď :)

Chraň své fyzické a duševní zdraví.

Důvěru v takovou přítelkyni by měl jen… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
14.8.23 10:16
@Janli píše:
Ano, dá se s tím něco dělat. Pomůže ti psycholog a psychiatr. Jen si musíš přiznat, že máš problém.

Ano má problém, nedokáže poslat nevěrnici s šípku a stále si od ní nechá namlouvat pohádky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.8.23 10:16
@Josef_t píše:
Chraň své fyzické a duševní zdraví.Důvěru v takovou přítelkyni by měl jen… :jazyk:

Co si z toho mám odnést? Jsem zmatený co se mi snažíte říct:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.8.23 10:18
@Josef_t píše:
Ano má problém, nedokáže poslat nevěrnici s šípku a stále si od ní nechá namlouvat pohádky :jazyk:

Já neřekl že je nevěrnice. To si ani nemyslím, ale spíš má vysoké očekávání na moji důvěru která je nalomená z dřívějška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
14.8.23 10:28
@XxxGene píše:
Já neřekl že je nevěrnice. To si ani nemyslím, ale spíš má vysoké očekávání na moji důvěru která je nalomená z dřívějška.

Cituji ještě z tvého původního příspěvku! Ve vztahu jela na festival na týden s kamarády když jsme se dali dohromady, párkrát mi neřekla že jede za kamarádem na noc do bytu, řekl mi ti až on,"

1. Tvoje přítelkyně evidentně vyhledává situace, kde by k něčemu dojít mohlo.
  2. Evidentně ti o takových situacích lže.

Obávám se, že přítelkyně tě má s odpuštěním za troubu.

Když by se to otočilo, ty jsi jel na festival bez ní, přespával u kamarádek…
Nepochybuji, že by to ona za velký problém považovala a vůbec by ji nenapadlo, že problém je v nedostatku důvěry :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 10:28

Sám si sáhni do svědomí, zda nejsi přehnaně žárlivý. Na mě to ale z popisu působí spíš tak, že tahle holka si důvěru nezaslouží. Jak jako zapomněla ti sdělit, že jde na noc ke „kamarádovi“? Normálně tě podváděla, nejspíš stále podvádí, a ty přemýšlíš, co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.8.23 10:31
@unuděná píše:
Sám si sáhni do svědomí, zda nejsi přehnaně žárlivý. Na mě to ale z popisu působí spíš tak, že tahle holka si důvěru nezaslouží. Jak jako zapomněla ti sdělit, že jde na noc ke „kamarádovi“? Normálně tě podváděla, nejspíš stále podvádí, a ty přemýšlíš, co s tím? :nevim:

Sešel jsem se s tím kamarádem a přítelkyni na kávě kdo mi ten kamarád řekl že k němu přijede má přítelkyně na noc, přitom mi to vůbec neřekla že tam pojede. Po cestě domů jsem si s ní o tom promluvil a přísahal mi že na to zapomněla. Víš a to jsou takový ty zkoušky který mi dávají zabrat jestli ji to věřit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 10:33
@XxxGene píše:
Sešel jsem se s tím kamarádem a přítelkyni na kávě kdo mi ten kamarád řekl že k němu přijede má přítelkyně na noc, přitom mi to vůbec neřekla že tam pojede. Po cestě domů jsem si s ní o tom promluvil a přísahal mi že na to zapomněla. Víš a to jsou takový ty zkoušky který mi dávají zabrat jestli ji to věřit nebo ne.

Naprosto tě chápu. Schválně, co by dělala, kdyby se dozvěděla, že jsi jel na noc ke kamarádce, ale zapomněl jí to říct? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.8.23 10:51
@XxxGene píše:
Sešel jsem se s tím kamarádem a přítelkyni na kávě kdo mi ten kamarád řekl že k němu přijede má přítelkyně na noc, přitom mi to vůbec neřekla že tam pojede. Po cestě domů jsem si s ní o tom promluvil a přísahal mi že na to zapomněla. Víš a to jsou takový ty zkoušky který mi dávají zabrat jestli ji to věřit nebo ne.

Zapomněla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9918
14.8.23 11:21

Proc zustavas ve vztahu, ktery te nici? Proc jsi s partnerkou, ktere neveris? Na to hledej odpovedi sam v sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
14.8.23 11:27

Nehodíte se k sobě. Narovinu, já bych jí taky moc nevěřila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.8.23 11:40

Pitomost, to že u někoho přespí, neznamená, že hned roztahuje. Takto uvažují jen mužská hovada, co chtějí mít doma otrokyni nad kterou by nejraději neustále postávali s bičem! To, že ona zapomněla něco sdělit neznamená, že je za tím hned nějaký úmysl. Pokud je ve vztahu takováto podezíravost, pak je lepší, aby ten vztah nebyl. Takže ano, tazatel má problém a měl by být natolik férový, aby jej sdělil i své partnerce. Má právo to vědět! Jak to celé dopadne, to už záleží jen na nich. Může ho sfouknout jako svíčku a nebo jej posunout o level výš.

@Josef_t píše:
Chraň své fyzické a duševní zdraví.Důvěru v takovou přítelkyni by měl jen… :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
53190
14.8.23 11:47
@Prostě Vodnář píše:
Pitomost, to že u někoho přespí, neznamená, že hned roztahuje. Takto uvažují jen mužská hovada, co chtějí mít doma otrokyni nad kterou by nejraději neustále postávali s bičem! To, že ona zapomněla něco sdělit neznamená, že je za tím hned nějaký úmysl. Pokud je ve vztahu takováto podezíravost, pak je lepší, aby ten vztah nebyl. Takže ano, tazatel má problém a měl by být natolik férový, aby jej sdělil i své partnerce. Má právo to vědět! Jak to celé dopadne, to už záleží jen na nich. Může ho sfouknout jako svíčku a nebo jej posunout o level výš.
:lol: Děláš si srandu ne? Jako já nejsem žárlivá skoro vůbec, ale kdybych nějakou oklikou přišla na to, že můj muž spal u nějaké kamarádky a na dotaz, proč mi to neřekl, by odpověděl „zapomněl jsem“, tak mám jasno :P :P Kdyby naopak normálně řekl „jdu pařit s xxx a asi přespím u xxx, abych se nemusel tahat v noci domů“, s tím bych problém neměla vůbec žádný :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí