Vzrušená v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
16.8.23 03:28
@114buba píše:
Já na skladniky nejsem a stejně tu žádné nemáme 😂

Jo pozor panička dělá v kanclu, důkaz toho že tam dělá prd, to není žádná práce v kanclu. Co by řekl šéf, kdyby věděl že si tam po dopoledních drandis beberici? :P bez dělat do skladu, ať trošku sklidnis stydké pysky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
16.8.23 08:00
@Rotha píše:
Jo pozor panička dělá v kanclu, důkaz toho že tam dělá prd, to není žádná práce v kanclu. Co by řekl šéf, kdyby věděl že si tam po dopoledních drandis beberici? :P bez dělat do skladu, ať trošku sklidnis stydké pysky.

A nebo do bordelu a ještě za to bude placená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.8.23 09:50

Guru Jára se vrátil. Ten prý dokázal řešit takové podobné případy (kyně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
16.8.23 12:23
@unuděná píše:
Zdravý člověk dokáže své pudy ovládat na místech, kde se nehodí. Taky nejdu kadit vprostředku Václaváku, když jsou záchody zavřené. Takže prostě opláchnout obličej a myslet na práci, ne na kraviny. Pracovní doba má 8 hodin, to zvládneš. Pokud ne, pak toho sexuologa navštiv.

Však ona si to taky nedělá v kanceláři na židli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
16.8.23 12:27
@unuděná píše:
A s tím budeš řešit co? Kdo si to na sdílené hajzlíku udělal víckrát za den? :roll:Holky taky si představujete pod zakladatelkou takovýho upocenýho Frantu z výroby, jak mu leze pupek z montérek, pošilhává po lahváči v šatně a z nás si tu dělá dobrý den? :P Možná budu pokračovat o tom hovnu na Václaváku, stejně je ta diskuze úplně o ničem :mrgreen:

Skoro jsem myslela, že to napsala Melody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 23:42

Já myslím že to bude nedostatkem sexuality ve vztahu…Potřebuješ zažít něco skvělého, procítěného co si užiješ a pořádně naplníš své touhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí