Nedůvěra v partnerku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nurofen
14.8.23 21:18
@Anonymní píše:
Ahoj, už nevím kam jít s mým problémem. Třeba poradíte holky ze zkusenosti.
Mám 27, přítelkyně 30.
Vztah krásný, jak z pohádky, ale jen z jedné strany. Já nevím kam dál a za kým jít. Jsme ve vztahu necelé dva roky. Přítelkyně nemá u mě důvěru, ne že bych jí lozil do telefonu nebo tak. Ale zatajila predemnou pár věcí. Ve vztahu jela na festival na týden s kamarády když jsme se dali dohromady, párkrát mi neřekla že jede za kamarádem na noc do bytu, řekl mi ti až on, ona tvrdí že zapomněla a já nemám v ní absolutně důvěru. Když je sama doma a já v práci tak moje hlava si domýšlí vše možné. Bohužel se má psychika promítá už i do fyzického zdraví. Ničí mě to. Dá se s tím ještě něco dělat? Děkuji za odpověď :)

Noc u „kamaráda“ = šlapka, zatajování = šlapka :nevim:

Nemáš chodit se šlapkama a těma, co se šlapkám podobají (barmanky, herečky, letušky,…)

• Citovat
  • Upravit
10251
15.8.23 13:25
@Kutil Tom píše:
Tak jasně že má strach říkat, že chodí přespávat (!) ke „kamarádům“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A co je na tom, pokud prostě jen přespí u kamarádů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
15.8.23 13:29
@Anonymní píše:
Ahoj, už nevím kam jít s mým problémem. Třeba poradíte holky ze zkusenosti.
Mám 27, přítelkyně 30.
Vztah krásný, jak z pohádky, ale jen z jedné strany. Já nevím kam dál a za kým jít. Jsme ve vztahu necelé dva roky. Přítelkyně nemá u mě důvěru, ne že bych jí lozil do telefonu nebo tak. Ale zatajila predemnou pár věcí. Ve vztahu jela na festival na týden s kamarády když jsme se dali dohromady, párkrát mi neřekla že jede za kamarádem na noc do bytu, řekl mi ti až on, ona tvrdí že zapomněla a já nemám v ní absolutně důvěru. Když je sama doma a já v práci tak moje hlava si domýšlí vše možné. Bohužel se má psychika promítá už i do fyzického zdraví. Ničí mě to. Dá se s tím ještě něco dělat? Děkuji za odpověď :)

Pockej, pockej…a ten pohadkovy vztah jako vidis kde? A z jake strany to teoreticky ma byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.8.23 14:10
@Premek_Orac píše:
A co je na tom, pokud prostě jen přespí u kamarádů?

No, taky by mě zajímalo, co je na tom, že to musí partnerovi zatloukat a „zapomínat“ na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10251
15.8.23 14:17
@Kutil Tom píše:
No, taky by mě zajímalo, co je na tom, že to musí partnerovi zatloukat a „zapomínat“ na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A víš, jak na to, když mu to třeba dříve řekla, reagoval ten partner? Třeba to souvisí s tou reakcí, které se chce vyhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí