Vztah v partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
2.11.24 07:53
@Silvianna píše: Více

Asi ani ne 🤔 Jen když sem po nem něco chtěla tak to udělal ale nebavi mne říkat to jak malému décku. A nikdy to je ted sem si sedl
Diví se že pak rvu nikdy to je vyčerpáním.. Řešit sním '' když se mu snažím říct tohle tamhle vždy odpovi '' co po mně chceš a mele si to své a otočí vše proti.. Říkala sem aby s klukem delal úkoly odpověď je maminka je šikovnější…
Joo je to pro mne k zbláznění… No zmizet z domu ja po dnu v praci a dodelat úkoly pal je skoro večer a už člověk nema náladu že 🤷

Sama no nevím právě finance velké nemám rodinu taky ne, nedokážu si to představit.
Syn je často nemocný tak aspon ho hlida nebo kdyz mě odpolední byl sním a já nemusela chybet v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.11.24 07:55
@Erinne píše: Více

Výhledově ho čeká další operace 🙄 takže kdy se vrátí to nevim…
No to kdybych asi někam chtěla nevím zda by mne pustil nebo by to komentoval typu ty chces vypadnout a co mám říkat já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.11.24 07:59
@89Nika89 píše: Více

Užasnej tatínek co někdy pohlídat vlastní dítě :roll: promiň, ale člověk by řekl, že v dnešní době takhle pitomý ty ženský už nebudou. Ale je to tady dnes a denně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.11.24 08:09

Vážně bych si s ním promluvila s tím, že je to těžké pro oba a některé povinnosti prostě převezme on. Ty si udělej několik odpolední v týdnu volno a vypadni z baráku. Bazén, sauna, masáž, nehty, kadeřník, káva, knihovna, kosmetika, procházka, cvičení, kamarádky,… Prostě cokoliv, co ti udělá dobře. Chápu tě, mě by takhle taky hvízdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.11.24 08:10
@Annonymní_007 píše: Více

Nechápu proč mne uražis?
Asi dítě nemáš viď 🤔 Bohužel syn si sám knoflik neprišije, pokoj vysat to ano ale přes to je to malé dítě takže úklid bude jako kdyby nebyl a to vi každý rodič.
A ne bohužel nemám to co chci pokud bych měla nepsala bych tento článek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.11.24 08:12
@terien píše: Více

Děkuji taky mne tak je.. Je to těžké nikdo ti rekne zbal se a jdi.. ale to neni tak lehké že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12616
2.11.24 08:16

Jen technicka porid si povleceni se zipem a neres knfliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.11.24 08:17

Jak nevíš jestli by tě pustil? Prostě se dohodněte, že pohlídá, když je stejně doma. Ty se musíš ptát když chceš jít ven? No a že on by chtěl taky, to je sice hezký, má ale neschopenku, tak to holt není možný a půjde až bude moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.11.24 08:19

Ale ma pravdu a v 8 uz tak male dite neni, aby si neumelo poradne uklidit, srovnat a vysat, ok knoflik prisijes, ale zbytek si snad muze udelat sam a jestli je chlap cely dny doma, tak je jen tvoje chyba ze chodis z prace a delas sluzku, co dela cele dny nebo jen sedi na gauci cele dny a pije pivo? Kdybys to byla ty, uz vidim jak by to bylo obracene, ty sedela na gauci a on kmital, asi ne co.

A jestli jsi ta jedna z matek co radsi uklidi za dite, protoze ji to nebude nikdy dost dobry, tak na sebe i na syna max pletes bic..

Příspěvek upraven 02.11.24 v 08:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.11.24 08:20

Samozřejmě, že ne. Máte spolu dítě, slíbili jste si, že spolu zůstanete v dobrém i ve zlém, ale někdy je to prostě těžké. Ono všechno, co píšeš, jsou prakticky maličkosti, které se vlivem celé situace nafoukly a vy teď nevíte, co s tím. Já mám zásadu, že když chci, aby bylo něco jinak, musím začít u sebe. Přestaň se honit jako čokl a udělej si víc času pro sebe, ona se ta domácnost nezblázní. Nemáš chuť na sex, tak se do něj nenuť, odpusť si jízlivé poznámky a pozoruj, jestli se mění i jeho tón k tobě. Akce vyvolává reakci, i když je to někdy fakt na zblaznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.11.24 08:23

Počkej, počkej, tak je to tvůj muž nebo tvůj fotr? Jaký pustil?! 8o ty opravdu budeš muset v první řadě změnit svůj přístup k tomu všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
2.11.24 08:23

Výhledově znamená co? Zřejmě to není nic akutního, co by mu bránilo k vykonu práce. Ať už dosavadní, nebo jiné. Někde hlídat, sedět v kanclu nebo na vrátnici by snad zvládl i s bolavou rukou? Ježiš já bych tohle nesnesla teda. Co budete dělat, až mu skončí podpůrčí doba? Půjde na pracák a dál bude sedět doma skoro bez peněz?

Mohla bych se zeptat, jaké jsi národnosti? Docela mě to zajímá, vzhledem k tomu co tu píšeš.

• Citovat
  • Upravit
35792
2.11.24 08:42

On jako rok nebyl z domu, protože nemá vycházky? Proc je nemá? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.11.24 08:44

Jojo, opakuj si porad, že je to malé dítě. Chodí do školy, takže si s ním můžeš sednou v klidu na gauč, okem koukat na seriál a okem ho kontrolovat. Ale jo, lepší je vynervovaná řvát po bytě, než být jednou rodič :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35877
2.11.24 08:48
@pikola píše: Více

Psala, že je nemá ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...