Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@114buba píše:
Já na skladniky nejsem a stejně tu žádné nemáme 😂
Jo pozor panička dělá v kanclu, důkaz toho že tam dělá prd, to není žádná práce v kanclu. Co by řekl šéf, kdyby věděl že si tam po dopoledních drandis beberici?
bez dělat do skladu, ať trošku sklidnis stydké pysky.
@Rotha píše:
Jo pozor panička dělá v kanclu, důkaz toho že tam dělá prd, to není žádná práce v kanclu. Co by řekl šéf, kdyby věděl že si tam po dopoledních drandis beberici?bez dělat do skladu, ať trošku sklidnis stydké pysky.
A nebo do bordelu a ještě za to bude placená.
Guru Jára se vrátil. Ten prý dokázal řešit takové podobné případy (kyně).
@unuděná píše:
Zdravý člověk dokáže své pudy ovládat na místech, kde se nehodí. Taky nejdu kadit vprostředku Václaváku, když jsou záchody zavřené. Takže prostě opláchnout obličej a myslet na práci, ne na kraviny. Pracovní doba má 8 hodin, to zvládneš. Pokud ne, pak toho sexuologa navštiv.
Však ona si to taky nedělá v kanceláři na židli
@unuděná píše:
A s tím budeš řešit co? Kdo si to na sdílené hajzlíku udělal víckrát za den?Holky taky si představujete pod zakladatelkou takovýho upocenýho Frantu z výroby, jak mu leze pupek z montérek, pošilhává po lahváči v šatně a z nás si tu dělá dobrý den?
Možná budu pokračovat o tom hovnu na Václaváku, stejně je ta diskuze úplně o ničem
Skoro jsem myslela, že to napsala Melody
Já myslím že to bude nedostatkem sexuality ve vztahu…Potřebuješ zažít něco skvělého, procítěného co si užiješ a pořádně naplníš své touhy…