Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit o radu co dělatS přítelem jsme něco přes rok a poslední půl rok mi přijde že už o mě ztratil zájem. Pořad se kouká do telefonu nebo hraje hry a když na nej mluvím tak mě ignoruje nebo je z práce naštvaný a hned jsem na ráně já a vše odprdnu. Když se pohádáme za všechno můžu já a že svojí chybu přiznávat nebude a směje se mi do obličeje že mám prý zase krámy nebo že jsem naštvaná nebo si mám trhnout.
Opravdu nevím co dělat. Snažím se to vyřešit ale proste z jeho strany to nikam nespeje. miluji ho a nerada bych o nej přišla. Promiňte že s tím otravuji ale nemám se na koho jiného obrátit.. děkuji moc
Holka, neznáš své hodnoty. Necháváš se od něj ponižovat. Bere tě jako samozřejmost a to je fakt špatně. Pokud dává přednost hrám a telefonu, tak přesně takový chlapy jsou k ničemu. O tom hádání ani nemluvím. Být na tvým místě, tak se sbalim a odejdu, protože za to mi fakt nestojí. Někdy láska není vše…
Jaké máš sebevědomí? Možná je problém právě v tom. Pokud je s přítelem rozumná řeč, tak si o tom zkuste promluvit, ale já v tohle moc nevěřím..
Omlouvám se za upřímný názor, ale nechci chodit okolo horké kaše, držím palce ![]()
Pokud takhle tebou opovrhuje po roce vztahu, tak počkej, co se dozvíš za další rok, nebo dva. To budou bomby! Nejlépe se v jeho nepřítomnosti sbalit a odejít. Z tohoto Láska nebude.
Až tak moc tě nežere.
Jdi od něj, tohle nemáš zapotřebí, má tě na salámu.
Čili se začal chovat hnusně už cca po půl roce vztahu? Rozejdi se s ním, nemáš to zapotřebí.
Ty ho miluješ? Po roce vztahu se k tobě nechová dobře, ale ty o něj nechceš přijít. Myslím, že si můžeš najít lepšího partnera, který se k tobě bude chovat jako k partnerce. Bojíš se, źe přijdeš o současného partnera nebo se bojíš být sama? Je to tvůj život, ale odpověz sama sobě - jsi s ním šťastná?
Ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit o radu co dělat
S přítelem jsme něco přes rok a poslední půl rok mi přijde že už o mě ztratil zájem. Pořad se kouká do telefonu nebo hraje hry a když na nej mluvím tak mě ignoruje nebo je z práce naštvaný a hned jsem na ráně já a vše odprdnu. Když se pohádáme za všechno můžu já a že svojí chybu přiznávat nebude a směje se mi do obličeje že mám prý zase krámy nebo že jsem naštvaná nebo si mám trhnout.
Opravdu nevím co dělat. Snažím se to vyřešit ale proste z jeho strany to nikam nespeje. miluji ho a nerada bych o nej přišla. Promiňte že s tím otravuji ale nemám se na koho jiného obrátit.. děkuji moc