Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@114buba píše:
Vím že to hodně lidí dělá, proto se dotazuji. Ne každý to ovšem přizná… Tady se odhalují horší věci než masturbace v práci, tak není důvod si brát servítky. A je mi jedno že mě uráží. Pupkatejch holek je tu dost já půl roku po porodu oblekla své staré šaty. Patent na rozum je teda věc ti řeknu, jak tady čtu ty komentáře
Horsi veci nez masturbace v praci? To pises jak kdyby byla masturbace neco spatnyho za co by se mel clovek stydet.
Je to normalni lidska potreba a je to prirozeny. Ja to necetl cely jeste, ale urazet nekoho za to ze clovek dostane chut na sex v praci tak si to jde udelat na zachod aby uz na to nemusel myslet a mohl byt v praci produktivni? Proboha, mela by ses kazdy den po praci po spachani takoveho strasneho hrichu chodit vyzpovidat do kostela.
![]()
@Martini89 píše:
Asi bych to zacal resit az to bude tak casto, ze budes dyl na WC nez pracovat.![]()
![]()
Ale co vim tak nektery holky to tak delaji obcas, kdyz to na ne prijde. Spis je zajimavy, ze se zvysuje ta frekvence.
Nebo bych zacal resit pricinu jestli se ti libi sef nebo kolega nebo si pises prasarny se svym nebo to prijde znicehonic?
Vím že to hodně lidí dělá, proto se dotazuji. Ne každý to ovšem přizná… Tady se odhalují horší věci než masturbace v práci, tak není důvod si brát servítky. A je mi jedno že mě uráží. Pupkatejch holek je tu dost já půl roku po porodu oblekla své staré šaty. Patent na rozum je teda věc ti řeknu, jak tady čtu ty komentáře ![]()
@unuděná píše:
Zdravý člověk dokáže své pudy ovládat na místech, kde se nehodí. Taky nejdu kadit vprostředku Václaváku, když jsou záchody zavřené. Takže prostě opláchnout obličej a myslet na práci, ne na kraviny. Pracovní doba má 8 hodin, to zvládneš. Pokud ne, pak toho sexuologa navštiv.
Na mistech kde se to nehodi?
Ona si to dela sama v soukromi na zachode ne uprostred kanclu mezi kolegama.
Na kraviny? Mysli na sex, to clovek neovlivni, kdyz dostane chut a je to naprosto normalni a prirozeny.
Pracovni doba je 8 hodin mozna tak u tebe nekdo dela treba 12-16 hod. A nevim proc by se mela ovladat? Odskoci si nachvilku na zachod a muze dal v klidu makat a nemusi se ovladat.
Jeste by sama sobe mela nadavat za to ze ji to vubec napadlo myslet na takovou kravinu jako je sex ne?
![]()
@114buba píše:
Vím že to hodně lidí dělá, proto se dotazuji. Ne každý to ovšem přizná… Tady se odhalují horší věci než masturbace v práci, tak není důvod si brát servítky. A je mi jedno že mě uráží. Pupkatejch holek je tu dost já půl roku po porodu oblekla své staré šaty. Patent na rozum je teda věc ti řeknu, jak tady čtu ty komentáře
Co to je zase za výkřik Franto? Ja oblékla své šaty po porodu hned, i džíny. A když mám chuť na sex, tak mě masturbace nepomůže, co tam máš dál?
@Martini89 píše:
Na mistech kde se to nehodi?Ona si to dela sama v soukromi na zachode ne uprostred kanclu mezi kolegama.
Na kraviny? Mysli na sex, to clovek neovlivni, kdyz dostane chut a je to naprosto normalni a prirozeny.
Pracovni doba je 8 hodin mozna tak u tebe nekdo dela treba 12-16 hod. A nevim proc by se mela ovladat? Odskoci si nachvilku na zachod a muze dal v klidu makat a nemusi se ovladat.
![]()
![]()
Jeste by sama sobe mela nadavat za to ze ji to vubec napadlo myslet na takovou kravinu jako je sex ne?
![]()
![]()
Tak cajk, zbytečná diskuze ne? Se ptala, jestli je to problém. Když to není problém pro ní nebo nadřízeného, ať si to dělá klidně v kanclu pod stolem ![]()
@unuděná Tak ona sama nevi jestli je to problem nebo ne a chtela spis ujistit ze to problem neni.
Ale je pravda, ze musi sama vedet jestli je to pro ni problem a obtezuje ji to. ![]()
@114buba píše:
Nepotřebuji pracovníka, mám manžela, ale místnost s pohodlným gaucem by bodla 😂
Tak nějakej gauč na to ” honění " v práci zkusím manažerovi při příštím meetingu taky navrhnout. Myslim, že se popuká smíchy a hned mi to podepíše.
Jinak vzrušená jsem také každý den v práci, ale jedná se o jiné vzruchy
@114buba píše:
Tohle je trochu jiný půd,než průjem na Václaváku 😂 😂 😂
Tvl „půd“. To je prostě „úd“. Někdo má vážně problém.
@unuděná píše:
Tak cajk, zbytečná diskuze ne? Se ptala, jestli je to problém. Když to není problém pro ní nebo nadřízeného, ať si to dělá klidně v kanclu pod stolem
Vidím že je tu hodně dobytka, hlavně krávy jsou v převaze.
@114buba píše:
Vidím že je tu hodně dobytka, hlavně krávy jsou v převaze.
Je mi to jasný, čekal jsi spíš prasata co? Je mi líto ![]()
@unuděná píše:
Je mi to jasný, čekal jsi spíš prasata co? Je mi líto
Prase v ženském rodě je svině 😂
@114buba píše:
Prase v ženském rodě je svině 😂
Sikulka, tak aspon z prirodovedy jsi na prvnim stupni bodoval ![]()
Jo to znám. Já projdu kolem obchodu se spodním prádlem a je to
.
Vzhledem k úrovni tvých příspěvků a založených diskuzi spíše usuzují, že než s zesnkou tu máme co do činění s opocenym, pravděpodobně možná i neatraktivním zoufalcem maledeneckeho zivota, otíkovského vzezření a bagančaty o velikosti 50, co si trénuje pravou ruku tak leda na PC myši.
@114buba píše:
Ahoj.Mam takový problém. Vlastně ani nevím jestli je to problém.
Prostě a jednoduše se mi často stává že dostanu chuť na sex v práci. Tak si musím odskočit a WC, tam to vyřeším a vrátím se zpět. Jinak prostě nemůžu normálně fungovat a pořád na to musím myslet. Mám normálně fungující vztah, ale tohle se mi prostě děje. Když sinodskocim to vyřešit, tak je klid a zase normálně pracuju, ale fakt to začíná být často. Jsem sama kdo něco takového dělá? Fakt mě to zajímá, asi budu muset navštívit nějakého sexuologa.Asi to není normální…
Co konkrétně tě v té práci vzrušuje?