Vzteklé dítě......?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
31.7.09 14:39
verusa500 píše:
Ahoj mám 2měsíční holčičku a začala mi dělat uplně to samé..Je tomu asi týden a nepomáhá nic kromě rukou..Chodim a houpám a když malou položím tak je řev jak by ji na nože brali..A co předtím kočárek zabíral je možná ještě větší jekot..Nevíte kdy se to tak uklidní?

U takhle malého dítěte, a zvlášť, když se u tebe uklidní, je to prostě potřeba být s tebou. Kdy se to uklidní… no to záleží na dítěti. Některým to trvá i docela dlouho. Můj mladší syn to mívá stále, teď už tedy vlastně jen před obědem, když je už ospalý (ale nedám ho, synchronizuju ho se starším), nepomáhá ani žádná jiná osoba, je-li k dispozici. Na druhou stranu je to prima pocit, že se mnou někdo chce být 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.8.09 08:06

Usínání

Můžu se zeptat, od jaké doby jste zaváděly dětem spací režim? Mému chlapečkovi je nyní 5 měsíců. Beze spaní vydrží třeba i 6 hodin, když si mezitím třeba na 15 min. zdřímne po kojení, ale to je pak už hodně unavený a nic ho nezabaví, tak bych ho ráda dávala spát v nějakou určitou dobu. Když ho ale teď v tom uplakaném období dám usínat do postýlky (vyjímečně) nebo si s ním lehnu do postele (většinou), tak začne právě tak strašně plakat. Když ho budu nosit, tak sice usne ale nemůžu ho pak položit (asi má senzor pohybu :-) a když ho položím tak se hned vzbudí a pláče. Když ho nosím tak mám pocit, že se tak kvalitně nevyspí jako v posteli (když se mi podaří ho tam uspat). Poradíte? Děkuji. Lenii

• Citovat
  • Upravit
58
1.8.09 21:59

Ahoj, nám vzteklej řev začal přesně 22.7. - tzn. přesně na den ve 3 měsících.. trvá to už 10 dní - položím do kočárku, řev, uspávám na odlehlé polní cestě, do města můžu až potom. Někdy to ustojím, někdy jí z kočárku vyndám, v tu chvíli je ticho, kouká po okolí, někdy se i směje…
Horší ale je, že takovýle řev přijde někdy po uložení k nočnímu spaní - hodinu spí a najednou se vzbudí a křičí - nezabírá chování, nošení, nic. Je prostě úplně nepříčetná… nezažily jste to některá? Vydrží takhle řvát vytrvale půlhodiny, zalyká se… je to křik, jak kdyby jí někdo vraždil, fakt síla. Poradíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.09 18:04

Buresinko, já mám v noci spavé dítě, jen párkrát v noci plakal, ale vždy jsem ho nechala chvilinku jestli sám zase neusne, a kdyžtak ho vezmu do postele k sobě. Když to bylo nejhorší tak jsem ho zkoušela přitulit k sobě čelem a trochu ho stočit do klubíčka na boku, nebo obráceně čelem od sebe a zase do klubíčka tak že se o mně těsně opíral zádíčky. Přitom jsem ho lehce houpala a povídala mu. (Přes den ho občas nosím v babyvaku tak je taky přitulený a většinou usne). Pak takhle usnul nevím jestli utěšováním nebo vyčerpáním. V noci malýho nenosím a chtěla bych vydržet. Ale zoubky mu ještě nerostou tak třeba pak budu chovat i v noci. :-) Lenii

• Citovat
  • Upravit
16
7.10.11 10:05

Vzteklé, nespavé uřvané dítě

Ahoj holky, mám 2 letého syna a sedmiletou dceru. Dcrea je celkem ok, ale malej je naprosto šílenej. Naše paní doktorka mu říká malej terorista. Je šíleně vzteklej, pořád jenom křičí a vzteká se. Neche mluvit-říká pár slov jako mámá táta,pája, hačí a umí zvířatka. Ale naprosto všechno mi rozumí. Neche ani chodit na nočník, na záchod. A co je hlavní-nespí. Když má jít spát-spí s námi, zkoušeli jsme postýlku i u dcery a nic-dělá šílený scény. Křičí, nadává, vzteká se a volá mě. Ale uspí ho i manžel. V noci je třeba pětkrát vzhůru a dnes se mu povedlo, že se vzbudil v půl třetí a chtěl si zase hrát a pak začal ječet jak pavián a nakonec na chvilku usnull. Ráno nanovo-křik, řev atd. Válí se po zemi a křičí…nevím si s ním rady. Je nespavý a vzteklý už od porodnice. Chodili ho tam sestřičky pozorovat, proč tak hrozně řve… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.11.11 20:11

vzteklina uječená

Ahoj holky,
připadám si jak nejhorší matka na světě, praskaj mi nervy. Dominice je 21 měsíců, od malička je vzteklá. Co předvádí je asi pro silnější nátury což nejsem. Skoro už s ní nemůžu mezi lidi. Například dnes na vánočních nákupech jsem byla v obchoďáku šťastná, že je volné autíčko. Po 15 minutách klidného prohlížení scéna kdy vylezla z autíčka, začala řvát na celé kolo a když jsem ji vzala do náruče a chtěla uklidnit, tak mě mlátila jak smyslů zbavená, vysmekla se mi a lehla na zem. Rukama nohama mlátí okolo sebe a řve jak tur. Lidi na mě koukají jak hrozná jsem matka, že si neumím dítě uklidnit. Zajíká se tak až mám strach, že se nenadechne. Mám tři děti, ale nic tak vzteklého se mi ještě nenarodilo. Popsala jsem jen jednu scénu, protože vás nechci nudit scénami , které jsou na denním pořádku. Prosím někoho, aby mi poradil jak udržet nervy na uzdě, trochu to nezvládám v klidu a pak vybouchnu jak papiňák.
Předem dík za rady a nebo aspoň podobné osudy. Samotnou by mě zajímalo kdy už to přejde???? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
31.8.12 15:48

Zbláznim se!!!!!

Asi se zblázním!!!

Ahoj holky. Mám doma 9 měsíčníhu syna Davídka. Potřebuje moji permanentní pozornost. Už nevim co sním. Někdo tu psal že až bude dítě sedět, otáčet se, lézt a stát samo zabaví se sám. Ale není to pravda, aspon tedy ne u mého syna. Dáda už leze, sedí a stojí. Ale přijde mi, že je to snad ještě horší. Pokud ho dám do ohrádky a zmizim z pokoje tak se rozeřve tak, až mi praskají bubínky v uších. Když ho vemu do ruky utichne. Žádné hračky ho nebaví dlouho. Poslední hračka(želvička, která hraje a jezdí)ho bavila půl hodiny a konec.Aby byl u nás klid a on se 24 hod. nevztekal musí u něj člověk pořád být. Jenže to nejde.Asi se Vám to bude znát nepochopitelný ale pokud Dáda řve, nechám to bejt a neřeším to. Třeba před usnutím(dávám ho spát kolem 19 hod.)dokáže řvát i hodinu a půl v kuse. Stím teda, že kněmu chodím a pokládám ho na záda, jelikož se mi pokaždý v postýlce postavý a ručkuje po celé její části a přitom řve. Já už jsem fakt zralá do blázince…Fakt nevím co sním…Zkoušela jsem snad už všechno. např. fakt ho unavit přes den aby opravdu v těch 19 hod. usnul jako dudek. Úplně k ničemu je na něm vidět jak hrozně je unavenej, ale stejně najde sílu na to, aby řval takovou dobu.Nebo jsem ho zkoušela dát spát naposledy kolem 16:30 hod.on spí stejně jen asi půl hodinky a od těch 17 hod.si snim hraju v 18:30 ho jdu vykoupat, pak nakrmit a pak už se jen modlim aby dneska zabral…

Taky jsem ho nechávala často lézt po bytě. myslela jsem si že se tím víc unavý…ani prd. takže já, já už fakt nevim

• Citovat
  • Upravit
daja87
31.8.12 15:55

Se zblázním!!§

Asi se zblázním!!!

Ahoj holky. Mám doma 9 měsíčníhu syna Davídka. Potřebuje moji permanentní pozornost. Už nevim co sním. Někdo tu psal že až bude dítě sedět, otáčet se, lézt a stát samo zabaví se sám. Ale není to pravda, aspon tedy ne u mého syna. Dáda už leze, sedí a stojí. Ale přijde mi, že je to snad ještě horší. Pokud ho dám do ohrádky a zmizim z pokoje tak se rozeřve tak, až mi praskají bubínky v uších. Když ho vemu do ruky utichne. Žádné hračky ho nebaví dlouho. Poslední hračka(želvička, která hraje a jezdí)ho bavila půl hodiny a konec.Aby byl u nás klid a on se 24 hod. nevztekal musí u něj člověk pořád být. Jenže to nejde.Asi se Vám to bude znát nepochopitelný ale pokud Dáda řve, nechám to bejt a neřeším to. Třeba před usnutím(dávám ho spát kolem 19 hod.)dokáže řvát i hodinu a půl v kuse. Stím teda, že kněmu chodím a pokládám ho na záda, jelikož se mi pokaždý v postýlce postavý a ručkuje po celé její části a přitom řve. Já už jsem fakt zralá do blázince…Fakt nevím co sním…Zkoušela jsem snad už všechno. např. fakt ho unavit přes den aby opravdu v těch 19 hod. usnul jako dudek. Úplně k ničemu je na něm vidět jak hrozně je unavenej, ale stejně najde sílu na to, aby řval takovou dobu.Nebo jsem ho zkoušela dát spát naposledy kolem 16:30 hod.on spí stejně jen asi půl hodinky a od těch 17 hod.si snim hraju v 18:30 ho jdu vykoupat, pak nakrmit a pak už se jen modlim aby dneska zabral…

Taky jsem ho nechávala často lézt po bytě. myslela jsem si že se tím víc unavý…ani prd. takže já, já už fakt nevim

• Citovat
  • Upravit
289
31.8.12 21:10

Náš tříměsíční chlapeček se chce přes den taky jen nosit, ale už jedině na tygra, aby něco viděl a měl přehled. Když jen naznačím položení na postel, začne šílený řev. Zvednu-OK, položím-řev a můžu mu ukazovat hračky, dávat hrazdičku, zpívat, nic nezabere, dokud ho zase nevezmu. Zklidní se jen při kojení a na přebalováku. Už mě bolí ruce i záda, ale doufám, že si taky začne hrávat sám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
12.4.16 14:39

Ženy.. četla jsem si par komentu tak sem taky přidám…
Mala 16 měsíců mi zacala delat takove scenky. neco zakazu sedne si a rve stopadesatkrat ji rikat ze to a to se nedela..fuuuh, ale zajimave je ze to dela jen kdyz jsme doma a u rodicu je oka… jsou dny kde me i flaskou lata po hlave a straaasna sranda mami… nekdy to vypada ze neslysi ze ji volam venku nebo ze na ni mluvim..
Nerozmazluju ji sama sem nebyla rozmazlovana…
Prebalovani je horror. Napominat ze se nesmi pretacet kdyz ji menim plenu je zbytene (nocnik odmita)strasna sranda kdyz ji chytnu nohya ona skube a rve jak tygr nevim… bud delam neco spatne nebo to je chvilkovy dojem male…
Asi pujdem bydlet do prostred lesa do drevostavby at si na nas sousedi nestezujou nebo at na me necumi jak na tyrana.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí