Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ve spolek.
nikdy jsem se žádných podobných diskuzí nezúčastňovala, takže mi dochází, že už jsem asi hodně zoufalá… vše začalo asi před půl rokem, kdy jsem se rozešla po několika letech se svým přítelem..můj šéf se mi vždycky líbil, ale nějak jsem si nepřipouštěla, že by mezi námi něco mohlo být. navíc měl přítelkyni. ( nepopírám, že chemie mezi námi pracovala od samého začátku, ale držela jsem se zásady co je v domě…) náš vztah byl tedy čistě pracovní a kamarádský. jenže jakmile se dozvěděl, že jsem nezadaná, začal mě " lanařit"..psát, lichotit, flirtovat v práci…a nejhorší na tom bylo, že mě se to líbilo!!!
držela jsem se asi měsíc, dva, ale dýl už jsem odolávat nedokázala. takže jsme spolu začali spát. on mi od začátku říkal, že s přitelkyní už jen žijí, ale každý si jde svojí cestou..ale že kdybych já si našla nějakou vážnou známost, tak to hned ukončíme. že mi nebude dělat problémy. ani v práci…bylo to zoufalý., já byla zamilovaná až po uši, ale od něj mi přišlo, že si na mě vzpomněl jen když měl " náladu „…chtěla jsem se z toho dostat ven, ale nevěděla jsem jak.. tak jsem si vzala dovolenou, pak jel na dovolenou on a asi měsíc jsme se neviděli, celkem jsem se z nejhoršího vyhrabala, našla si " normální vztah“,..jenže pak se vrátil a chtěl pokračovat. tak jsem mu řekla, že někoho mám a že s tímhle končíme. a on že to chápe. tak mě nechal…nechal mě asi týden, pak to začalo znovu.. NE jsem dokázala říct jen párkrát, pak už ne. nejsem ten typ co podvádí, takže s přítelem jsem se radši rozešla. jsem zase sama a čekám, až si na mě ON udělá čas…v současné chvíli je to tak, že s přítelkyní se rozešel, ona se stěhuje, já na něj tlačím, že chci vážný vztah, on že vážný vztah teď nechce, já že s ním nechci jen spát a že mě to ničí, on že mi nechce ubližovat, že to spolu radši ukončíme a začneme teprv až vážný vztah bude taky chtít, já žě to je dobrej nápad, pak chodím jak tělo bez duše, on zase napíše nebo spolu zůstaneme v práci sami a je to zas všechno v… prostě kruh, nevím jak z něj ven. moc ho chci, ale ne takhle…kdybych ho aspoň nemusela mít každej den na očích
prosím pomoc, zažil jste to někdo? jak ven? práce mě baví. nechci ji měnit.
@sorry změnit práci, víc asi udělat nemůžeš. Tenhle vztah je špatně od začátku.. ![]()
Zažila jsem, ale trošku jinak. Měla jsem s vedoucím milenecký vztah, trval nějaký měsíc, a nic jsme si od toho neslibovala. Byl ženatý, já také, oba před rozvodem. Vztah jsem ukončila v momentě, kdy jsme se během vztahu s ním zamilovala do jiného muže, a to kolegy. Vztah s vedoucím jsem ukončila, a v práci to dělalo pěknou neplechu, a proto jsem vyhledala místo jinde. Vedoucí se do mě bohužel zamiloval, já do něj ne, a nemohl to nějakou dobu rozchodit, tak jsem prostě odešla.
Raději anonymně
![]()
Je jasný, že tě má jen do postele a nic víc z toho nikdy nebude
což ti asi došlo taky. Tak se buď konečně seber a kašli na něj, nedělej ze sebe lacinou chudinku. A nebo změň práci, pokud to nezvládneš.
@sorry neverim tomu, zese od nej dokazes odpoutat dokud spolu budete pracovat. Co chce on je jasny, takze bud se s tim spokojis, nebo budes muset zmenit praci.
A nemohl by se konat nějakej happy end? něco ve stylu že se mnou začne normálně chodit a práce mi zůstane???
![]()
Jak mám poznat, jestli ten vztah se mnou chce v budoucnu změnit nebo ne?
@sorry píše:
A nemohl by se konat nějakej happy end? něco ve stylu že se mnou začne normálně chodit a práce mi zůstane???![]()
to už by si snad věděla, nemyslíš…? On ti jasně dává najevo, že s tebou chodit nechce, ale jen spát. A já ti nevím, ono to asi nepůjde, a když je to tvůj vedoucí, může ti to fakt znepříjemnit v práci, jako ten můj, když jsem ho nechala ![]()
@sorry píše:
A nemohl by se konat nějakej happy end? něco ve stylu že se mnou začne normálně chodit a práce mi zůstane???![]()
Je jasný, že tohle si přeješ, ale prostě když nechce, tak s tím nic nenaděláš, bohužel
Jemu to takhe vyhovuje a ty se ochuzuješ o možnost potkat toho správnýho chlapa tím, že se v tom plácáš. Já měla vztah se šéfem, ale regulérní a „normální“. Od začátku to nebylo o posteli.
A proč se mě pořád tak provokativně ptá, jak mám velkej byt..jestli by se tam vešel…a jestli umím vařit… ![]()
@Pomka píše:
Je jasný, že tohle si přeješ, ale prostě když nechce, tak s tím nic nenaděláš, bohuželJemu to takhe vyhovuje a ty se ochuzuješ o možnost potkat toho správnýho chlapa tím, že se v tom plácáš. Já měla vztah se šéfem, ale regulérní a „normální“. Od začátku to nebylo o posteli.
a jak se to projevovalo, že to nebylo o posteli…co když vážně jen potřebuje čas, přece se s tou svojí teprv rozešel…
@sorry píše:
A proč se mě pořád tak provokativně ptá, jak mám velkej byt..jestli by se tam vešel…a jestli umím vařit…
to je taktika chlapů, jak si tě udržet. Prostě ti dává falešné naděje, abys s ním spala.
@Anonymní píše:
to už by si snad věděla, nemyslíš…? On ti jasně dává najevo, že s tebou chodit nechce, ale jen spát. A já ti nevím, ono to asi nepůjde, a když je to tvůj vedoucí, může ti to fakt znepříjemnit v práci, jako ten můj, když jsem ho nechala
už mi to práci znepříjemňuje dost…kolikrát jsem na něj tak nasraná, že bych ho radši neviděla a pak s ním musím pracovat.. jenže ví jak na mě, vždycky mu okamžitě odpustim.. všechno..prevítovi.. ![]()