Webová stránka nebyla nalezena

1894
4.1.11 16:56

webová stránka nebyla nalezena

ahoj holky chtěla jsem se zeptat na to, že se mi stává že se chci podívat na nějakou stránku, adresu mám uloženou takže vím že funguje ale nejde mi spustit hlásí to HTTP 400, webová stránka nenalezena. tak nevím jestli je chyba v počítači nebo někde na síti. jedná se o to, že to jsou pořád ty stejné stránky. v práci je otevřu v pohodě bez problémů.

moc díky renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
4.1.11 17:00

zkus tam napsat rucne „www.nazevstranky.cz“ a uvidis.. nebo do googlu napis jen nazev stranky, a tam by ti mel vyjet udajny odkaz na webove stranky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.1.11 17:03

jo to jsem všechno zkoušela a hlásí pořád to stejné, stánky to sice najde ale nejsou otevřít. nevím kde je chyba asi ho budu muset odvést do opravny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.1.11 17:06

v pc kazdopadne chyba neni, tu stranku mas asi z domova blokovanou.
co to je za web? neco pracovniho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
4.1.11 17:09

ahoj,musíš změnit prohlížeč :wink: jaký používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.1.11 17:10

to neni pocitacem, nenos to opravny, zbytecne zaplatis neskutecny penize.. :think: To bude systemem, spis zavolej nejakymu chlapovi kamaradovi nebo tak, a oni ti urco poradi co s tim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.1.11 17:12

jsou to růžné weby, mojedite, freemeteo, ticketporatal, autokelly atd. používám prohlížeč centrum a seznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
4.1.11 17:12

Hod' sem tu adresu, zkusime to otevřit

• Citovat
  • Upravit
2473
4.1.11 17:14
Diggy píše:
jsou to růžné weby, mojedite, freemeteo, ticketporatal, autokelly atd. používám prohlížeč centrum a seznam

néé,myslíš jako jestli máš explorer,mozzilu atd :kytka: ti stím pomůžu,vím v čem je problém :kytka: jen mi řekni jaký máš prohlížeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.1.11 17:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.1.11 17:15
Diggy píše:
jsou to růžné weby, mojedite, freemeteo, ticketporatal, autokelly atd. používám prohlížeč centrum a seznam

Centrum a seznam jsou vyhledavace. Prohlizecem se mysli treba internet explorer ci firefox ap.

Jak pise Monny rekni nekomu okolo kdo tomu rozumi, aby se na to podival. Pocitac urcite neni rozbity, neco ti ty stranky blokuje, treba firewall ap.

• Citovat
  • Upravit
1894
4.1.11 17:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.1.11 17:18

jo internet exproler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
4.1.11 17:18

diggy: heleď,tady máš odkaz a stáhni si mozzilu a v tom ti ty stránky pofrčí :kytka:

http://software.seznam.cz/firefox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
4.1.11 17:19
Diggy píše:
jo internet exproler

tak to je jasný,v tom některý stránky nejedou,pošlu ti odkaz na nový prohlížeč a v tom ti pofrčí všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová