Vzrušená v práci

105
14.8.23 13:14

Vzrušená v práci.

Ahoj.Mam takový problém. Vlastně ani nevím jestli je to problém.
Prostě a jednoduše se mi často stává že dostanu chuť na sex v práci. Tak si musím odskočit a WC, tam to vyřeším a vrátím se zpět. Jinak prostě nemůžu normálně fungovat a pořád na to musím myslet. Mám normálně fungující vztah, ale tohle se mi prostě děje. Když sinodskocim to vyřešit, tak je klid a zase normálně pracuju, ale fakt to začíná být často. Jsem sama kdo něco takového dělá? Fakt mě to zajímá, asi budu muset navštívit nějakého sexuologa.Asi to není normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
14.8.23 13:20

Ano, navstiv sexuologa..
Tvoje prispevky jsou vyhradne v diskuzich o sexu, jinde se nevyjadrujes, coz prinejmensim stoji za zminku u toho sexuologa, ze mas potrebu neustale resit sex..

• Citovat
  • Upravit
105
14.8.23 13:41
@Vesnickaholka píše:
Ano, navstiv sexuologa..
Tvoje prispevky jsou vyhradne v diskuzich o sexu, jinde se nevyjadrujes, coz prinejmensim stoji za zminku u toho sexuologa, ze mas potrebu neustale resit sex..

Nevím proč Tinto vadí, tady jsou takové témata úplně běžné. To se o tom mám bavit s holkama na obědě. Tady je to bezpečné prostředí. Ani nevím kde jinde bych se měla svěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
14.8.23 13:47

Jsi úchylak, který se ukáji nad čtením případných lechtivých reakcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.8.23 13:48
@114buba píše:
Nevím proč Tinto vadí, tady jsou takové témata úplně běžné. To se o tom mám bavit s holkama na obědě. Tady je to bezpečné prostředí. Ani nevím kde jinde bych se měla svěřit.

No přece v práci, kde jinde. Když tě to tam přepadne. Skladník od vedle tě obskočí a je po problému. Příště to může zase být uklízečka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 13:49

Tady to Fakt nemá cenu, raději to smažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
14.8.23 13:53
@114buba píše:
Tady to Fakt nemá cenu, raději to smažu

A to musíš opravdu hned letět na záchod a…? Se trochu ovládej. Zaber se do práce a užij si doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 13:54
@samá práce píše:
No přece v práci, kde jinde. Když tě to tam přepadne. Skladník od vedle tě obskočí a je po problému. Příště to může zase být uklízečka. :think:

Já na skladniky nejsem a stejně tu žádné nemáme 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.8.23 14:01
@114buba píše:
Ahoj.Mam takový problém. Vlastně ani nevím jestli je to problém.
Prostě a jednoduše se mi často stává že dostanu chuť na sex v práci. Tak si musím odskočit a WC, tam to vyřeším a vrátím se zpět. Jinak prostě nemůžu normálně fungovat a pořád na to musím myslet. Mám normálně fungující vztah, ale tohle se mi prostě děje. Když sinodskocim to vyřešit, tak je klid a zase normálně pracuju, ale fakt to začíná být často. Jsem sama kdo něco takového dělá? Fakt mě to zajímá, asi budu muset navštívit nějakého sexuologa. Asi to není normální…

No to fakt není normální, běžet na záchod, místo aby ses s řešením problému obrátila na kolegy :lol: :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
105
14.8.23 14:12
@Kutil Tom píše:
No to fakt není normální, běžet na záchod, místo aby ses s řešením problému obrátila na kolegy :lol: :andel: :dance:

K tomu nemám žádný důvod, můj manžel mi to udělá nejlíp, ale pracovní doba je dlouhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:13
@Kutil Tom píše:
No to fakt není normální, běžet na záchod, místo aby ses s řešením problému obrátila na kolegy :lol: :andel: :dance:
K tomu nemám žádný důvod, můj manžel mi to udělá nejlíp,ale pracovní doba je dlouhá
@mrazik6 píše:
Jsi úchylak, který se ukáji nad čtením případných lechtivých reakcí.

Podle sebe soudím tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.23 14:15

Já jsem v práci byla vzrušená pořád když jsem slouzila se svým teď už expartnerem. Kolikrát jsme to a i nevydrželi domů a šli na to po práci ve sprše. Ono i teď je mezi námi neskutečná chemie a je to už tři roky zpátky co jsme se rozešli. Jo je to problém.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.8.23 14:17

Zdravý člověk dokáže své pudy ovládat na místech, kde se nehodí. Taky nejdu kadit vprostředku Václaváku, když jsou záchody zavřené. Takže prostě opláchnout obličej a myslet na práci, ne na kraviny. Pracovní doba má 8 hodin, to zvládneš. Pokud ne, pak toho sexuologa navštiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.23 14:24
@unuděná píše:
Zdravý člověk dokáže své pudy ovládat na místech, kde se nehodí. Taky nejdu kadit vprostředku Václaváku, když jsou záchody zavřené. Takže prostě opláchnout obličej a myslet na práci, ne na kraviny. Pracovní doba má 8 hodin, to zvládneš. Pokud ne, pak toho sexuologa navštiv.

Tohle je trochu jiný půd, než průjem na Václaváku 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 14:26
@114buba píše:
Tohle je trochu jiný půd, než průjem na Václaváku 😂 😂 😂

No o to hůř. Protože průjem vůlí většinou nezastavíš, sexuální pud ale normální člověk ovládat dokáže. Dokáží to i vyšší primáti. Jestli nejsi ploštice, tak bys to měla zvládnout taky. Jako neříkám, že se mi to nikdy nestalo, když třeba byl zrovna chlap 14 dní na služebce, tak to bylo taky perné, ale denně několikrát fakt ne. Máš problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí