Vztekání dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29335
4.3.16 22:56
@Rozárka78 píše:
Můžeš definovat situaci „když se to jinak nedá“?

Já bych řekla třeba, když rozbije tatínkovi nos hlavou, tak to je případ pro tělesný trest :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
4.3.16 22:57
@brko píše:
@baccata ad pripad klika: tak at mu tatinek vyrobi jeho vlastni cloumaci kliku: kus papundelku, do toho navrtat kliku a mladej at si lomcuje na zemi do zmagoreni. :mrgreen:

Obavam se, ze to nebude uplne fungovat. Jestli je mladej jako nas, bude chtit ausgerechnet tu kliku co je nahore u dveri. @baccata Nezbyva nez vydrzet, vecne to trvat nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
4.3.16 23:00
@Rozárka78 píše:
Obavam se, ze to nebude uplne fungovat. Jestli je mladej jako nas, bude chtit ausgerechnet tu kliku co je nahore u dveri. @baccata Nezbyva nez vydrzet, vecne to trvat nebude ;)

Ajajaj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
472
4.3.16 23:00

@brko no to horave nebaví. Jsme mu dali celou vložku + vypínač protoze to je další obcese…on prostě jak je to jeho tak to nechce, nebo proste on vo, ze to je náhražka a není to skutečně…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.3.16 23:01
@Rozárka78
@brko píše:
Jedna vec me zaujala: KDYZ JSME BYLI HODNI, TAK NAS MILOVALI. Ja to asi spatne pochopila, nicmene ja sve deti miluju, i kdyz se zrovna chovaji jak pekelni prisluhovaci :nevim:

Samozřejmě, že nás měli rádi, i když jsme něco provedli, jen nás zrovna dvakrát nepochválili, naopak. Patřičně jsme dostali najevo, co se smí a nesmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.3.16 23:02
@Rozárka78
@Rozárka78 píše:
Obavam se, ze to nebude uplne fungovat. Jestli je mladej jako nas, bude chtit ausgerechnet tu kliku co je nahore u dveri. @baccata Nezbyva nez vydrzet, vecne to trvat nebude ;)

Mas naprostou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
4.3.16 23:04
@Margery píše:
Já bych řekla třeba, když rozbije tatínkovi nos hlavou, tak to je případ pro tělesný trest :pankac:

Situace pro telesny trest neni nikdy. Pokud dite ZAMERNE dava hlavicky svemu otci, je spatne neco uz v pocatku nastavovani hranic. Pokud dite zrani otce v zapalu hry, tak o to vic fyzicky trest nechapu. Vis, jaka veta mi prijde absurdni?
" Prestan me bacat, nebo ti dam na zadek."
To vzdycky tecu.

• Citovat
  • Upravit
2973
@Margery píše:
Já bych řekla třeba, když rozbije tatínkovi nos hlavou, tak to je případ pro tělesný trest :pankac:

Jako oko za oko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
@medunka23 píše:
to je tak pěkně vystiženo :palec:
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
7527
4.3.16 23:06
@Margery píše:

to je doufám míněno v nadsázce…
malá má taky období kdy lehce plácá mě i muže, jenže když bych jí za to plácla, tak co si asi tak odnese, jen to, že ona nemůže, ale matka ano… prostě zakazuju to co má ráda, samo že s vysvětlením že mi to ubližuje a ubližuje to každému koho plácne a pokud v tom bude pokračovat a nenechá si to vysvětlit, nebude to a to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
4.3.16 23:07
@baccata píše:
@brko no to horave nebaví. Jsme mu dali celou vložku + vypínač protoze to je další obcese…on prostě jak je to jeho tak to nechce, nebo proste on vo, ze to je náhražka a není to skutečně…?

V tom pripade valium :lol: SOBE! ne jemu!

• Citovat
  • Upravit
39
4.3.16 23:12
@brko píše:
Rozved svou tezi

Samozřejmě:-) dnes nikdo není pro fyzické tresty, no pokud však dítě nedokáže něco pochopit, tak už pak nic jiného nezbývá, pamatuji si jako dítě, že se to provozovalo u většiny rodin a taky to fungovalo a dnešní děti? Dovolují si, jsou drzé, nemají k nikomu úctu, ale ať si každý vychovává jak chce, hodně se ale my češi blížime k britskému nevychovánemu národu, kde jsem měla tu čest hlídat malé děti u dvou rodin, kde fyzické tresty samozřejmě nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
4.3.16 23:12
@brko píše:
Ajajaj :mrgreen:

@baccata
Myslim, ze na kazdy dite neco plati. Tim nemyslim jednu pres prdel, ale „prijit mu na kloub“. Nas mladej je zivel a palicak, ale prisla jsem na to, jak s nim komunikovat, co zabere a co je zbytecny. Predevsim je hloupost jednat z pozice sily, to se dite zarucene zabejci, chce to trochu taktu a NASLOUCHAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
4.3.16 23:14

@medunka23 @brko Presne, nechapu! Jak chce nekdo vysvetlit, ze ostatni se nebijou tim, ze mu jenu soupnou. To jsem besna vzdycky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.3.16 23:17
@Rozárka78 píše:
Můžeš definovat situaci „když se to jinak nedá“?

Bude drzé, zlé, ubližovat jiným dětem, bude dělat naschvály, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí